SNS: Ne pišite saopštenja, Pajtić neka objasni

Beograd -- SNS je u novom obračunu saopštenjima sa DS poručila demokratama da "umesto što pišu besmislena saopštenja", zamole lidera da kaže gde je novac iz Vojvodine.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako je navedeno, Bojan Pajtić bi trebalo da objasni gde su nestale "milijarde narodnih para koje je on proneverio vršeći vlast".

SNS poručuje da je DS imala snage samo "za pljačkanje, urušavanje institucija, bacanje ljage na Srbiju, zavođenje torture u medijima, lično bogaćenje na račun socijalno ugroženih građana i dece sa smetnjama u razvoju".

DS je prethodno, u svom saopštenju, pozvala premijera Vučića da smogne snage i vrati mandat za sastav Vlade predsedniku Srbije kako ne bi još četiri godine govorio da nema snage da uradi bilo šta što je u interesu građana.

SNS je poručila DS-u da, "umesto što se bave pisanjem besmislenih saopštenja i što svaki dan izgovaraju pregršt laži, u očiglednom nedostatku bilo kakvog političkog programa, učine barem nešto korisno i zamole aktuelnog šefa Pajtića da objasni gde su nestale milijarde narodnih para koje je on proneverio vršeći vlast u Vojvodini".

"Kada već pominju izbore, molimo lažne demokrate i moderne fašiste da smognu snage i priznaju građanima zašto su prekrajali njihovu izbornu volju i na silu ubacili u parlament minimum jednu listu, i zašto strahuju od brojanja svakog glasa na izborima održanim 24. aprila, za šta se, sve vreme, zalaže SNS", ističe se u saopštenju SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 287 idi na stranu