Mihajlovićeva i Selaković ostaju u vladi?

Beograd -- Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić nije otkrio imena novih ministara ali se pretpostavlja da će svoja mesta zadržati Zorana Mihajlović i Nikola Selaković

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Vučić je na konferenciju za novinare na kojoj je govorio i o budućoj vladi, došao u pratnji dosadašnjeg ministra pravde Nikole Selakovića i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović i sudeći prema toj slici oni će zadržati svoja mesta i u budućem kabinetu.

Na pitanje novinara da li prisustvo Mihajlovićeve i Selakovića znači da njih dvoje ostaju u vladi, Vučić je rekao:

"Ja bih voleo da to budu, ali o tome tek treba da se dogovorimo. Oboje su vredno radili".

Vučić je rekao da će sledeće nedelje uputiti poziv "svima koji su otvoreni za razgovor o budućnosti Srbije" i o učešću u novoj Vladi Srbije. Kako je rekao, to ne znači da će SNS sa svima sakojima bude razgovarala praviti koaliciju, niti će svako ko bude na razgovorima moći da uđe u vladu.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić je od predsednika Tomislava Nikolića u ponedeljak dobio mandat za sastavljanje nove vlade, a dnevni list "Blic" preneo je danas 10 tačaka programa nove vlade, navodeći da će Vučić svaku stavku obraditi na 10 strana. Opširnije u posebnoj vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 287 idi na stranu