Kiša samo ujutru, do 16 stepeni

U Srbiji će postepeno prestati padavine, a najviša dnevna temperatura biće 16 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.

Izvor: Beta
Podeli
Getty Images
Getty Images

Duvaće slab severozapadni vetar, uveče i tokom noći u skretanju na južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od sedam do 11, najviša dnevna od 12 do 16.

U Beogradu će biti umereno oblačno i suvo, samo ujutru povremeno sa kišom. Vetar slab, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura oko devet, najviša dnevna oko 13.

U Srbiji će do utorka ujutru biti mestimično maglovito. U toku dana pretežno sunčano i toplije, ponegde uz prolaznu oblačnost.

U nedelju će u košavskom području jugoistočni vetar biti u postepenom pojačanju a u ponedeljak posle podne i u utorak u Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Od srede vetar u slabljenju.

Biometeorološka prognoza za subotu 22. oktobar 2016.

Zadržava se period sa nepovolјnom biometeorološkom situacijom. Opreznost se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama. Glavobolјa i neraspoloženje su mogući kod meteoropata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 139 idi na stranu