Tadić: Razgovori nisu ni počeli

Beograd, Brisel -- Razgovori sa koalicijom okupljenom oko SPS-a nisu još počeli i svaka priča da je premijer dogovoren plod je spekulacija i novinarskih nagađanja, izjavio je Boris Tadić.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ispašće Tadić kriv za sve, a čovek igra sa kartama koje su mu podeljene, tj. koje su mu ti isti birači koji ga kritikuju podelili. Vojvođani znaju šta hoće u životu, uža Srbija uglavnom zna, ali Beograd još uvek nema pojma gde je i gde želi da ide. Kada Beograd bude načisto, nećemo morati praviti "trule" kompromise, već ćemo grabiti napred. Samo... ko će dočekati da se one dve šmizle što su krale patike uozbilje, i 300000 njih ostalih...
    I ne zaboravite, i tokom protesta u zimu 1996, i Đinđić se tajno dogovarao i pregovarao sa Miloševićem, ne zato što ga voli ili ceni, već zato što je politika veština ostvarivanja ciljeva, a ne lupanje glavom o zid i u nove i nove izbore na koje izlaze stari i stari glasači.
    (IGOR, 10. jun 2008 23:58)

    # Link komentara

  2. Očigledno, ovde se mora progutati više od jedne žabe: Malo li je jedan Ivica Dačić, a sad i Ugljanin. Ovaj drugi je izgubio izbore u Novom Pazaru pa je prebegao iz DS ka Koštunici i Velji, koji su su mu zauzvrat dali ipak vlast u tom gradu - zavodjenjem prinudne uprave. Sada, kada je ponovo izgubio, DS može da proguta i tu "žabu", ali narod u Sandžaku sigurno neće. neka misli o tome onaj koji s njim pravi koaliciju.
    (beslagic, 10. jun 2008 23:32)

    # Link komentara

  3. Mislim da je postalo izlisno ostavljati bilo kakve komentare. Ovo sto se danas desava a politickoj sceni Srbije odavno prelazi sve granice bezobrazluka. Za gledaoce sa skupjlim ulaznicama pregovori jos nisu ni poceli, a za gledaoce sa jeftinijim imaju kompletnu vladu:))) !Ovo je zaista sramota. U okviru predizborne kampanje govorili su ljudima da nece dozvoliti povratak u devedesete?! Nakon izbora su govorili da je Kostunica prevario svoje birace. Postavio bih samo jedno pitanje: Da nije mozda koalicija oko DS-a vise slagala i prevarila svoje glasace posle izbora nego DSS, vracajuci u vladu glavne protagoniste politike devedesetih godina, a samim tim te iste zle godine na koje se poziva, na jedna velika vrata uvela na politicku scenu danasnjice? Mislite o tome!
    (solaris, 10. jun 2008 23:10)

    # Link komentara

  4. Predsednice, kako to mislite da ne licitiramo ime glavnog operativca u vladi?
    Pa samo jedan se pokazao da to ume i danas to radi u Briselu!
    Boza Djelic je pravi covek za tu funkciju, on i Mladja i imas dream team Borise!
    (Novosadski, 10. jun 2008 22:57)

    # Link komentara

  5. Punk is not dead!
    (Djordje Petrovic, 10. jun 2008 22:28)

    # Link komentara

  6. Ovo je bio moj poslednji izlazak na izbore. Da me gospoda u odelima prave majmunom, to sebi ne mogu da dopustim. Takav javasluk i prenemaganje, a zemlja u plamenu svakoga od nas ostavlja bez daha! Sramota..
    (Peca, 10. jun 2008 20:37)

    # Link komentara

  7. E pa Nenade izrode, ne zelim te vise za predsednika moje stranke, ali necu ni napustiti stranku.
    P.S. vidimo se na vanrednom kongresu, sta mislis na cijoj strani cu biti? Tvojoj ili Bojanovoj?
    (Ligas od 1992., 10. jun 2008 20:33)

    # Link komentara

  8. Ja u svom životu koji treje preko pola stoleća, nisam nikada video, čuo, čitao ovakvih lobotomija naših političkih delatnika kao što je to slučaj od 11. maja do večeras...O istoj stvari, Tadić priča jedno, Dinkić drugo, Dačić treće, Pampa peto, Ilić šesto, Koštunica sedmo, a Toma ne bi bio Toma kad ne bi pričao deveto! Pa sad ti srpski biraču, gledaj u plećku, pasulj, dlan ko je u pravu i šta će na kraju da bude!? Komedije su postale ozbiljnije od bilo kog dijaloga i razgovora koji se vode izmedju naših političkih lidera.
    (Milutin, 10. jun 2008 20:23)

