Ministri poručili deci: Zovite policiju za pomoć

Beograd -- Ministri policije i prosvete prisustvovali času "Osnovi bezbednosti dece" u OŠ "Borislav Pekić" na Novom Beogradu i poručili deci da uvek traže pomoć policije.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Pa to bi jedino mogli da reše. Ko je kome ukrao žvaku, e pa šou. Onda na pink ministar vanredne vijesti,bilo je teško, ali rešili smo slučaj, žilavi su ti mali derani, znate. Povezali smo neka lica sa nekim žvakama i klupko je počelo da se odmotava.
     (brza fotografija, 20. septembar 2017 18:13)

    # Link komentara

  2. Pokažite deci baš sve što radi policija - počnite, recimo, od žandarma koji je iscipelario onog radikala Panića, nastavite sa žandarmom koji je ubio dva čoveka zbog duga koji je sam napravio (voli čovek brza kola i motore, pa eto...), pa onog što je ženi pucao u kola na kružnom toku u Nišu jer je presporo vozila (valjda je pucao zbog bezbednosti saobraćaja?), kažite deci i šta je radio policajac kao obezbeđenje Saleta Mutavog tokom njegovog ubistva, zašto policija ne sme da zaštiti sopstvene pripadnike od suđenja za "Kobre/Dabre" koje su nelegalno štitile Prvog Brata, i tako... Završite sa najnovijim poslom - policajcem kod koga je pronađeno 20 i kusur kilograma marihuane, nema tome nedelju dana. Zaista, naša policija ima vrlo širok spektar delatnosti, siguran sam da će se deci dopasti bar neka od njih! Ako si devojčurak, nije problem - možeš kao jedna od šefica policije, da odaješ službene tajne kriminalcima, jer ti je jedan od njih dečko (novine kažu, ne znam ja baš sigurno...)? Zapojasaš se, staviš službenu legitimaciju preko grudi, pa se sit našvercuješ droge, naizdaješ pasoša Albancima, navozaš se sit sa izbeglicama iz Sirije... a službena te štiti od zakona. Još kad kupiš diplomu, pa im svima postaneš šef - pa samo nebo je granica! Taratatira, zar nije super biti policajac :).
    (1312, 20. septembar 2017 16:37)

    # Link komentara