Kuburovićeva: Težak dan za Srbiju

Presuda Ratku Mladiću je težak dan za Srbiju, a mnogi građani naše zemlje se osećaju povređeno, s obzirom i na dosadašnje odluke Haškog tribunala.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Nesvatam zašto je težak dan za Srbiju. Mi treba da smo srećni što ulicu i park u kome se deca igraju nećemo deliti sa čovekom odgovornim za ubistva. Ona društva (u komšiluku) koja su zaštitila korov u svojim redovima će jednog dana žnjati celu njivu pod korovom.
     (Milo, 22. novembar 2017 23:45)

    # Link komentara

  2. Ne znam sto je ovo tezak dan za Srbiju. Ratko Mladic je Bosanac koji je napravio ratne zlocine protiv rodjenog naroda muslimanske veroispovesti. Nas Srbe ne treba da brine niti Bosna, niti Hrvatska. Imamo dovoljno problema u svojem dvoristu i tu treba da se fokusiramo. A ove gradjane Hrvatske, Bosne i Zete sto sebe nazivaju Srbima, treba sto pre da vratimo tamo odakle su dosli...to sto znaju da se krste sa tri prsta ih ne cini Srbima...
    (Svi su Srbi, a Srba nema, 22. novembar 2017 16:59)

    # Link komentara

  3. Mnogo vise smo povredjeni odlukom naseg tuzilastva da ne pokrene postupak protiv osoba koje su napale novinare.
     (jasdf, 22. novembar 2017 15:00)

    # Link komentara

  4. A zadto bi presuda generalu koji je slepo izvrsavao Miloseviceva naredje ja bio tuzan dan za Srbiju!? Kada shvatimo da su ti ljudi odgovorni za to sto se Srbija valja u blatu vec trideset godina, i da ce jos barem tri generacije placati cenu tog bezumlja, shvaticemo da je ovo srecan dan za Srbiju!!!
    (sasa jokic, 22. novembar 2017 15:00)

    # Link komentara

  5. Koliko vaših leži u Hagu i po belosvetskim zatvorima,onda vi imate jako često teške dane u toku godine
    (ake, 22. novembar 2017 14:51)

    # Link komentara