"Tužilac bi trebalo da objavi odluku o Vulinu"

Beograd -- Poverenik za samostalnost tužilaca Goran Ilić ocenio da bi bilo korisno da tužilac koji je odbacio krivičnu prijavu protiv Vulina objavi obrazloženje te odluke.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Oj Srbijo mila mati još uvek te prate repavi JULA i JULOVIH naslednika. Na tvoju žalost majko Srbijo i dotićni ministar je iz tog miljea,tako da je za očekivati tišinu koji aktuelni vlastodršci
    štimaju kako samo njima odgovara.
    (Milovan S Nikolić Sombor, 23. septembar 2017 14:40)

    # Link komentara

  2. Francuska ,nasilni neredi na sve strane zbog spornig zakona o radu.....Srbija ,novi zakon o radu ,...nema veze ,nosićemo pelene na posao I ostala pomagala ,....Vulin ne zna odakle mu 200000eur
     (zlopamtilo, 23. septembar 2017 07:02)

    # Link komentara

  3. Obrazlozio bi on kada bi smeo, nego nesme.
    (aleksandar grozni, 23. septembar 2017 04:04)

    # Link komentara

  4. Citam sve vesti na B 92 o pranju novca (citaj uzimanju mita) gospodina ministra pare i magle i zaista je neverovatnan broj minusa onima koji osudjuju kradju. Ljudi da li ste izgubili ono iskonsko sto je krasilo Srbe kroz istoriju da je junak junak, 0osten posten a jajara i lopov ono sto im ime kaze i sto je narod umeo da vidi bez ikakvog suda ili sudske presude. Za ovu Srbiju su gori svi oni koji opravdavaju neposteno stecen movac ministra pare i magle nego on sam. Zamislite sta bi sve oni bili u stanju da urade! Majko Srbijo kuda ides. Nisam patetican i postujem dosta toga sto je AV uradio. Ali ovakve i slicne saradnike i opravdavanje svih njihovih afera koja su teska krivicna dela koja zdusno pokriva, zaista ne mogu da mu oprostim oprostim.
    (Djenka, 23. septembar 2017 01:07)

    # Link komentara

  5. Sami smo krivi sto ovakvi tipovi koji nikada u zivotu nista nisu radili
    sada sede u vlasti. Isto je sa celom vladom i ministrima samo se neki slucaj
    pojavi u javnosti a neki ne. Njegova prica prevazilazi Grimove bajke.
    Jedino nasivni i gl.. mogu da poveruju u njegovu pricu, a ta "postenjacina jurio neke penzionere koji su kao na ilegalan nacin otisli u penziju"
    TOLIKO O POSTENJU I POVERENJU
    Dosta je bilo!!!!
    Pozdrav
    (slavko, 22. septembar 2017 19:33)

    # Link komentara

  6. @(mills, 22. septembar 2017 14:23)

    I da je unosio po 9.000 to je i dalje krivično delo utaje poreza (član 229. KZS) i to najteže kategorije (preko 7,5 miliona dinara) za koje je pored novčane kazne (najviša moguća poreska stopa na utajenu sumu) zaprećena i kazna zatvora od 2 do 10 godina.

    Prijava na granici je obavezna za sume od preko 10.000€ kao mera protiv pranja novca, porezi su samo indirektno vezani za to (ako prijavite da unosite veću sumu i da nije reč o tranzitu već ličnom prihodu / poklonu) no unošenje manjih iznosa vas ne abolira prijave prihoda radi oporezivanja.

    Naravno, mi se ovde zamajavamo nekakvom tetkom iz Kanade i pritupim objašnjenjem, svi znamo da ta tetka nije nikome davala nikakav novac i da je Julin sve to skupio od političarenja... No obrni-okreni sve je to za robiju, a narod koji dozvoli da se i to gurne ispod tepiha i ne zaslužuje bolje nego da mu životom upravlja jedan Vulin.
    (Aleksandar, 22. septembar 2017 19:08)

    # Link komentara

  7. Kakav divan deckic...nosio redovno tetki lekice...e pa stvarno..
     (Ema, 22. septembar 2017 18:58)

    # Link komentara

  8. Korupcija koja bi trebalo da srusi citavu vladu, toliko je ovo lose. Da li ce? To zavisi i od nas. Za ovakve stvari se izlazi na ulice.
    (Vlada KG, 22. septembar 2017 18:47)

