Majka ubijenog vojnika: Tramp je uvredio mog sina

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp rekao je udovici američkog vojnika, ubijenog 4. oktobra u zasedi u Nigeru, da je njen muž znao šta je moglo da mu se dogodi.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Pa nije poslat u Nigeruju da pravu kolace! Nego jos jedan medijski atak na Trampa i to smisljeno.
    (neobavezno, 19. oktobar 2017 12:08)

    # Link komentara

  2. Pročitate ovde zašto je ovo uvreda za udovicu i sve pripadnike armije i njihove porodice ako već sami ne možete da shvatite
    [link]
    Kako bi se vi osećali kada bi vam predsednik saopštio da jeste tužno što vam je poginuo sin / muž / brat / rođak, ali znao je šta moze da se desi. Da li se tako izjavljuje saučešće? Govorite li vi tako bližnjima i prijateljima posle strašnog gubitka?
    Tramp je narcisoidna ličnost, nesposobna za empatija, koja nikada nije brinula ni za koga i nije se ni za šta u životu žrtvovala. Ako se oseti uvređenim i ako poželi da dokaže celom svetu da je on pobednik u stanju je da uništi ceo svet. A na raspolaganju mu je nuklearno oružje ( pogledajte šta se dešava s Severnom Korenom). Mislite o tome pre nego što napišete sledeće (telegram podrške Trampu "!
    (Komentar, 19. oktobar 2017 10:36)

    # Link komentara

  3. Verovatno i nacin na koji je to rekao...
     (nn, 19. oktobar 2017 08:59)

    # Link komentara

  4. Američki vojnik u Nigeru sigurno nije išao da bere cveće. Prema tome majka može da bude tužna ali ne i uvređena.
     (ajd sad, 19. oktobar 2017 06:58)

    # Link komentara

  5. Tačno tako, pravilno joj je rekao. Profesionalni vojnici su plaćeni da rizikuju život. Pa, ne može vojska biti samo besplatan ručak i krov nad glavom, beneficirani radni staž i zdravstevno osiguranje, što je u Americi veoma bitna stavka.
    (drekavac, 19. oktobar 2017 01:54)

    # Link komentara

  6. Ovim rečima gospodin Tramp je srušio vekovnu tradiciju da je vojnik zaštićen a mrtav vojnik je svetinja jer je dao najvrednije što je imao za svoju zemlju(državu). Citiraću velikog Abrahama Linkolna tačnije njegovo pismo majci koja je izgubila sve sinove u ratu(prim aut. pogledati film "Spasavanje Redova Rajana ) Linkoln u zaključku pisma kaže: " I pray that our Heavenly Father may assuage the anguish of your bereavement, and leave you only the cherished memory of the loved and lost, and the solemn pride that must be yours to have laid so costly a sacrifice upon the altar of Freedom.

    Yours, very sincerely and respectfully,
    A. Lincoln.
     (Abraham Linkoln, 19. oktobar 2017 01:46)

    # Link komentara

  7. Pa da, istina mnoge vređa.
    (the truth, 19. oktobar 2017 00:55)

    # Link komentara