    # Link komentara

  9. Secam se dok sam setao za promene da mi je najteze padalo kada se Marko, ljubi ga majka, setao za vreme bombardovanja u uniformi vojske koju nikad nije sluzio po Pozarevcu. I kada je dok su moji drugovi ginuli i ranjavani (moj drug iz klupe), na Kosovu otvarao onaj park u istom gradu. Borise Borise Borise iako nisam iz Pozarevca ovo dozivljavam kao da si meni licno samar zabio.
    Glasao sam te, ali bi vise voleo da Toma stvori vladu sa Kostunjavim nego ti sa SPS-om i da ovog izblajhanog oslobadjas optuzbe. Njega koji je bio simbol bahatosti i nepravde prethodne vlasti.
    Mozda se Srbija krece napred kratkorocno ali dugorocno sa ovom koalicijom ide unazad. Obrnuto bi bilo da idemo na izbore ili da Toma formira vladu!
    (Bob Sent Kler, 10. jun 2008 19:29)

    # Link komentara

  10. Ja bih ipak rekao da su razgovori zavrseni. Bruka i sramota koliko muljanja.
    (Milos Ilic, 10. jun 2008 19:11)

    # Link komentara

  11. Nemojte nikako da zurite. Samo polako. Posto je zemlja stabilna i bas fino napreduje, nikome se ne zuri.
    (Zoran, 10. jun 2008 19:05)

    # Link komentara

  12. Svi pricaju drugu pricu i skacu jedni drugima u usta. Hm-Hm...
    Istini je verovatno najbliza Tadiceva izjava. Dinkicev dogovor sa SDA mi isto nije jasan. Ljajic je kritikovao ovog coveka a ja Ljajicu verujem vise nego gospodinu Ugljaninu.
    Novinari bi trebali da se malo strpe, znamo da nam je svima bitno ko ce s kim i sl. ali ipak mislite malo i o mentalnoj higijeni i zdravlju slusalaca i gledalaca.
    (v, 10. jun 2008 18:40)

    # Link komentara

  13. Najzad da i Canak kaze nesto pametno i korisno.
    (Cuvar osmeha, 10. jun 2008 18:36)

    # Link komentara

  14. Svaka (kontra) revolucija jede svoju decu, pa tako i ona 5-to oktobarska.

    Neka deca su bila bas velika pa je trebalo cak 7 godina da budu pojedena.

    Nazdravlje.
    (SAVAII, 10. jun 2008 18:33)

    # Link komentara

  15. Sta je ovo? Tadic kaze da pregovori nisu ni poceli, a Dinkic da je vlada formirana. Jeste vi iz iste koalicije?
    (Kakofonija, 10. jun 2008 18:26)

    # Link komentara

  16. Vidim ja da ce ovo biti jedna jako interesantna vlada...ravna Monti Pajtonu...hahaha
    (adminbb, 10. jun 2008 17:46)

    # Link komentara

  17. Još samo da čujem ime novog premijera... mislim da ću pasti u nesvest
    (Martijn, 10. jun 2008 17:37)

    # Link komentara

  18. ..pa dobro, sada kostunica i seselj zvanicno vise nemaju o cemu da pricaju, velja se vec predao i spremio pozadinu za poslanicku klupu, cenim da ce poslanici nove srbije biti sarancic i jocic, imuniteti su u igri itekako..
    ..mislim, ja ne vidim razlog sto se rasim i sulejman toliko mrze da huskaju narod jedni na druge i traze saveznike u beogradu, ovako ce lakse da premoste razlike i okrenu se saradnji izmedju sebe i sa vecinskim narodom..
    ..video i sulejman da je kostunica prso, pa trazi novog saveznika u bgdu, ispade mladjo jos i referentna beogradska tacka za regionalne partije, ko se tome nadao..
    ..u glavnom sve je ok, ne znam sta je tadicu pa se toliko ulizuje ivici al to definitivno radi u svoje ime, ivica vise apsolutno nema nikakvu tezinu da bilo koga bilo cime pritiska, ostalo je sve na tumacenju njegovog koalicionog sporazuma sa palmom i pupsom, a tumaci uvek onaj ko se vise pita..
    (sima strahota, 10. jun 2008 17:29)