    # Link komentara

  9. Meni se cini da su neki placeni da lupaju minuse. Ponavljam se, znam, ali je vazno da se ne zaboravi--koja je ovo bagra! Posebna. Ona sto zatvara ljudima tezge jer im roba "viri" I sto otpusta predsednika skole zbog "nepravilnosti u proceduri" a pravi se da se Savamala nije dogodila, niti helikopter, niti keramicar, itd. Ne zivim vise u Srbiji, ali patim I zalim sto vas laze I maze bagra sirovina sa sve tetkama iz Kanade.
    (Nije sve u lovi, 22. septembar 2017 18:37)

    # Link komentara

  10. Sve sto treba uraditi prvo provera pasosa onda i tetku naravno preko kanadskih kanala :)
    (lanedivljina, 22. septembar 2017 18:36)

    # Link komentara

  11. Ne, nipošto! Nikada me toliko ne iznervira sama suluda odluka (naprimer sudija) koliko totalno nebulozno "obrazloženje", iste. Jer tek iz obrazloženja se vidi koliki su to diletanti; dok je samo odluka, postoji nada da su samo korumpirani.
    (CATAPA, 22. septembar 2017 18:30)

    # Link komentara

  12. ovo je kraj.
     (vuk, 22. septembar 2017 18:24)

    # Link komentara

  13. Ne postoji ,niti ce ikada postojati narod laksi za vladanje od ovoga ovde !
    Pre dve godine Premijer New South Walesa je podneo ostavku jer je zaboravio prijaviti dve flase vina. Ispostavilo se da uopste nije bio kriv ali je ipak ostao pri odluci da se povuce iz politike iz moralnih razloga iako je bio u sred mandata,popularan a pre toga godinama u opoziciji.

    Milijarde svetlosnih godina of ovih ovde.
    (Alex, 22. septembar 2017 18:22)

    # Link komentara

  14. ajmo botovi zaradite sendvice. Korupcija je na najvisem nivou ikada iz prostog razloga sto se akteri vise nine trude da smisli oprvdanje. Ali tetka iz Kanade.... hahahaha sinonim za ukrao sam i ne mozete mi nista....
     (ima ih oko hiljadu, 22. septembar 2017 18:14)

    # Link komentara

  15. Besmisleno je izlaziti na bilo koje izbore.
    Kad se pojavi neko,da u svom programu obeca da ce pobedom na izborima preuzeti kompletnu vlast i odgovornost i da ni jedan clan bilo koje stranke ne moze posle izbora da predje u pobednicku partiju,tada ce imati smisla ici na izbore.
    Nemamo vise snage da gledamo iste face,koje su nedodrljive,za koje zakon ne vazi.sto bi narod rekao lopov sa dozvolom.
    (Sofija, 22. septembar 2017 18:13)

    # Link komentara

  16. To je najveća razlika između, recimo, Srbije i Nemačke, ne novac, ne resursi, ne kultura... već to što u 'normalnim' državama narod ne dopušta da ga vrte spodobe oko malog prsta. A bez samosvesnog naroda nema ni države.
    (Aleksandar, 22. septembar 2017 14:29)

    Ovo ti je posledica totalitarnog rezima, zivot u zemlji gde nije ohrabrivan individualizam. Kao sve je nase ali ja cu da uzmem malo vise od tebe, svi smo jednaki ali ja i moja stranka vladamo i delimo poslove svojima. Zato mnoge stranke i srpska pravoslavna crkva teze ka rusiji jer znaju da je to pogodna sredina za njih. U anglo-saksonskom svetu se uce da je vlast tu da sluzi narod a ne obratno, deca se uce da je naporan rad uslov za uspeh jer tamo nema da ti drzava da nista a de prethodno ne platis.
    Evo ti primer kad je Boris Johnson bio u Beogradu i kad je organizovao promociju svoje knjige odmah sledeci dan su ga napali u medijima cela Britanija brujala o tome, morao je da se izvinjava zato sto je koristio sluzbeno putovanje za stvar koja nema veze sa njegovim poslom. Gledajte i ucite od profesionalaca Engleza nemojte da vam trecerazredni svestenici i pravoslavna sekta ispiraju mozak.
     (Amerikanac, 22. septembar 2017 18:11)

