Policija pronašla ubicu: Ili ću se ubiti ili ćete me ubiti

Hrvatska policija je pronašla naoružanog Borisa Luketu, osumnjičenog za smrt žene i dvojice muškaraca u Brodarici, u blizini Šibenika, koji preti samoubistvom.

Izvor: Tanjug
Podeli
freeimages.com
freeimages.com

Kako je saopštila policija, pregovori sa osumnjičenim su u toku.

Policija je na širem šibenskom području pronašla crveni "reno "klio" šibenskih registarskih oznaka, za kojim je tragala, a na mestu suvozača pronađeno je vatreno oružje, prenela je Hina.

"Učinio sam to zbog duga. Nikad nisam kažnjavan. Ubiću se! Ili ću ja ubiti sebe, ili ćete vi mene. Trećeg izbora nema", viče Luketa.

"Policija već satima, od 21:30, pregovara s Borisom Luketom, kojeg se sumnjiči za trostruko ubistvo u Brodarici. On se trenutno nalazi pored kuće u kojoj je ubio supružnike Keranović. Policija mu govori da baci oružje, a on to odbija, javlja Sibenik.in. Policija i dalje drži Brodaricu u potpunoj blokadi, niko ne može ući u naselje. Neki od stanovnika tog predgrađa Šibenika su zbog blokade ostali da sede u automobilu na magistrali dok se situacija ne raščisti. Specijalci naoružani dugim cevima su opkolili naoružanog Luketu, koji i dalje preti samoubistvom", navodi Indeks.

Pucnjava se dogodila u mestu Brodarica kod Šibenika i ubijene su tri osobe, preneo je zagrebački Indeks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 129 idi na stranu