    # Link komentara

  19. Mozda je DS izgubio neki glas, ali je poneki i dobio. Recimo, moj!
    (embro, 10. jun 2008 17:09)

    # Link komentara

  20. Bilo koja Vlada je prihvatljiva, samo da u njoj nisu više Voja i Velja i njihovi "čuvari revolucije" iz senke. A Ivica će već omekšati... Kad ona dvojica spakuju kofere i isele se iz zgrade Vlade RS, lakše će mnogi prodisati.
    (raja babeja, 10. jun 2008 17:03)

    # Link komentara

  21. Zao mi je sto smo posle 8 godina dosli do ovakve pozicije da gradjani cekaju novu Vladu u strahu od povratka u devedesete. Iskreno se nadam da se to nece za 4 godine opet desiti.
    (Ivana, 10. jun 2008 17:00)

    # Link komentara

  22. Ma kakav Dačić kao premijer.
    To je Blic samo opipavao puls nacije,a gomila se poprimila i osula drvlje i kamenje po Tadiću.
    (Figaro, 10. jun 2008 16:57)

    # Link komentara

  23. Najvažnije je da Srbija ide napred. Ipak...Osećaj mučnine mi nadvladava razum!
    (Ana, 10. jun 2008 16:55)

    # Link komentara

  24. "U ovom trenutku nije važno kojih 126 poslanika će dići ruku za priključenje Srbije EU, ali je važno da se nađe tih 126 poslanika, da ne bismo došli u poziciju da izgubimo još četiri godine", kazao je on.

    Ruka je ruka pa makar imala crno ispod nokta
    (Vedran NS, 10. jun 2008 16:54)

    # Link komentara

  25. dinkic likuje a narod prevaren tuguje,moj narode ako ste glasali za ovakvu politiku kupovine i to javne necete videti evropu nikada, ovakva bruka nije vidjena u novoj istoriji mislite da evropa ne zna koliko ste jeftini zahvaljujuci politicarima, ne idete u evropu nego u rupu bez dna nazalos sretno
    (misa, 10. jun 2008 16:49)

    # Link komentara

  26. Hajde, Mlađo, sad kad si ih sve spustio na zemlju, spreči još i da ministar prosvete bude Žarko Obradović. Red bi bio i da to Ministarstvo dobije normalnog ministra. Samo kad se setim: DSS Koka, pa Vuksanović, pa Lončar... Jeza me uhvati!
    (sonja, 10. jun 2008 16:33)

    # Link komentara

  27. Nema , novi izbori su neizbežni! Samo novi izbori su spas za Srbiju!
    Bolje Izbori nego ponovo ovi DS-ovci! Ne mogu Tadiča više da smislim! Ukrao je moj glas na predsedničkim izborima i sada ponovo! E neće više nikad moj glas dobiti!!!
    (Goran SRBIN, 10. jun 2008 16:31)

    # Link komentara

  28. To sam znao,kad sam cuo presudu za Marka Milosevica!
    Eh,Srbijo..
    (ljuba vrnjci, 10. jun 2008 16:28)

    # Link komentara

  29. Srećno Vam bilo i dugovečno.
    Rade Živadinović
    (Rade Zivadinovic, 10. jun 2008 16:23)

    # Link komentara

  30. G17 polako ali sigurno smanjuje "ucenjivacki potencijal" SPSa, na cemu svi treba da smo im zahvalni. Naime, nakon ovog sada, i Palme nedavno, SPS ne moze vise da preti kako ce otici s narodnjacima. Mogu da biraju: vlada sa ZESom ili novi izbori (koji im ne padaju na pamet). Zato ce uskoro da spuste durbin, i vise necemo slusati besmislice tipa "Dacic premijer". Poznajuci minuli rad naseg predsednika, i slusajuci njegove danasnje govore, on bi im to jos i dao. Mozda jos i da im se izvinimo sto su nas tukli? Nece moci.
    (Petar, 10. jun 2008 15:48)

    # Link komentara

  31. A naš narod kaže,,Birala ćopava Mirka ćoravoga Mirka,,
    Katarina
    (katarina, 10. jun 2008 15:10)

    # Link komentara