    # Link komentara

  17. Mogu da zamislim koliko su botovi sami sebi odvratni kad su spali na to da moraju da brane jednog Vulina.
     (Mile, 22. septembar 2017 18:03)

    # Link komentara

  18. Kada ce Srbi da shvate da se zbog ovakvih stvari reaguje, izlazi na ulicu, bori... Uzroci loseg zivota u Srbiji su unutar nje, korupcija, kradja, nepotizam...
     (Boris, 22. septembar 2017 17:41)

    # Link komentara

  19. Ljudi, a šta ako sad Vulin ipak padne? Prodje godinu i po dana, a Vučić mu pompezno udeli neku funkciju uz obrazloženje kako je, eto, toliko "izdržao" bez iste...
     (Branislaw, 22. septembar 2017 17:27)

    # Link komentara

  20. Naravno da ce se i ova afera zataskati, kao i helikopter, Savamala, novinarke koje klece, stanovi u Bugarskoj i na stotine drugih.
     (Milan81, 22. septembar 2017 17:16)

    # Link komentara

  21. Jul je kul!
     (Smuleco, 22. septembar 2017 16:55)

    # Link komentara

  22. "Poverenik za samostalnost tužilaca Goran Ilić ocenio da bi bilo korisno da tužilac koji je odbacio krivičnu prijavu protiv Vulina objavi obrazloženje te odluke."

    BRAVO, to je pravo pitanje. Odlicno. Sa nestrpljenjem ocekujem odgovor. I onako usput odgovor kanadskih vlasti o gospodji tetki poreklu novca, placenom porezu, nezakonitom iznosenju, vulinovom nezakonitom unosenju... mnogo je tu zakona prekrseno. Onako usput zar nije protiv zakonito neprijavljeno unosenje preko 10.000 evra u nasu zemlju?
    (gospodja tetka, 22. septembar 2017 16:53)

    # Link komentara

  23. Srbija!
    I onda je mrmot zamotao čokoladu
    Tetka a ne mrmot.
    (grofnula, 22. septembar 2017 13:39)

    I ne čokoladu, nego 200.000 evra!
    (Baron Samedi, 22. septembar 2017 16:50)

    # Link komentara

  24. Naravucenije:Kad si na vlasti mozes da radis sta hoces niko ti nista nemoze.
     (Strokavi mozak, 22. septembar 2017 16:35)

    # Link komentara

  25. Koliko minusa. E zbog ovakvi smo tu gde smo.
     (Balkanac, 22. septembar 2017 16:31)

    # Link komentara

  26. Gospodine Iliću, šta da objavi i kome? Ovom narodu? Pa mi da smo neki jos onog dana kada je Vulin rekao da mu je tetka dala 200000€ smo trebali da izadjemo na ulice i ostanemo dok ne da ostavku!!!!! Taj tužilac je svestan ako objavi da tog trenutka će se sva propagandna mašinerija vladajuceg režima sručiti na njega, i gubi sve.A opet mora biti svestan da kada ovi odu sa vlasti,neko će ga pozvati na odgovornost.
     (Bojan, 22. septembar 2017 16:09)

    # Link komentara

  27. Taj novac nema poreklo! To i vrapci na granama znaju. Zato sada i sav ovaj cirkus. Da novac ima poreklo, nesretni Vulin bi to u roku od 5 minuta resio: "Izvolite, crno na belo sa sve pecatom, odatle i odatle sam dobio/zaradio 200 hiljada evra!"
    Ali taj novac NEMA POREKLO! A za to se u polu-normalnoj zemlji zaglavi corka. Jedino u banana drzavi ovakve stvari mogu da prodju!
     (Yoksa, 22. septembar 2017 16:02)

    # Link komentara

  28. Vrana vrani oči ne vadi...
     (Parter B, 22. septembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  29. Tražili ste, uživajte...
     (sone, 22. septembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  30. Ne znam šta ima nejasno u odluci tužioca da odbaci prijavu!?? Sve je jasno. Tužba je neosnovana, jer se zna poreklo novca! Ženina tetka mu dala!
     (Tata spalio Đenku, 22. septembar 2017 15:15)

