Majke na odmoru od protesta, okupljanja se nastavljaju

Podgorica -- Predsednica Koordinacionog odbora majki korisnica naknada za troje ili više dece Željka Savković izjavila je da se njihov protest prekida.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kako kaže, okupljanja će biti nastavljena, najverovatnije petnaestodnevno.

Ona je rekla da se nada da će ih svi politički subjekti, koji smatraju da su pošteni, podržati i pokazati da u Crnoj Gori može da se promeni vlast "mirno i dostojanstveno", prenela je RTCG.

"Nećemo prestati sa protestima, noćas ćemo ih završiti da bi se majke odmorile. Ovo je bila velika borba, ali nećemo ugroziti živote majki. Nećemo da vam pružimo zadovoljstvo da uživate u našem nestajanju", kazala je Savković.

Ona je poručila da će se okupljati dok ljudi ne shvate "da jedino oni mogu postaviti Crnu Goru na noge".

"Nadam se da će nas podržati svi politički subjekti u Crnoj Gori, opozicioni i pozicioni, koji smatraju da su pošteni, jer ako si pošten bićeš ovde, a ne tamo gde si sad, ako želiš promene u zemlji", kazala je Savković.

Predsednica Koordinacionog odbora majki korisnica naknada za troje ili više dece je kazala da bi vlasti bilo pametnije da su majke pitali "da im crno na belo daju kako da Crnu Goru izvedu iz ove situacije".

"Mi bismo to i uradili. A oni bi svi onda, na gomilu, završili u Spužu. Ali, nećemo revanšizam, nego pošteno suđenje za milione koje su opljačkali od čitave Crne Gore, i od njihovih glasača, koji, nažalost, ćute i, što je najtragičnije, podržavaju pljačku Crne Gore tako što im daju glasove", kazala je Savković.

Ona je istakla da je na proteste išla kao korisnica naknada, ali da će se na narednim okupljanjima pojaviti kao potpredsednica Radničke partije.

Savković se zahvalila svim građanima i političkim subjektima koji su pomogli protest majki novčanim donacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 136 idi na stranu