Ko je dama koja namerava da krene na Putina?

Njujork -- Poznata televizijska novinarka Ksenija Sobčak, čiji otac je bio blizak saradnik Vladimira Putina, namerava da se kandiduje na predsedničkim izborima u Rusiji.

Izvor: B92, "Njujork tajms"
Pošaljite komentar
  1. Nemoguce je ne pratiti je jos od 2000-te, kada joj je otac ubijen.
    Na sve nacine je pokusavala da bude zapazena, od veza sa estradnim licnostima, pokusaja pevacke karijere, modelinga, do uloge voditelja raznih rialiti programa.
    U trenutku kada je u Rusiji postalo in biti protivnik Putina, postala je i ona. Dosta agresivno se ponasajuci, koristeci poziciju cerke Putinovog prijatelja. Na predsednikovim konferencijama za stampu je uvek imala ne samo mesto, vec i mogucnost da mu postavi pitanje, na koje je Putin, bez obzira sto je na bezobrazni i drski nacin postavljeno, uvek odgovarao sa mnogo simpatije.
    Nabacivala se svima u opoziciji pokusavajuci da postane zajednicki lider, ali uglavnom je niko nije ozbiljno shvatao.
    Ni danas je niko u Rusiji ozbiljno ne shvata.
    Umesno je ulagala milione koje joj je otac ostavio, pa je jedna od imucnijih zena Rusije i u mogucnosti je da finansira kampanju.

    Ne znam na cemu ce se zastivati njen "program", do sada je njen angazman bio u stilu- vazno je dizati buku, nije vazno u vezi cega i da li postoje argumenti.
    (ksjusa, 19. oktobar 2017 12:17)

    # Link komentara

  2. Ugled Putina je takav, da bi bila naucna fantastika da broj njegovih glasaca padne ispod 60%. Narod prepoznaje kakavje preporod postigao u drzavi
    (mare, 19. oktobar 2017 12:09)

    # Link komentara