    # Link komentara

  31. Do sada nijedan "politicar" ili "tajkun" nije odgovarao za kradju korupciju ili utaju poreza.Umesto njih hapse se ocajni ljudi po pijacama koji prodaju drangulije da bi se prehranili.Ovakva Srbija ne moze da se voli.Zbog ovakve bande mnogo je ljudi sto mrze sopstvenu zemlju i traze nacin da pobegnu sto dalje da zapocnu normalan zivot.
     (velja, 22. septembar 2017 15:09)

    # Link komentara

  32. Sramota za jednu drzavu i institucije
    (Gradjanin1, 22. septembar 2017 15:04)

    # Link komentara

  33. ...i sad ce sminiti tog tuzioca i nikom nista!
     (napustiosrbiju, 22. septembar 2017 15:02)

    # Link komentara

  34. Kupila mi gajbu moja divna tetka
    da i ja imam nesto od imetka.
     (chombe, 22. septembar 2017 15:01)

    # Link komentara

  35. Njuz.net - Radnici na gradilištu „Beograda na vodi“ pronašli arheološke ostatke pravne države
    (Marko, 22. septembar 2017 14:58)

    # Link komentara

  36. Vi mislite da je to jedini novac koji je Vulin prikrio?Vi mislite da bar pola ministara nema tetke na raznim devicanskim ostrvima?Vi mislite da u Srbiji nema bar par hiljada ljudi sa tetkama koje salju kes iz inostranstva?Pa sta mislite gde ide onaj silan novac za subvencije stranim investitorima,gde ode novac od zvezde i partizana,zasto se drzava zaduzila 10 milijardi eura za 5 godina uz istovremeno smanjivanje penzija i plata.Gradjani su svoj glas dali na izborima i potvrdili da odobravaju ovakav rad vlasti i ja bih tu stavio tacku.Kad prava glad udari po gradjanima a verujte mi da jos nije stvari ce se promeniti i tada smena vlasti nece biti na izborima.Ovakvi ljudi vlast ne predaju na izborima to zapamtite.
    (laki78, 22. septembar 2017 14:54)

    # Link komentara

  37. A ipak nije muzičar! Samo je odneo tetki lek, ... i dobio 200 i kusur hiljadarki!
     (hairlija, 22. septembar 2017 14:51)

    # Link komentara

  38. Išo tetki da odnese lek, pa mu dala usput i lovu...
     (Pilipenda, 22. septembar 2017 14:49)

    # Link komentara

  39. Mozda tetka iz Kanade nije samo Vulinu kupila stan,mozda ima jos rodjaka i familje?

    Verovatno se tuzilac zbog toga ne oglasava,ne moze vremensk da postigne da to sve prouci!
    (Draginja, 22. septembar 2017 14:49)

    # Link komentara

  40. kolko dobrog materijala za Kesica :)
     (gojazni_etiopljanin, 22. septembar 2017 14:49)

    # Link komentara

  41. Ovde nema greske u proceduri, kao npr. u slucaju Miletic. Koja je ovo bagra...
    (Nije sve u lovi, 22. septembar 2017 14:48)

    # Link komentara

  42. Pa budite strpljivi, šta da vam reknem. Kao u slučaju doktorata ministra Stefanovića...AV će sazvati konferenciju za novinare na kojoj će dati svoje mišljenje kako ne vidi ništa sporno...niti u radu državnih organa niti u volšebnih 200k € za kupovinu mansiona ... i sve će uskoro biti zaboravljeno...isto kao i sva ona neispunjena obećanja...bitno je da mi sigurno gazimo napred...sa našim presednikom na čelu...Srbiju sve više cene i cene u svetu...mi smo primer prosperiteta...Skandinavija cela nam zavidi...
     (Dunny On The World, 22. septembar 2017 14:47)

    # Link komentara

  43. Građanin Vulin ....Ako je on uzeo 200k koliko su "ozbiljni "igrači....uzeli?
    (Zlopamtilo, 22. septembar 2017 14:44)

    # Link komentara

  44. Kada bi istina uzašla napolje ne bi pogrešnog pogodila. Da ima dokaza za Vulinovu izjavu on bi već sam izašao sa njima na javnost ali....
    (milan, 22. septembar 2017 14:43)

