1. Mogu oni polako da se vrate tamo odakle su i došli. Niko ih ne žšeli, nisu sposobni da se uklope u nove sredine, na protiv, oni hoće novu sredinu da preobrate, zato nisu zaslužili da brinemo za njih. Uostalom, u Siriji je rat na 90% teritorije završen nema razloga za emigriranjem. Ako je ekonomski, onda postoji način kako se to radi, tako kako oni to rade samo upućuje na to koliko su oni netolerantni i koliko ne poštuju zakone i proceduru.
    (petar, 17. oktobar 2017 14:04)

    # Link komentara

  2. Ono kad neko dodje iz ratom razorene Sirije ili izgladnele Afrike pa vidi da je u Srbiji gore, em ekonomski, em po nivou mrznje prema svima i svemu. Svi beze od nas.
    (besna glista, 17. oktobar 2017 13:58)

    # Link komentara

  3. Hvala Bogu
    (Radikal, 17. oktobar 2017 13:34)

    # Link komentara

  4. Molim Vas ko pise ove clanke? Ako taj muz 7 godina zivi i radi legalno u Nemackoj, njegova zena ne bi pesacila preko pola sveta da dodje u Nemacku nego bi on dobio dozvolu za spajanje uze porodice, ona bi sela na prvi avion i za €500 stigla u Frankfurt. Cinjenica je da su 90% ovih pacenika migranti koji su odlucili ici na zapad bez ikakvih referenci ili prava, uzdajuci se u svoju upornost i nekoliko hiljada valute. Kad dodju tamo, prijavice se na socijalu i dovesti porodicu i tako u krug.
    (Sremac Vinski, 17. oktobar 2017 13:31)

    # Link komentara