Oblačno i toplo, popodne kiša

Beograd -- U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo, u većini mesta suvo s dužim periodima sunčanog vremena, a posle podne i uveče se očekuje naoblačenje s kišom

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom očekuje se posle podne na severu i zapadu, a uveče i tokom noći i u centralnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren, a u Banatu i na planinama povremeno jak vetar. Jutarnja temperatura biće od sedam na jugoistoku i po kotlinama do 17 stepeni u košavskom području, a najviša dnevna od 22 na severozapadu do 28 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, uglavnom suvo i toplo, uz umeren, povremeno jak vetar, a uveče i tokom noći jače naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 17, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

Biometeorološke prilike mogu imati nepovoljan uticaj na većinu hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. ;Meteoropatske rakcije moguće su u vidu glavobolje i razdražljivosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 150 idi na stranu