1. Friman kaže da ga Putin muči, a od njega bolje je da uči.
    (Tokeyama, 21. septembar 2017 10:48)

    # Link komentara

  2. Svi komentatori vole Frimena i nisu "rusofili"ali zaboga sta mu je to trebalo.Verovatno je to za "glupe" amerikance.Glupa Amerka je tu gde jeste a "pametna" Srbija je najsiromasnija zemlja u Evropi?
    (petao koji je kukuriknuo pre zore, 21. septembar 2017 08:32)

    # Link komentara

  3. Ok, sigurno je bio lep honorar, čovek je ipak profecionalac.. A treba razumeti i njih, ipak su morali da puste nešto u etar posle Stounovih razgovora sa Putinom
     (Kapetan Nemo, 20. septembar 2017 23:03)

    # Link komentara

  4. Ono kad vam osudjenik za utaju poreza krcmi svoju ekspertizu o svetskoj politici i svoj psiholoski model svetskih lidera. Da krepas od smeha.
    (DEDA CVETKO, 20. septembar 2017 20:22)

    # Link komentara

  5. Na stranu sve, ali nisam očekivao da ovaj čovek podlegne pro-ratnoj histeriji. Tužno.
    (MisliŠA, 20. septembar 2017 20:10)

    # Link komentara

  6. @Iznogud: Svako ima pravo na misljenje (ako je zasnovano na nekim cinjenicama), ali reci "bez savesti i morala" u kontekstu Rusije je zaista pateticno kada suprotna strana vec vise od 2 decenije ne zna gde udara i bukvalno sparta po svetu trazeci kome da uvedu sankcije ili da bombarduju.
    Samo prosle godine SAD i "saveznici" su bombardovali 7 zemalja i bacili preko 36.000 projektila - sve zemlje su udaljene hiljadama kilometara od njihovih tih zemalja, nisu napale nijednu od zemalja koje ih bombarduju, nisu pozvani i nemaju mandat SB UN. Rusija je na poziv jedne od tih zemalja (Sirije) odlucila da im pruzi pomoc u borbi protiv terorista i ubacenih "pobunjenika". Kako vam se to uklapa u kontekst "savesti i morala"?!
    (au, 20. septembar 2017 18:52)

    # Link komentara

  7. Koliko sam ja Frimena gotivio kao glumcinu kakva jeste, ali nakon onog lupetanja u Sarajevu me ni ova njegova sramota ne cudi.
     (my way, 20. septembar 2017 17:57)

    # Link komentara

  8. @antibit, da se neko slaze ili ne slaze je licni izbor, ali samo uzdizanje na nivo boga je ono sto izjednacuje jednu i drugu krajnost...manite se idolopklonstva i megalomanije, ako boga znate🤔
    (Plazimodo, 20. septembar 2017 17:10)

    # Link komentara

  9. Jer svaki put kad Morgan Friman nešto objasni, on dobije novu pegicu...
    (South Park Morgan Freeman, 20. septembar 2017 16:49)

    # Link komentara

  10. Пас лаје ветар то носи -каже народна мудрост Руссија велика богата културна држава праведна и јединохумана у низу ових пропалих издајничких робовских Кско је свима криво што Руссија живи развија се и не осврће се на псећи лавеж
    (ruarse2803@ gmail. com, 20. septembar 2017 16:18)

    # Link komentara

  11. Ova paranoja Putinom je gora i od Makrtijevog lova na vestice . Mislim da im drustvo u celini planski ide u paranoju , u kojoj je mantra da ima je Putin kriv za sve . Prosecnom , neobrazovanom ili jos gore poluobrazovanom amerikancu , sta god plasirate putem medija zakaci se u mozgu. Da biste imali kriticki stav i dali sud o necemu morate znati nesto o tome . Ovi koji su tabula raza , sta god napiste oni usvoje . Tuzno bi bilo da nije skoro tragicno .
    (T-Zex, 20. septembar 2017 16:17)

    # Link komentara

  12. Zaista jadno. Jesu pare u pitanju, ali ipak to je svetski glumac. Da bi pripovedao ovako nesto. Ovo kao Gebels da je napisao. Problem im je sto Americki gradjani postuju Putina, sto pocinju da razmisljaju malo. I odmah im treba ispiranje mozga.
    (Nikolica, 20. septembar 2017 16:10)