    # Link komentara

  45. Do pre par godina bi mi krenule suze kad vidim šta se dešava u mojoj voljenoj Srbiji i šta rade mom narodu. Sada se grohotom smejem jer sam shvatio da većina u stvari i zeli ovakav odnos vlasti prema drzavi, recimo pričam sa penzionerima o 5000 koje sam čuo da, su skinuli od penzije i većina nema ništa protiv, neverovatno. Za ovakve stvari bi vlada u bilo kojoj drzavi pala komplet, a tu neće nikom dlaka sa glave da padne, užas. Neka vam je srećan put u srednji vek l, na žalost zavidećemo kurdima.
     (ja, 22. septembar 2017 14:38)

    # Link komentara

  46. Hmmmm... ako ništa drugo, može li tetka da javi, pošto drva u Kanadi!? Hitno mi treba bar 4 kubika. Može zet da ponese...
    (Grobari Banat, 22. septembar 2017 14:36)

    # Link komentara

  47. Ma vi ste ikebana. Samo pametna ikebana - radie za rezim a mi vas placamo.
    (Alexandro, 22. septembar 2017 14:34)

    # Link komentara

  48. Stvar je vrlo jednostavna. Da je u pitanju bilo koji obican gradjanin bio bi drakonski kaznjen, ispitivalo bi se kako je novac usao u drzavu, odakle tetki, da li je platila porez u Kanadi za taj novac, ako je ustedela od cega je ustedela i koliko dugo je stedela tako da bi na kraju i taj gradjanin i njegova tetka u Kanadi ostali bez imovine. A posto je u pitanju Vulin onda ima pravo da nas pravi magarcima dajuci izjave koje bi bolje smislilo dete koje ide u obdaniste. Vulin je postao Djelic ove vlade. Ko zna mozda im se tetke i poznaju.
     (ArtuDitu, 22. septembar 2017 14:34)

    # Link komentara

  49. čuj "mogao sam da kazem da mi je kum dao pare".A tek koja je on cvecka? (Zeljko Mitrović).Prosto je ovo,ako pokaze od carine datume unosa novca onda je ok.A ako toga nema, ostavka i corka ako ne moze da dokaže otkud mu taj novac.Blam.za Vučića prvenstveno je taj nesretnik iz kombi partije.
     (nikola, 22. septembar 2017 14:34)

    # Link komentara

  50. Koje tužilaštvo? Oni imaju istog šefa kao i Vulin. Mi nemamo državu i treba da prestanemo da se pretvaramo. Onda će manje da boli.
    (zindo, 22. septembar 2017 14:31)

    # Link komentara

  51. Šta zna tetka što je 200 miliona ?????
    (XXXXX, 22. septembar 2017 14:31)

    # Link komentara

  52. Ovo je treći dan da se ova vest provlači... Što će reći, sutra će je zameniti nešto drugo a narod će sve zaboraviti i čiča-miča gotova priča. Zato u Srbiji nikad bolje neće biti jer bi normalne države stale dok se ovakvo flagrantno kršenje zakona ne "nagradi" adekvatnom robijom.

    To je najveća razlika između, recimo, Srbije i Nemačke, ne novac, ne resursi, ne kultura... već to što u 'normalnim' državama narod ne dopušta da ga vrte spodobe oko malog prsta. A bez samosvesnog naroda nema ni države.
    (Aleksandar, 22. septembar 2017 14:29)

    # Link komentara

  53. Dajte da bude sve transparentno neka kaže ime i prezime te tetke iz Kanade pa neka novinari istraže njene finansije.
    Ja dajem kuću da ako ta tetka i postoji nema za sebe a kamoli njemu ministru Srbije da "pozajmi" 205000 eura.
     (Hanibal ante portas, 22. septembar 2017 14:27)

    # Link komentara

  54. Trebalo bi da se na sajtovima tužilaštva i sudova objavljuju sve odluke, presude itsl. To su javni dokumenti i javnost ima pravo da zna njihov sadržaj. Takođe i svi izveštaji i odluke državnih organa, agencija i saveta čiji je osnivač država. Ovo može da se uredi zakonom.
    (Baba Kurana, 22. septembar 2017 14:24)

