Ime premijera neće još, opet "mogući i izbori"?

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u Čačku da ne zna kada će biti poznato ime novog premijera.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, Sava Radovanović
Foto: Tanjug, Sava Radovanović

"Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna", rekao je Stefanović novinarima i dodao da je to pitanje na koje će odgovor dati izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Povodom medijskih spekulacija o vanrednom parlamentarnim izborima na jesen, Stefanović je rekao da o tome nije doneta nijedna odluka.

"Sve je uvek moguće, nemamo za sada odluku o tome, pre svega smo posvećeni obavljanju posla i trudimo se da pravimo rezultate, zbog čega nas građani Srbije i plaćaju", rekao je Stefanović.

On je u Čačku prisustvovao radionici o primeni Zakona protiv nasilja u porodici, koja je održana u Višem sudu u tom gradu.

Inače, tabloid "Alo" je u novom izdanju objavio informaciju iz "poverljivih izvora" da Aleksandar Vučić neće poveriti mandat nikome kada preuzme predsedničku funkciju i da će se ići na još jedne vanredne parlamentarne izbore u Srbiji - najverovatnije u avgustu.

Podsetimo, pre mesec dana je Aleksandar Vučić rekao da je sveo izbor za novog premijera na "dva/tri imena", a odluku bi, prema tadašnjoj izjavi, trebalo da saopšti ovih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 282 idi na stranu