Noć u BG: Udes kod "Beograđanke", požar na Vračaru

Beograd -- U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, dok su se u požaru na Voždovcu tri osobe nagutale isparljivih gasova.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Požar je izbio u 22:51 sati, u Ulici Radovana Simića Cige 10, nakon čega su intervenisale dve lekarske ekipe, od kojih je prva zbrinula dve ženske osobe od 52 i 55 godina starosti i prevezla ih na toksikologiju VMA, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Druga ekipa zbrinula je 79-godišnjeg muškarca, koji nije vožen u zdravstvenu instituciju.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19:35 sati u Ulici kralja Milana kod "Beograđanke", lakše povrede zadobio je 30-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobio je i 22-godišnji muškarac u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Jakuba Kuburovića u Zemunu, u 22:03 sati, a potom je prebačen u KBC "Zemun".

Tokom noći su se, navela je Macura, od hroničnih bolesnika za pomoć najviše javljali astmatičari i hipertoničari, a Hitna pomoć je imala 106 intervencija ukupno, od čega 19 na javnom mestu.

Juče su zabeležene 122 intervencije Hitne pomoći od kojih 23 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, dodala je Macura.

Takođe, u udesu kod Ugrinovaca poginuo je 25-godišnji mladić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu