Vučić: Kao predsednik ću ostati posvećen odnosima sa CG

Beograd -- Aleksandar Vučić rekao je ambasadoru Crne Gore Branislavu Mićunoviću da će kao predsednik Srbije ostati posvećen daljem razvoju dobrih i prijateljskih odnosa.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Kako je rekao, ostaće posvećen podsticanju unapređenja ekonomske saradnje i infrastrukturnom povezivanju Srbije i Crne Gore.

Mićunović je Vučiću uručio čestitku crnogorskog premijera Duška Markovića, koji je izrazio uverenje da će Srbija uz Vučićevo "snažno vođstvo nastaviti da igra konstruktivnu ulogu na Zapadnom Balkanu".

U čestitki se izražava nada da će Vučić i u novom mandatu "biti iskreno posvećen očuvanju mira, stabilnosti i šansi za evropsku perspektivu dve države", saopštila je vlada Srbije.

"Sa posebnim zadovoljstvom ističem činjenicu da Vaša pobeda na predsedničkim izborima otvara novu perspektivu za intenzivnu saradnju Crne Gore i Srbije na svim poljima od zajedničkog interesa. Bliskost naših naroda upućuje nas na najtešnje veze, čemu ste Vi kao predsednik Vlade Srbije davali nesumnjiv doprinos tokom prethodnih godina. Čvrsto verujem da je pred nama novo razdoblje snažne saradnje, zasnovane na poverenju i prijateljstvu koje smo već izgradili", navodi se u čestitki premijera Markovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 273 idi na stranu