BG: Komšija mu u dvorištu zakopao uginulog konja

Beograd -- Na porodičnom placu Maričića u beogradskom naselju Konjarnik neprijatan miris širi se oko okretnice autobusa "31", pišu "Večernje novosti".

Izvor: Večernje novosti
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kako navode, komšija je svog uginulog konja ostavio u susednom dvorištu. Milan Maričić zatekao je pre dva dana leš životinje u nezavršenom objektu koji je on počeo da gradi na svom placu.

O tome je, kako kaže, obavestio sve opštinske i gradske inspekcije, kao i komunalnu policiju, ali je na teren izašla jedino patrola policije koja je sačinila zapisnik.

Maričić priča da ga je o pronađenom lešu obavestio sin Aleksandar koji je otišao da obiđe plac.

"Novosti" navode da je komšija neizgrađeni objekat koristio kao štalu u kojoj su bile koze, ovce, magarci, svinje i konji, kao i da je "iz gomile balege kojom je gotovo potpuno zatrpano celo prizemlje uočio konjsko kopito kako viri".

Maričić navodi da mu je komšija potvrdio da su oni tu zapali uginulog konja i da će ga brzo ukloniti, ali da se to nije dogodilo pa je slučaj prijavio policiji.

Kako se navodi, komšije su telo konja izvukli u subotu i prevukli ga u svoje dvorište gde su ga zakopali.

Beogradski list takođe navodi da se kod okretnice autobusa 31 neprijatan miris uvek širi i da zadaje probleme svima koji žive u ovom delu grada. To se posebno odnosi tokom leta, ali "ne uspeva da ga ubije ni mraz, ni hladnoća".

"Novosti" takođe pišu da porodica u čijem su vlasništvu životinje ima dozvolu opštinskih, gradskih, sudskih, izvršnih i zakonodavnih službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 148 idi na stranu