Nova metoda na VMA

Beograd -- Nova metoda profesora Bele Balinta sa VMA, zvanično priznata u svetu, donela je revolucionarna poboljšanja kod transplatacije organa.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. A jel proveravate vi kad vam kazu srpski naucnici da su otkrili novo svetsko cudo. Obicno se dobre stvari brzo procuju. Ja sam bila besposlena pa sam proverila da je dati rad stampan u TRANSFUSION APHER SCI koji ima impact factor (merilo naucne vrednosti) 0.18 a dobri casopisi imaju barem 5. Lokalno velicanje srpskih naucnika ne poboljsava stanje nauke (a tim i zdravstvenih usluga). Postoje realni pokazatelji vrednosti otkrica a to je objavljivanje u uglednom casopisu i ako je otkrice primenljivo, patent. Ostalo je rekla-kazala i ono cega se vise bojim eksperimentisanje na pacijentima.
    (Goca, 19. februar 2008 19:12)

    # Link komentara

  2. Ponosan sam na svoju otadzbinu. To su VESTI. Vesti koje ohrabruju da za Srbiju ima buducnosti jer u njoj (jos uvek) ima ljudi i uslova za vrhunska profesionalna dostignuca.
    Najsrdacnije cestitke i pozdravi lekarima sa VMA!!!
    (Laza Karapampula, 19. februar 2008 21:26)

    # Link komentara

  3. zahvaljuci metodi PR BELE JA SAM DOBILA BUBREG OD MOJE MAME PRE MESEC I NEKI DAN
    SUPER SE OSECAM JER SAM SE PONOVO RODILA.10 GOD SAM BILA NA DIJALIZI I MUCILA SE.ZAHVALJUJUCI NJEMU MOJA MAMA JE MENI DALA BUBREG I PONOVO ME RODILA.JA I MAMA SMO RAZLICITE KRVNE GRUPE.ZAHVALJUJEM SE PRE SVEGA MAJCI ZA BUBREG.A PR BELI STO JE OMOGUCIO DA DODJE DO TRANSPLATACIJE.
    (SONJAJABUKA, 9. mart 2008 18:25)

    # Link komentara