NS: Ne odustajemo od zahteva

Beograd -- Potpredsednica NS Dubravka Filipovski izjavila je da stranke koje su potpisale sporazum o vlasti u Beogradu neće odustati od zahteva za konstitutivnom sednicom.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. G-đo Dubravka kad bi vi znali šta je volja birača odmah bi ste se povukli iz politike!Pa kako vas nije sramota da se uopšte javljate da nešto kažete!Do juče je bila dobra saradnja sa demokratama a sad vi hoćete radikale i mislite da je to volja beograđana! Prevarili ste vaše birače u Beogradu dobili ste mali broj glasova i ja bih se na vašem mestu povukao!I još nešto, pitajte vaše članove, ako ih imate u Beogradu, da li su i oni za takvu kombinaciju koju vi zagovarate!
    (srećko, 12. jun 2008 11:12)

    # Link komentara

  2. Što se mene tiče, sedite u ŠVEDSKE vozove koje vam je gazda kupio (valjda vi znate gde su, ako mi ne znamo) i čekajte tamo do daljnjeg....možete i strogi post (štrajk gladju) da započnete, valja se.
    (bezimena, 11. jun 2008 14:49)

    # Link komentara

  3. bravo, imate moju punu podrsku. potpuno vas razumem, posto imam slican problem: ja sam, naime postavio zahtev da budem visok (205 cm ), lep i plav. za sad mi to bas i ne ide najbolje, ali od svog zahteva ne odustajem.
    (nesha, 11. jun 2008 14:05)

    # Link komentara

  4. Stvarno nema smisla, daj nacrtajte zeni !!!
    (Zeljko, 11. jun 2008 13:33)

    # Link komentara