SNS i SPS u Lazarevcu: "Od 2012. narod postajao hrabriji"

SNS i SPS održale su zajedničku konvenciju u Lazarevcu, na kojoj su njihovi čelnici pozvali građane da 2. aprila glasaju za Aleksandra Vučića.

Izvor: Tanjug
Podeli

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović pozvao je Lazarevčane, ali i sve ostale stanovnike Srbije da 2. aprila daju podršku Aleksandru Vučiću da nastavi nemilosrdnu borbu protiv kriminala i korupcije.

"Narod je do 2012. godine prestao da veruje svojoj državi, zato od nje nije ništa ni tražio. Kriminal i korupcija su cvetali, tajkuni se bogatili, a narod bivao sve siromašniji. Ali od 2012. narod je postajao sve hrabriji, jer je Aleksanar Vučić krenuo u odlučnu borbu protiv kriminala i korupcije", rekao je Stefanović.

On je naglasio da danas nema nedodirljivih i da od kršenja zakona nikoga ne može da sačuva ni novac, ni partiska knjižica, ni značka i da se danas više ne plaše obični ljudi, već kriminalci.

"Danas je Srbija hrabrija, poštenija i pravednija, jer je Aleksandar Vučić imao hrabrosti da krene u tu borbu", istakao je Stefanović.

Jedan od rezultata borbe protiv kriminala i korupcije je veliki priliv investicija, istako je Stefanović i podsetio da je u proteklih pet godina otvoreno 55 fabrika u kojima je zaposlenje dobilo 130.000 radnika. On je naglasio da mnogi kandidati na predstojećim izborima žele da vrate Srbiju u prošlost i ponovo naprave svoju privatnu državu.

"Odgovor na to je pobeda Aleksandra Vučića u prvom krugu. Pomozite nam da se nikada ne desi makedonski ili ukrajinski scenario. Glasajte sa svoju decu, glasajte za Srbiju!", poručio je Stefanović.

Prisutnima se obratio i predsednik SPS Ivica Dačić, koji je pozvao birače da izađu na izbore i doprinesu što uverljivijoj pobedi Aleksandra Vučića, jer je on jedini kandidat koji garantuje stabilnost, kontinuitet i narodno jedinstvo.

On je sa konvennčije u Lazarevcu uputio poruku glasačima SPS-a.

"Nemojte da nasedate na priču, zašto SPS nema svog kandidata, ima ga, to je Aleksandar Vučić. Stali smo iza čoveka koji će reći ne kada treba da se brani naš nacionalni interes, i koji će reći da kada Srbija treba da se menja i reformiše", rekao je Dačić.

Dačić je poručio građanima da ozbiljno pristupe izborima, jer tog dana odlučujemo kojim putem će Srbija ići dalje.

"Da bi Srbija bila jaka mora da bude stabilna, a to imamo sa Vučićem", zaključio je Dačić.

Potpredsendik Glavnog odbora SPS Aleksandar Antić, zahvalio se na ogromnoj podršci Lazarevčana, o kojoj, kako je rekao najbolje govori broj ljudi koji prisustvuje današnjoj konvenciji.

"Uvek sa ogromnim poštovanjem stojim pred Kolubarcima zbog žrtvi koje su dali u prošlosti, ali i sa ogromnim poštovanjem i zahvalnošću stojim pred Lazarevčanima na svemu što danas daju Srbiji", poručio je Antić. On je istako da je ponosan što je ministar rudarima, koji časno i dostojanstveno hrane svoje porodice radeći najteži posao u Srbiji.

" Hvala vam što Srbija ima energiju da napreduje", rekao je Antić.

On je naglasio da je Vlada Republike Srbije partner sa sindikatom i da je mnogo uradila i za EPS i za rudare, što je potvrđeno prisustvom direktora rudarskog preduzeća Kolubara Milorada Grčića i predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića.

"Ova Vlada će i ubuduće poštovati rudare i nastaviti da razvija Srbiju. A da bismo je razvijali ona mora da bude jaka i stabilna, a samo je jedan kandidat za predsednika koji ima podršku naroda, Aleksandar Vučić!", poručio je Antić.

On je pozvao birače da 2. aprila glasaju za Vučića, jer će to biti pobeda Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 274 idi na stranu