    # Link komentara

  13. Pricica za glupe amerikance da okupira njihove plitke umove. Potpuno izmisljeno i potpuno nebitno za bilo ciji zivot. Taman posla da misle o nekom bitnom problemu.
    (all seeing eye, 20. septembar 2017 16:07)

    # Link komentara

  14. Uuuuu jeeeee... ovo je potpuno nova dimenzija deligitimizacije. Obično je potrebno da negde drugde narod pati i da se pokažu slike užasa. Ali ovo, ovo je van svake proporcije, osim možda jedne ali vrlo bitne, u šta su amerikanci spremni da veruju i šta doživljavaju kao opasnost po sebe. Ali nigde nema jasnog neprijatelja, samo kriminalnog ponašanja (neprijatelj ima legitimno pravo da se brani i napada, kriminalac se samo opire hapšenju i sebi time otežava stvar, tu je majstorluk). Pitam se, da li je moguće nešto slično napraviti i o američkom poretku. Čekaj da vidim, pritisnuta uspesima fašističkih država i potrebom da regrutuje dobre ljude, SAD se privremeno odriču zla i napuštaju svoje porobljene kolonije od Haitija do Filipina, postavši imperija nakon drugog svetskog rata (nisi imerija oko druge ne držiš pod svojim kišobranom to su uspele 1945) koriste akumulirani legitimitet i uspostavljaju novi oblik hegemonije u haosu ubrzanog sveta u kome je kriminalac svako ko nije pokoren. Eto, a nisam se čak ni trudio, stoga.... -nešto je trulo u državi Danskoj-, ili ništa nikada nije ni bilo ozbiljno i sve je samo nekakva potreba da se oseti oganj u stomaku. Ja se plašim da je za amerikance ovo samo igra i potreba (sve starije svetske populacije) da se oseti uzbudjenje (bez vatre nema toplote, a bez nje nema života).
    (odoše deca, 20. septembar 2017 15:52)

    # Link komentara

  15. Eh, pa Bule Goncić to već odradio. Mada...Morgan je malo bolji.
    (Go, 20. septembar 2017 15:20)

    # Link komentara

  16. Šta se dešava s komentatorima? Čim u am. filmu prepoznaš propagandu, odmah si rusofil? Ja u ovome vidim potez očajnika, klasično „drž'te lopova“, a nisam rusofil.
     (mhm, 20. septembar 2017 15:04)

    # Link komentara

  17. Putin jeste bivsi pripadnik KGB a.Ali Putin je covek koji je pre svega pravi patriota i voli svoju zemlju i mnogo je ucinio za nju.Morgan Frimen i ostali propovednici "demokratije" sa zapada, ne zele dobro ruskom narodu, oni zele ruski narod na kolenima, unisten i gladan...Po mogucstvu predsednika koji ce rasprodati i privatizovati sve resurse zemlje.Rusija jedino stoji kao prepreka americkoj ratnoj hegemoniji da zavlada celim svetom.Tu nema slobode, Amerika ne dozvoljava nacijama da imaju svoju kulturu, ponos, identitet, jer ako im se nadjete na putu njihovih ciljeva, unistice vas.A vi cete se pitati zasto, jer ste mala zemlja.Frimen je zaboravio da su 241 godina te "demokratije", vise od 50 godina njegovi preci bili robovi.Svako u dusi zna da mestu ubijanja drugih zarad odbrane njihove demokratije se kosi sa zdravim razumom.
    (Protoss, 20. septembar 2017 14:44)

    # Link komentara

  18. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
    Prosto.
     (Jeti sumadinac, 20. septembar 2017 13:55)

    # Link komentara

  19. On nije bio spijun i sitna pesadija obavestajne sluzbe on je bio oficir KGB, i to sa cinom majora, a zna se sta rade oficiri a sta terenski operativci (ono sto zovu spijunima). Metode onoga sto se danas zove hibridnim ratovanjem nisu implementirali samo Rusi (metode koje je opisivao Alinski), nego i SAD, stavise, SAD su prve uspesno izvele hibridni rat 90tih i ranih dvehiljaditih. I najvaznije, komitet za rusko mesanje je vec postojao i cak je saslusan i sef FBI Komi, i zakljucak je da rusi nisu direktno umesani jer nemaju nijedan direktan dokaz da su hakeri Podestinih mejlova iz Rusije.
    I zasto niko u toj Americi se ne bavi misterioznom smrcu Wikiliksovog uzbunjivaca(za koga Wikiliks tvrdi da im je upravo on obezbedio podatke) iz Hilarinog izbornog komiteta koji je usmrcen u Vasingtonu tokom pokusaja pljacke iako je policija kasnila pola sata a na njegovom telu novcanik,kes i telefon su ostali netaknuti. Teorije zavere postoje, neke cak imaju i racionalne osnove, ali kod ovih izbora bolje je pogledati u svoje dvoriste i zapitati se sta se desilo sa sistemom da narod izabere kandidata van tog sistema?
    (masterplan, 20. septembar 2017 13:48)

