1. Ali zato imamo najlepsu fontanu na Slaviji u regionu ! To je bitno !
    :)
    Kakva sala od drzave
    (Dan, 23. novembar 2017 17:02)

    # Link komentara

  2. U posti nemaju obrasce za uplatu ni zastitine koverte, vojnici kupuju cizme i prsluke, policija kupuje opremu da bi mogla da radi osnovne zadatke...

    Bitno je da se obilazi Savamala i da se gardjevinski projekti teraju tj. kajmak skida...

    Sve se ovo da resiti za 24 sata a zavisi iskljucivo od toga koga gradjani zele da imaju na vlasti - sposobne ili nesposobne, one sa znanjem ili bez znanja, lazove ili iskrene.

    Cudite se sto vam je ovako a kada odete na biraliste ne razmilsite ni malo o kandidatu koga zaokruzite...Da li ima neku ideju ili samo zna da ce plate biti vece a zivot bolji bez da iznese neki detalj kako misli da dodje do toga.

    Nisam cuo ni da cepate glasacke listce dragi moji gradjani, tek cete u EU videti kada neizabrani birokrata sa Briselskog prozora pogleda dole da li vidi vase muke u Srbiji ili vidi glavni grad unitarne Evrope u koju vas guraju...
    (DPolitika, 23. novembar 2017 14:00)

    # Link komentara

  3. Napredno!
     (Leskovcanin, 23. novembar 2017 13:29)

    # Link komentara

  4. Trebamo se organizovati da pomognemo u teskoj materijalnoj situaciji. Predlazem kako koga zaustave da izvadi i pokloni bar hiljadu-dve.
    (Ljubica, 23. novembar 2017 13:27)

    # Link komentara

  5. Ako osnovna sredstva za rad ne dobijaju od MUP-a,već ih sami kupuju,nameće se pitanje od čijih para?
    Novosađani znaju odgovor.
     (Tommy, 23. novembar 2017 13:25)

    # Link komentara

  6. ... ali kako isplativost, napornog rada, naših saobraćajnih policajaca prevazilazi granice zdravog razuma, tako se oni ni ne žale na uslove rada. Vjerujem da se ne bi žalili i kada bi svakih pet godina morali nov službeni auto da kupe. Čast izuzetcima, ako ih ima.
    (Logikar, 23. novembar 2017 13:25)

    # Link komentara