Mihajlovićeva Vulinu: Kandidat je onaj kojeg Vučić podrži

Beograd -- Vulin možda nije obavešten da će kandidat SNS za predsednika biti isključivo onaj ko dobije podršku Aleksandra Vučića”, kaže ministarka Zorana Mihajlović.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Reagujući na izjavu Vulina da nije siguran da će Mihajlovićeva moći da račina "na široku podršku koalicije", ona je navela da u SNS bez Vučićeve podrške nije moguća kandidatura i da je Vučić jedini političar koji uživa podršku više od polovine građana Srbije.

"A bilo bi sasvim normalno i prirodno da kandidat SNS za predsednika koji bude dobio podršku Vučića, dobije podršku i svih ostalih stranaka koje danas čine aktuelnu vladajuću koaliciju", rekla je Mihajlovićeva za Bliic.

Ministarka ističe da ne zna na osnovu čega je njen kolega i lider Pokreta socijalista zaključio da će se ona kandidovati za predsednika.

"Za razliku od potpredsednika Pokreta socijalista, koji je već najavio kandidaturu na ovim izborima, u svojim izjavama nekoliko puta sam jasno rekla da u SNS nismo razgovarali o tome, da mi niko tako nešto nije ni ponudio, niti da očekujem tako nešto. Važnije od medijske spekulacije mi je da završim poslove u svom ministarstvu, kao što su autoput od Ljiga do Prijeljine i početak gradnje fabrike vode u Užicu", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je ponovila da će SNS o kandidatu za predsednika razgovarati u martu, kao što je Vučić i najavio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 220 idi na stranu