    # Link komentara

  20. Video ne moze biti ocenjen i zabranjeni su komentari. Toliko o slobodi govora i istini. Zasto ste toliko bedni!?
    (Washington, 20. septembar 2017 13:46)

    # Link komentara

  21. Ovo mu je drugi gaf. Prvi mu je bio kad je izjavio da u Bosni ne može biti drugih naroda i da svi moraju biti "Bosanci"...
    (pkah, 20. septembar 2017 13:42)

    # Link komentara

  22. Btavos!

    Sad cenim Morgana kao boga!

    Ima petlju! Rusofili, kukajte, sve je istina sto je covek rekao.
     (antibit, 20. septembar 2017 13:41)

    # Link komentara

  23. Neko postuje Frimena, neko Putina. Svako ima svoj izbor.
    (Svaka tica svome jatu leti, 20. septembar 2017 13:39)

    # Link komentara

  24. Ha,ha,da nije smesno,bilo bi tuzno..Putin smeta,jer on jedini stoji na putu da Ameri drze citav svet pod svojom sapom..
     (Zagor, 20. septembar 2017 13:25)

    # Link komentara

  25. Istina, od prve do poslednje reči. Od nastanka SSSR pa do današnje Rusije, predsednik je uvek bio pripadnik KGB, činjenica.
    (Mirza, 20. septembar 2017 13:15)

    # Link komentara

  26. Morgane pao si mi u ocima!!!
    (Petar Petrovic, 20. septembar 2017 13:15)

    # Link komentara

  27. Sve je istina, ali u obrnutom smeru, mada nesto od toga rade i Rusi. U suprotnom, Ameri i Zapad bi ih pojeli veoma brzo.
     (chombe, 20. septembar 2017 13:13)

    # Link komentara

  28. Počeli i oni kao Srbi, drugi su krivi a mi smo žrtve. Oni Putinom, mi Vatikanom, CIJA, HARB, zapad, Nemci.
    (Goran1, 20. septembar 2017 13:07)

    # Link komentara

  29. Добар глумац и лош политичар.
    (Марко, 20. septembar 2017 13:06)

    # Link komentara

  30. Laz laz i samo laz. To je americka politika unazad 60 godina. Postvalja se pitanje da li americki rezim ima makar jedan dokaz za svoje navode. Koliko znam ne. Samo lazi.
     (Miki, 20. septembar 2017 12:54)

    # Link komentara

  31. @(Drug Cvorovic, 20. septembar 2017 12:09)

    Daleko sam ja od rusofila, pa mi je Frimen pao u ocima zbog ovoga. Tacno je da je Americko drustvo 100x uredjenije od ruskog, da je Putin diktator, da su establismenti obe zemlje manje-vise isti.
    Ali ovo jeste definitivno propaganda, i prosto je neverovatno da se bilo ko umesa u izbore najnaprednije zemlje u istoriji i da niko nema ni jedan dokaz, ovoliko vremena. Njih grize sto je americki narod ispao glup i izabrao Trampa, mada ni Hilari nije nista bolja. Ne mogu da se pomire sa tim sto su tamo upalile fore koje bi prosle samo u Srbiji i zemljama sa slicnim mentalitetom. Zato Srbi imaju Vucica, Rusi Putina, a Ameri Trampa. Glupost je sve veca na globalnom nivou.
    (Aaaaa, 20. septembar 2017 12:44)

    # Link komentara

  32. Od 36 komentara dva su normalna,ostali pljuju Frimena i slave Putina.Zato smo mi tu gde jesmo?
    (putin voli gimnasticarke, 20. septembar 2017 12:41)

    # Link komentara

  33. da je dodao "putin je bombardovao srbiju" pa da poverujem.)
    (log, 20. septembar 2017 12:39)