    # Link komentara

  55. To nikada necemo da vidimo.Ne oglasava se Ustavni oko penzija, Tuzilastvo odugovlaci Savamalu.
     (Filip, 22. septembar 2017 14:24)

    # Link komentara

  56. Baš me zanima obrazloženje!
     (Branislaw, 22. septembar 2017 14:24)

    # Link komentara

  57. Sve je jasno,do sada je utvrdjeno da ima sedam Vulina,svaki od njih po 30 000 i eto stana.
    (Pokondirena tikvica, 22. septembar 2017 14:23)

    # Link komentara

  58. Neka se uzme u obzir i izjava doticnog da je unosio po 9000 €. U kanadskim dolarima to je preko 10 hiljada a samim tim je i prekrsio zakon. Isto tako da se proveri pasos koliko puta je isao po pare pa ako je slagao, da robija sto daje lazne izjave i pokusava da prikrije zlocin. Taj tuzioc sto je zaturio slucaj u fioku, nije to uradio na lepe oci. Vec mu je neko naredio. Ko? To je takodje opet krivicno delo. Nekada je ministar bio bez mrlje, cast, obraz i postenje ga krasili? Ovo danas je cemer i jad. Bez da ulazimo u to po kojem osnovu je doticni ministar odbrane? Za to treba biti vojno lice ili neko ko se skolovao i usavrsavao i ko ima znanje, iskustvo, neko ko je cenjen i postovan. A u Srba, ministar vojske optuzen za kriminal. Oj paradoksa mila mati, koliko smo se srozali i nisko pali. I za kraj, jel' polozio zakletvu da ce braniti otadzbinu i ako treba zivot poloziti? A ovamo tu istu otadzbinu potkrada? Pa kako????
    (mills, 22. septembar 2017 14:23)

    # Link komentara

  59. ....al jedan poziv menja sve....
    (Taratatira, drugari., 22. septembar 2017 14:23)

    # Link komentara

  60. I recice sve je cisto, sve je u redu, legitimno...jos ce novinare da napadnu da su sve iscenirali da bi diskreditovali jadnog nevinog Vulina....i tetku iz Kanade.
    (Che, 22. septembar 2017 13:37)

    Ne samo to, nego i da time hoće da ruše Vučića!

    Baš čekam da vidim kad se Vučić vrati iz Amerike da li će biti "ne dam Vulina!"
    (Ursa Minor, 22. septembar 2017 14:22)

    # Link komentara

  61. Trebalo bi da se na sajtovima tužilaštva i sudova objavljuju sve odluke, presude itsl. To su javni dokumenti i javnost ima pravo da zna njihov sadržaj. Takođe i svi izveštaji i odluke državnih organa, agencija i saveta čiji je osnivač država. Ovo može da se uredi zakonom.
    (Baba Kurana, 22. septembar 2017 14:21)

    # Link komentara

  62. Вучићеви министри имају више афера него демократски својевремено ... само се сетите Златибора са Земунцима
    (djibril, 22. septembar 2017 14:21)

    # Link komentara

  63. Ovo je stvarno cirkus.
    (Maxx, 22. septembar 2017 14:20)

    # Link komentara

  64. Nezavisno sudstvo u Srbiji!?!
    Hahahahahaha!
    Vic decenije.
     (Laza L, 22. septembar 2017 14:20)

    # Link komentara

  65. Srpska vlast je kao i hrvatska sastavljena od sve samih nacionalista koji pritom i dalje pune dzepove...nikad srece na Balkanu nazalost..
    (Miropomazanje, 22. septembar 2017 14:18)

    # Link komentara

  66. Ako ima tetka za Vulina ima i za tuzioca.
    (ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore zalepi znak mercedesa i obeca narodu izvoz, 22. septembar 2017 14:17)

    # Link komentara

  67. Vulin je dao izjavu za krik da je unosio po 9000 evra iz 23 puta. Slučaj okončan, Vulin pošten, tetka štedela decenijama i čuvala pare kod kuce, Vučić će savetovati narodu da se okrene izvozu mercedesa.
    (Svašta nešto, 22. septembar 2017 14:14)

