1. Hm... Po svemu ovome šta je autor nabrojao, meni sve ovo ni malo ne liči na neku slabost. Upravo suprotno. Svi ovi susedi ne samo da su zavidni na Hrvate nego i na to šta su Hrvati ušli na velika vrata u svetsku politiku. Ima ih i kod Trampa evo saće i kod Putina. Stvarno su jaki u promovisanju svojih planova, eh, šta se to nekima ne sviđa, to je druga priča ali očiti je dojam da danas Hrvatska ima puno bolji imidž od jedne Mađarske ili Bosne ili čak Srbije koje nisu u EU niti u NATOu dok su Mađari EU "crne ovce". Slovenci su se dobro osramotili onom nesrećnom arbitražom i muljažom sa sucima. Tako da u stvari, Hrvatska puno bolje stoji nego šta nam se želi da pokaže i zato su diplomatije u okruženju besne jer umesto da Hrvati ćute i budu mirno, oni vode nekakvu "svetsku politiku". Gde smo mi u ovoj celoj priči, umesto da iznađemo naćin da se sa njima udružimo, mi umemo konstantno da ih iritiramo. Šta je naš cilj, da smo konstantno u svađi. pa ko od toga u Srbiji ima koristi i do kada će da se vodi ovakva politika?
    (Dragan _BL, 22. septembar 2017 17:19)

    # Link komentara

  2. 'Neki hrvatski mediji već odmeravaju snage Hrvatske i Slovenske vojske. '

    Ahahah meni je ovo vrhunac.
     (kole, 22. septembar 2017 15:19)

    # Link komentara

  3. ...neka rade sta hoce, samo kad su se skinuli sa istocnog plota...

    ...prijateljski bih ih podsetio da su jednom davno i irak i iran i sirija i i libija bile "prijateljske" zemlje, a onda su iznenada prestale da budu...
    ...o onim "malim" centralno i juznoamerickim zemljama da ne govorim...
    ...hrvatska jos uvek jase na nemackoj zahvalnosti za 1941...
    ...toliko...
    (kraja, 22. septembar 2017 13:01)

    # Link komentara

  4. Cudi me da susedi nemaju vise razumevanja za vec vjekovnu Hrvatsku opcinjenost bolesnim idejama o velicini i znacaju hrvatske nacije na razvoj ljudske civilizacije.
    Ljudi su direktni potomci ameba i primer odlicne saradnje i dobrosusedskih odnosa sa svima pa cak i Marsovcima i ostalim vanzemaljcima.
    To sto su sa svima na ratnoj nozi govori samo o njihovoj intelektualnoj i kulturoloskoj nadmocnosti u odnosu na zaostale komsije bilo da su oni na zapadnoj, juznoj, severnoj a posebno oni na istocnoj strani njihovih granica.
    Kad bi se Hrvati pitali verovatno bi ceo svet a ne samo Balkan izgledao puno drugacije no sto je sada. Oni sebe vide kao predvodnike svega dobrog i naprednog a prve susede kao neke primitivce kojima uvek treba drzati lekcije i podsecati na hrvatsku superiornost. Tipican primer "dobrog" suseda.
    (domacin, 22. septembar 2017 12:32)

    # Link komentara

  5. Citajuci tekst ispade da im je Srbija najmanji problem.
    (boban,nis, 22. septembar 2017 12:28)

    # Link komentara

  6. Balkanska ludnica
    (Bane, 22. septembar 2017 12:23)

    # Link komentara

  7. Foliranje EU sa jedne strane kao kritika a sa druge strane ih podrzavalju narocito mama Nemacka.
    (BBB, 22. septembar 2017 12:06)

    # Link komentara

  8. Ma dajte
    (Croata, 22. septembar 2017 11:46)

    # Link komentara

  9. Pa sve u svemu i nije tako loše ... s obzirom da bi gotovo svi u okreuženju najradije da nas nema. Ali to neće gledati ;)
    (Vitez, 22. septembar 2017 11:28)

    # Link komentara

  10. Podrška Hrvatima, mi govorimo jedan jezik!
    (Srbin katolik i Hrvat pravoslavac, 22. septembar 2017 11:28)

    # Link komentara