    # Link komentara

  34. 'Razgovori sa Putinom' ko nije gledao podhitno danas prva 2 dela da premota i odgleda na rts, veceras i sutra 21.50h preostala dva dela. Pravo osvezenje na malim ekranima, Oliver Stone sve sto napravi je remek delo.
     (pope, 20. septembar 2017 12:34)

    # Link komentara

  35. Za sve ove koji pricaju kako je Morgan "nekad bio faca", "kul tip" - i sada je, samo ste vi pokazali pravo lice: zatucani rusofili bez savesti i morala. Zato vam je Putin dobar, a i Kim vam nije nesimpatican
    (Iznogud, 20. septembar 2017 12:30)

    # Link komentara

  36. Odgovor američke birokratije na Stounov dokumentarac o Putinu. Onih koji su spremili privatne bunkere za nuklearni rat. Onih koji ne mogu da se zaustave i koji hoće još i još...Velika je sila u njihovim rukam, a ne mogu nikako da se zadovolje. Neka nam je bog u pomoći. Mislio sam da je M. Friman pametniji..
     (Aleksandar, 20. septembar 2017 12:26)

    # Link komentara

  37. Poznato je da glasači u USA imaju veliko poverenje u glumce, a nije isključeno da je priličan deo onih koji su glasali za Regana, Švarcenegera i slične imao uverenje da glasa za karaktere iz njihovih filmova. Ljudi koji upravljaju Amerikom su još pre mnogo decenija primetili da je lakše izmanipulisati javnost ako se angažuju profesionalni "igrači uloga". Možda nekome teba da bude razumljivo zašto upravo ovaj ( koji je više puta na filmu igrao predsednika ) ne dovodi u fokus tu funkciju nego stranog državnika. Vladari Amerike ne mogu da podnesu da nakon toliko godina koliko su USA bile lider sveta u mnogo čemu progresivnom, sada bi mogli da nauče nešto o politici i unutrašnjoj i spoljnoj upravo od Rusije. I zahvaljujući velikim resursima i nagomilanom bogatstvu učine život sopstvenog stanovništva daleko boljim nego što je sada. Gde jedan promil ultra-bogatih upravlja svime, a čak i to ne čini na "domaćinski" način, nego se vrti u beskonačnoj spirali glomazne korumpirane birokratije. Apsurd je da bi upravo za Ameriku spas bio jedan Putin na njenom čelu. Ako nije već prekasno da se vrate sa pravca kojim su krenuli u 21.veku. Za takvu poruku bi im od glimaca bolje priličio Džim Keri, šteta što je Kanađanin. A Džeri Luis nas nedavno napustio...
    (Dr Spock, 20. septembar 2017 12:22)

    # Link komentara

  38. A bas sam ga gotivio.
    (boban,nis, 20. septembar 2017 12:13)

    # Link komentara

  39. E moj Morgane, pa gde nama Srbima da diras Putina...
     (Goran, 20. septembar 2017 12:12)

    # Link komentara

  40. Definitivni sumrak americke javne scene ,njega ako sutra dan pitate sta je rekao o Putinu dobili bi odgovor KO je to Putin.
    (serbian secret cod *, 20. septembar 2017 12:10)

    # Link komentara

  41. Sve sto je receno je apsolutno tacno. Legenda je uvek bio i ostace - Morgan Frimen. Zao mi je zabludelih rusofilcica...
    (Drug Cvorovic, 20. septembar 2017 12:09)

    # Link komentara

  42. Moj omiljeni glumac. Žao mi je što je ovako nisko pao.
    (oberin martel, 20. septembar 2017 12:08)

    # Link komentara

  43. Ono kad ti Morgan Frimen kaže istinu u oči
     (MiIos, 20. septembar 2017 11:58)

    # Link komentara

  44. U pravu je!
    (Kraljevina Srbija, 20. septembar 2017 11:55)

    # Link komentara

  45. Frimen razocarao jer je stao u odbranu vrednosti svoje domovine. Da je pricao kako treba da dodje strana sila i da ih pokori i ubija bio bi popularan? Kada bi neki ruski reziser objavio intervjue u onom stilu sa Obamom ili Busem, Trampom... bio bi izdajnik, i za manje su isli u zatvore.
     (jasdf, 20. septembar 2017 11:55)

    # Link komentara

  46. Tako to bude kad neko ko je talentovan za umetnos se uhvati neceg sto mu uopste nelezi. Steta sto se covek tako bruka.
    (ns posmatrac, 20. septembar 2017 11:52)

    # Link komentara

  47. Brine me to sto vecina obicnih ljudi na zapadu ne razume o kakvoj manipulaciji se ovde radi. Opet su Srbi usamnjeni u razunevanju politickih desavanja danasnjice.
    Istina moze skupo da kosta.
    (realni, 20. septembar 2017 11:46)

    # Link komentara

  48. Brainwash. Ja ne znam da li oni stvarno misle da ce neko ovo progutati. Pa celom svetu je vise nego jasno da su potpuno isti, sve te veliek sile... Mislim kome oni prodaju ovu maglu ... verovatno nekim neobrazovanim patriotama, ne znam ko jos pada na ove gluposti. Pa cela EU se smeje ovome...
    (Tera, 20. septembar 2017 11:45)

    # Link komentara

  49. Ima najmanje desetak godina da sam postao svestan da je Morgan Freeman jedan opasan jastreb. Glavni pravac njegovog producentskog rada je PR Vasingtonske masinerije sa ciljem konstantnog plasiranja imidza SAD kao dobrog viteza na belom konju u danasnjem svetu punom konflikata izmedju zlih, losih, nestabilnih, gladnih i dobrih, ali slabih drustava kojima treba malo americke pomoci i/ili intervencije. Super ako tu pricu progutaju i ljudi van SAD, ali primarni cilj je domaci. Da Amerikanci ne pocnu previse da obracaju paznju na spoljnu politiku svojih izabranih vodja; ako su dobri u svetu - dobri su i kod kuce, ili makar znaju sta rade za dobrobit svih; ne treba talasati. Za to vreme se gaje milioni 'debila' koji ne znaju tablicu mnozenja kako treba i koji ce poslusno da plate koju god cenu im se ispostavi za neki proizvod ili uslugu, a koji im je ispiranjem mozga predstavljen kao maksimalno neophodan, bez koga zivot nije moguc. A ako novca nema, ni to nije problem, jer on moze da se pozajmi kada ti potrosaci postaju robovi okova koje su sami sebi stavili. Ono cega njihovi oligarsi nisu svesni je da to samo dodatno ubrzava materijalno raslojavanje na one koji imaju nezamislivo mnogo i one koji ne mogu da prezive. A to neminovno dovodi do implozije drustva pre ili kasnije. Mali problem je sto kada veliki brod krene da tone, za sobom ka dnu povuce i sve drugo u svojoj blizini. Verujem da M.F. ima mocne finansijere.
    Poznajem mnoge divne Amerikance i zelim im puno srece i pameti.
    (Munja, 20. septembar 2017 11:44)

    # Link komentara

  50. Nisam politički nastrojen ni zapadu ni Rusiji. Ali veličini kao što je on, ovo zaista nije potrebno.
     (samo kažem, 20. septembar 2017 11:43)

    # Link komentara

  51. Не спорим да је било шта од овог што је рекао погрешно, штавише, сматрам да је човек потпуно у праву.

    Па шта онда? САД су у рату са Русијом од дана кад је поново никла из пепела СССР. Царински рат и рат санкцијама трају деценијама...рат ценом горива - САД су почела производњу нафте фрактурирањем да би, упркос великом загађењу, успеле да држе цену нафте на минимуму, да би сломили руску економију, а у исто време су Саудијској Арабији забранили да смањује производњу...

    према томе...рат је у току, и обе стране бију како знају. Док се не гађају ракетлама, ја сам ок...
    (Aleksa, 20. septembar 2017 11:39)

    # Link komentara

  52. Glupo, da teško može gluplje. Granice se pomeraju svaki dan. Svemir je svakim danom sve više u nama i doprinosi širenju ljudske gluposti. Morgane, hvala ti, tvoj udeo u tome je impresivan. Niotkuda se pojaviš i zadiviš. Bravo, bravo, bravo!
    (Bambo, 20. septembar 2017 11:35)

    # Link komentara

  53. A da Morgan pogleda u proslost, i sta je to njihivo sirenje demokratije donelo svetu!!
     (politikusparazitus, 20. septembar 2017 11:31)

    # Link komentara

  54. Sve mi je jasno, samo mi nije jasno ovo na kraju Cometee to Invesigate Russa...? Komitet da ispitaju, i verovatno osude, Rusiju? Kako to upošte misle da izvedu? Za to im ne treba novi komitet, takvih komiteta imju kolko hoće. Valjda treba sebe da ispitaju kako se to, ako se, dogodilo.