    # Link komentara

  68. Srbija bato moj
    (Cvaaaaki, 22. septembar 2017 14:09)

    # Link komentara

  69. Ma dala teta...
     (kole, 22. septembar 2017 14:05)

    # Link komentara

  70. Ne mogu da se otmem utisku: pričaju nam da je svakog dana sve bolje a u stvari nas zavitlavaju.
    (Frenki Pentanđelli, 22. septembar 2017 14:05)

    # Link komentara

  71. Obrazloženje je isto kao što je i Tadić onomad dobio od Angele: "ako ti nećeš, ima ko hoće." Samo što je tužilac ipak rešio da 'hoće'...
    (Aleksandar, 22. septembar 2017 14:04)

    # Link komentara

  72. samo polako, greske od petog oktobra se nece ponoviti!
     (Serbistanac usa, 22. septembar 2017 14:04)

    # Link komentara

  73. Smena ministra, smena tužioca uz oduzimanje svih povlastica obojici
    (zemunac, 22. septembar 2017 14:03)

    # Link komentara

  74. I gde su sad priče AV o borbi protiv korupcije?
    Ajmo ovce na glasanje pa glasajte da tetke samo šalju pare njima, a vama da uzimaju.
     (Jah, 22. septembar 2017 14:02)

    # Link komentara

  75. Pre svega sramota je da se ovaj slučaj rešava DVE GODINE !
    Drugo, majnormalnije je da se objavi kompletan tekst Odluke tužioca sa obrazloženjem. Tim pre što se radi o visokom državnom funkcioneru.
    Trebalo bi da se čuje i mišljenje Premijerke, jer se radi o članu Vlade.
     (stiven k., 22. septembar 2017 13:48)

    # Link komentara

  76. Ne samo to, morao bi da obrazloži zašto to odmah nije učinio!
     (Nego šta, 22. septembar 2017 13:44)

    # Link komentara

  77. Ja mislim da bi bilo jos korisnije da pomenuti tuzilac podnese ostavku zajedno sa ministrom pravde i ministrom Julinom.
    (zekonja, 22. septembar 2017 13:44)

    # Link komentara

  78. Srbija!
    I onda je mrmot zamotao čokoladu
    Tetka a ne mrmot.
     (grofnula, 22. septembar 2017 13:39)

    # Link komentara

  79. I recice sve je cisto, sve je u redu, legitimno...jos ce novinare da napadnu da su sve iscenirali da bi diskreditovali jadnog nevinog Vulina....i tetku iz Kanade.
     (Che, 22. septembar 2017 13:37)

    # Link komentara

  80. Taj film se ovde neprikazuje...
     (Mile, 22. septembar 2017 13:35)

    # Link komentara

  81. Razlog je kao i uvek, podaništvo, keš i ono što je preduslov svega toga, strah.
     (Ivan S, 22. septembar 2017 13:33)

    # Link komentara

  82. Da, tužilac bi trebalo da objavi tu odluku. Ako ne drugo, onda kao humoristički prilog.

    Ili se ne usuđuje da je objavi zbog straha od uznemiravanja javnosti? Da javnost ne bi još jednom videla u kakvom brlogu i banani živimo?

    Ako je to razlog neobjavljivanja, poptpuno je neopravdan. Mi smo odavno toliko otupeli i toliko se moralno srozali da nas više NIŠTA ne može pokrenuti na bilo kakav vid reakcije!
    (Maslačak, 22. septembar 2017 13:33)

    # Link komentara

  83. Ništa se neće desiti jer tužilaštvo ne sme reč da kaže. Gde ja živim!
    (korto, 22. septembar 2017 13:27)

    # Link komentara

  84. Kakva crna objasnjenja, novac nema poreklo i to treba da bude pocetak nove istrage, a ne zataskavanje.

    Zatvaraju ljudima radnje zbog fiskalnog od 200 din ili viska u kasi od 500 din, a na drugoj strani se opusteno vrte neoporezovani milioni.

    I da nije politicar u pitanju mora se postaviti pitanje odakle 200k evra, postoji nesto sto se zove uredba o sprecavanju pranja novca i finansiranja terorizma.
     (petar, 22. septembar 2017 13:27)

    # Link komentara

  85. Nema pravne drzave!
     (Mica, 22. septembar 2017 13:21)

    # Link komentara

  86. Da, bilo bi korisno
     (Lojpur, 22. septembar 2017 13:11)

    # Link komentara