Poslanici u nedelju o budžetu

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za nedelju sednicu parlamenta, na čijem dnevnom redu ce biti i Predlog zakona o budžetu Srbije za 2017.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Narodni poslanici razmatraće i druge predloge, među kojima su odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republickog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2016. godinu, o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republickog fonda za zdravstveno osiguranje za 2016. godinu...

Raspravljaće se i o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2016. godinu, kao i o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2016. godinu, koje je podnela Vlada.

Poslanici ce, na predlog Vlade Srbije, razmatrati i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, kao i Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republickog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2017. godinu,

Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republickog fonda za zdravstveno osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2017. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2017. godinu.

Na dnevnom redu je i Predlog zakona o dopuni Zakona o privremenom uređivanju nacina isplate penzija, koji je takode podnela Vlada Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 222 idi na stranu