    Drugo, stalno se uporno zaboravlja šta su hakeri, ba bili to i ljudi iz ruske vlade, provalili i objavili. Objavili su mail-ove Hilari Klinton. Nisu ništa slagali, podmetnuli i slično. To više niko i ne pominje.
    (Sho, 20. septembar 2017 11:30)

    # Link komentara

  55. I tuzno i smesno. Ovakav glumac o politici ne bi trebao da prica mada je sam politicki izuzetno aktivan. Ali i dalje cu gledati njegove filmove. Ipak je on velicina u holivudu
     (Mormilo, 20. septembar 2017 11:27)

    # Link komentara

  56. Ау "пријатељу", па имали смо ми школу Слобине пропаганде 90-их. Много преписујете.
    (Камичак, 20. septembar 2017 11:26)

    # Link komentara

  57. Mi smo u ratu, koliko mi je poznato za 200 godina koliko Sjedinjene Drzave postoje one su u konstantnom oruzanom sukobu sa nekim. Tako da su vodile i vode, vise ratova nego sto imaju godina, ispada jos da su i zrtve neke spoljne agresije. Ako je neko opasnost za svetski mir to su USA, sa razlikom da oni jos uvek nisu upoznali drugu stranu ratne strahote. Kada ostajes bez doma, industrije i gledas nehumanu ljudsku patnju na svome pragu. Tramp se zamerio americkom establismentu pa trpi ovakvu vrstu propagande, a nije izuzetak vidimo po pretnjama nuklearnim unistenjem S. Koreje.
    (Djordje, 20. septembar 2017 11:25)

    # Link komentara

  58. Nagli pad postovanja prema ovom glumcu koji je stao uz americki establishment. Da ne poverujes. Nekad bio gotivan lik, sad siri propagandu.
    (gone, 20. septembar 2017 11:25)

    # Link komentara

  59. Glumac je odglumio, to mu je posao. A on je dobar glumac, bez ikakve sumnje.
    (Djox, 20. septembar 2017 11:21)

    # Link komentara

  60. E moj Morgane... na sta si spao onakav glumac.. glumcina.. sta ti je ovo trebalo da se mesas u politiku? Vece je ovo i od tebe i od Putina i od Trampa... sto bi rekli "big money is stake"...
    btw.. Amerika i demokratija ne idu zajedno u istoj sentenci!!!! posto pravo podrazumeva i vladavinu prava pa i medjunarodnog parava a ne pravo jaceg kako se Amerika ponasa vec poslednjih 60 ak godina... tako da je ovo reklama za siroke narodne (Americke neobrazovane) mase.
    Tuzno!
    (Alex011, 20. septembar 2017 11:18)

    # Link komentara

  61. razocarao me freeman...
    pod prisilom ili ne on covek izgovorio ovo i snimio...
    a zato oliver stone impresivno...
    (jaki, 20. septembar 2017 11:10)

    # Link komentara

  62. Koliko je ovo glupo, da ne poveruješ.
    (Aki, 20. septembar 2017 11:09)

    # Link komentara

  63. Neumoljivo ispiranje mozga.
     (Nepismeni PatriJota, 20. septembar 2017 11:09)

    # Link komentara

  64. Ovo je strasno, sta reci... demokratija.
     (marko, 20. septembar 2017 11:07)

    # Link komentara

  65. Slobodni čoek Morgan prop'o!
    (Oklagija, 20. septembar 2017 11:07)

    # Link komentara

  66. Zalosno je kako ljudi izlape kad ostare...a bio je kul lik...
     (Karam Azov, 20. septembar 2017 11:06)

    # Link komentara

  67. sjajan glumac, ali i bora djordjevic je sjajan muzicar, ostaje pitanje zasto se ljudi njihovog kova srozaju tako nisko...
     (foka, 20. septembar 2017 11:05)

    # Link komentara

  68. Na šta je spao nekad veliki glumac. Za plakati.
     (una, 20. septembar 2017 11:03)

    # Link komentara

  69. Kakva moćna medijska mašinerija!
    (vrući pas, 20. septembar 2017 11:01)

    # Link komentara

  70. Ovo je urnebesno. Žao mi običnih ljudi svuda u svetu.
     (Car, 20. septembar 2017 10:59)

    # Link komentara

  71. pa pa paranoja, pa pa paranoja....
     (novikorisnik, 20. septembar 2017 10:58)

    # Link komentara