Prijava protiv kosovskih lidera

Beograd -- Zbog krivičnog dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije, podneta je krivična prijava protiv kosovskih lidera.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ovo me podseća na onu priču o pobunjeniku kojeg saslušavaju. Pitaju ga da li on diže ustanak protiv države. Odgovor je DA. Onda sledi konstatacija da je on izdajnik. Odgovor je bio Da izdajnik sam dok ne pobedim.
    (Georg, 19. februar 2008 19:36)

    # Link komentara

  2. Postavljam ptanje potparolu suda Tomi Zoricu zasto je nakon hapsenja Djajica i ostalih odmah rekao da su krivi i ,,optuzeni" a da nije ni bila podignuta optuznica niti je bilo saslusanja kod istraznog sudije.
    A sada cuti i kaze da ce javnost biti obavestena.
    Pravo i pravda . Od naseg tuzilastva ne mozemo videti ni pravo ni pravdu , samo licemerstvo.
    Savremenik
    (Nejasnomije, 19. februar 2008 19:50)

    # Link komentara

  3. Ovo je vic, cirkus a na kraju je narod taj koji plati sve. Ajde sada i protiv Busa,Milibanda,Stajnera i protiv svih onih koji su priznali Kosovo. nc nc nc...Daj Boze pameti gde je nema
    (Gnjilan, 19. februar 2008 20:06)

    # Link komentara

  4. Samo napred, tuzite sve ljude na ovoj planeti!!!!! Nego me samo jedno cudi? Kada cete tuziti vase politicare, koji su vas doveli u ovakvoj situaciji...
    Jel to pravna drzava... Da nije tragicno - bilo bi komicno....
    (Gizmo-DK, 19. februar 2008 20:10)

    # Link komentara

  5. E sad su svi pali u nesvest sto ih Srbija tuzi. Mi samo pravimo raznorazne farse, izgleda da samo to i umemo.Rado bih vratila 2000.god ponovo jer jedino je jedan covek tada znao sta ovoj zemlji treba.Ovi svi su klovnovi i nista vise a i mi sa njima u istoj vreci.
    (jylland, 19. februar 2008 20:28)

    # Link komentara

  6. Vasi politicari zaista nisu nigde.Kako se mogu baviti takvim stvarima.Zar nemaju ociju da vide da ceo svet priznaje nezavisno Kosovo.Ja se stvarno cudim da jedan takav narod sa takvom tradicijom ne može da ima svog De Gola, ili ste ga imali i ubili ste ga.Zalosno
    (Flamuri, 19. februar 2008 20:51)

    # Link komentara

  7. to kao kad su tuzili NATO zvanicnike, stvarno sprdnja. ne mogu nista bolje da smisle, ovo samo zamajavanje naroda.
    (ko pre osam godina, 19. februar 2008 21:43)

    # Link komentara

  8. E ova vest je ucinila da se prvi put nasmejem iskreno od nedelje...
    (Ana, 19. februar 2008 22:37)

    # Link komentara

  9. Zar nije indikativno da zemlje koje su protiv naezavisnosti Kosova u glavno su zemlje pravoslavne veroispovesti? Slovacka, Kipar, Grcka, Rumunija, Rusija... intersesantno zar ne?
    (marc, 20. februar 2008 12:44)

    # Link komentara