BG: U udesima povređene četiri osobe

Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug
Podeli

Mladić star oko 21 godinu je u udesu, koji se dogodio oko 3.50 sati na autoputu ka Nišu kod prodavnice igračaka, zadobio povrede glave, podlaktice i skočnog zgloba i istegnuće vrata, rekla je Macura Tanjugu.

Muškarac star oko 36 godina je u udesu oko 1.30 sati u Šejkinoj ulici u Mirijevu zadobio povredu glave i razderotinu brade, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 32 godine je u udesu oko 23.50 sati na Mostu na Adi kod hipodroma zadobio povredu grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Devojka stara oko 23 godine je u udesu oko 20.10 sati na Mostarskoj petlji na ulazu u Savsku ulicu zadobila istegnuće vrata, a prevezena je u Institut za ortopediju Banjica, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 88 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 225 intervencija od kojih 69 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala provetravanje prostorija, nošenje boce sa vodom, adekvatno oblačenje, uzimanje voća i povrća, pranje ruku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 145 idi na stranu