1. Ako ni ovaj pritisak nije uspeo da pokoleba roditelje sledeći korak je slučajno pojavljivanje "navijača" da bi najuporniji roditelji bili uhapšeni i ekspresno procesuirani zbog remećenja javnog reda i mira...
    (Već vidjeno, 22. septembar 2017 18:49)

    # Link komentara

  2. Kad se sve sabere i oduzme stvar je vrlo jednostavna:
    SNS hohštapleri, bez obzira na sve, hoće na bahat način da sprovedu svoje stranačke planove, a normalan narod stao na stranu pravde i istine.... naravno, osim SNS botova kojih ima i među tim roditeljima, ali u veoma malom broju. I zakon i pravda su na našoj strani i to svi znaju, i mi i oni. Zato pribegavaju taktici "zastraši i izmori". Jednostavno nemaju dovoljno mozga da preokrenu situaciju u svoju korist tako što će ostaviti dosadašnjeg direktora Ljubu uz neko razumno objašnjenje i na taj način pobrati aplauze i simpatije (vuci siti i sve ovce na broju ). Oni ne znaju kad treba da stanu, da se povuku... nemaju tu diplomatsku liniju u sebi, sirovine su. Pa i Tito je rekao "studenti su u pravu", a ovima ne pada na pamet, nego nastavljaju sa lažima i obmanama. Napominjem da nikad nisam bio simpatizer DOS-a i drago mi je bilo kad su pali. Ali ovo ?
     (jedan od roditelja, 22. septembar 2017 14:41)

    # Link komentara

  3. Molim pametne da više nepopuštaju !
     (Lemi, 22. septembar 2017 14:41)

    # Link komentara

  4. Nadam se da će ovaj protest biti grudvica koja će da pokrene lavinu promena u celom društvu. Vreme je da se nesposobni i gramzivi povuku sa vodećih pozicija, a da njihova mesta zauzmu školovani , spozobni i neokaljani POJEDINCI. Dosta je bilo partijašenja i kupovine diploma.
     (Lemi, 22. septembar 2017 14:39)

    # Link komentara

  5. @Stiven: situacija je malo drugacija nego kako si je ti razumeo. Nije direktor u strajku niti profesori. Direktor je smenjen i on vise nije na fuknkciji, profesori uredno dolaze u skolu, ali roditelji su tu koji strajkuju. E to i jeste problem SNS-u jer lako bi oni da je direktor i profesori, zastrase, prebiju, smene i resen problem. Al sta ce sa 700 roditelja sto strajkuju!?
    (Nikola, 22. septembar 2017 14:32)

    # Link komentara

  6. А зашто неспособни министар до сада нје поднео оставку ?!?!?! Срам га било, гледа само своје и партијске интересе, заболе њега уво за школство и децу !!!!! И поново гласајте за њих !!!!
    (да да, 22. septembar 2017 14:25)

    # Link komentara

  7. U normalno i demokratski uređenoj državi ministar prosvete bi podneo ostavku jer NIJE našao zadovoljavajuće rešenje al' NE i u Srbiji gde je obest Režima i vrhuške uzelo maha zaneseni tapšanjem po ramenu 'zapadnih partnera' kako rade pravu stvar pa klika na svaki način koristi - silu.
     (XXL, 22. septembar 2017 14:24)

    # Link komentara

  8. radikalska logika - mi ne radimo nista i imamo vremena da cekamo da se vi umorite, a javnost zaboravi...

    sramota za prosvetne sindikate da cute na ovu temu - i treba da vas gnjece kao vaske, kad se tako i ponasate.
    (famous eccles, 22. septembar 2017 14:06)

    # Link komentara

  9. Kakav je to prosvetni radnik, taj bivši direktor, kad zbog svoje stolice, dozvoli da deca ne idu u školu gotovo mesec dana.
    Bilo bi normalno da zamoli roditelje te dece da dozvole deci da idu u školu, a da svoja prava, ako su bila ugrožena, traži u žalbenom postupku. Pa i na sudu. Ovako, zbog njega, oštećena su deca.
     (stiven k., 22. septembar 2017 13:59)

    # Link komentara

  10. Roditelji su u pravu. Otkaz ministru.
    (wtf, 22. septembar 2017 13:54)

    # Link komentara