Niš: Zaplenjena 83 kilograma marihuane

Policija u Nišu zaplenila je 83 kilograma stabiljika marihuane i uhapsila četiri osobe iz Doljevca i Niša, saopštio je danas MUP Srbije.

Izvor: Tanjug
Podeli

Efikasnim operativnim radom pripadnici MUP-a su zaplenili 127 suvih stabljika marihuane ukupne težine oko 83 kilograma i uhapsili S. S. (57) iz okoline Doljevca, M. D. (132), V. N. (40) i D. P. (38) svi iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa porodične kuće S.S. u okolini Doljevca policija je u sobi pronašla vagicu za precizno merenje, četiri kese ispunjene materijom nalik na marihuanu, tri aparata za pakovanje i vakumiranje i pet biljaka "kanabis sativa" i zatekla sve osumnjičene u obrađivanju, pripremanju i pakovanju marihuane.

Daljim pretresom, policija je na tavanu kuće pronašla još 122 biljke "kanabis sativa", za koje se sumnja da su namenjene daljoj prodaji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu