1. Kakvo ludilo zahvatilo Srbe. Ako je nesto doslo za vreme Vuciceve vlade, to je po difoltu lose. Onda krenu komentari od kulina bana, zabrana na izlasku na ulice, rupa na putevima….. Stvarno narod za dobro ispitivanje.

    Kalemegdan je izuzetno istorijsko znamenje i kao svako takvo u svetu treba da se postuje, neguje… naplacuje. To je muzej na otvorenom prostoru, a ne teren za ispijanje piva, heklanje i tapkanje teniskim lopticama. Naplacivanje je trebalo davno uvesti, sada bi grad imao vise u budzetu i ne bi imao izgovor za neodrzavanje. Otidjite u Grenadu u Spaniji da vidite kakav je pristip njihovoj bastini. Ni njihovi turnci nisu u davninama naplacivali ulazak, ali sada je jedno razumnije vreme kada je to neophodno.
    (EHO, 19. septembar 2017 20:14)

    # Link komentara

  2. Zar mislite da ce to da ide u budzet za Kalemegdan??Kao prvo za Tc Rajic se ima a i druge Tc a za ocuvanje istorije grada se nema??Nema se a pravimo fontanu,radimo svake druge godine iste ulice.Ne treba da placamo nista ljudi mi to vec radimo.Gde idu parice od plata?A da Vulin stan od 300 kvadrata.Gde ce manje..Mislim..Sta mi i ne znamo jos...a ovamo cu da placam ulaz strasnoo
    (Mira, 19. septembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  3. Oni Kalemegdan vec drsko unistavaju, urusavaju kulturnu bastinu jedne od najstarijih evropskih tvrdjava sa izlozbom plasticnih dinosaurusa, kicom bez ikakve mere i smisla, turbo folk manifestacijama od kojih se dize kosa na glavi. Pesnik Sima Pandurovic je vreme austrijske okupacije Beograda u I Sv. ratu u pesmi "Beograd u ropstvu" ovako opevao: "Danas, ti si tuzan i ostavljen skoro, i ulice tvoje, i tvrdjava stara puste su, i njima odjekuju sporo jos samo teski koraci varvara." Teski koraci varvara, i Beograd u ropstvu.
    (D, 19. septembar 2017 19:39)

    # Link komentara

  4. U svetu se i mnogo manje zanimljive, važnije i lepše stvari i destinacije naplaćuju, tako da ne bi bilo loše da i Beograd to uvede. Ali samo za strance. Kada strane turističke ture dolaze, da imaju obavezu da kupe kartu. Za nas ne, naravno. Isto je tako i u Španiji, samo stranci plaćaju, i od toga država ponajviše i prihoduje.
    (Milan26, 19. septembar 2017 19:18)

    # Link komentara

  5. Znaci samo opipavanje pulsa je bilo. Visok nam je pritisak gospodo zbog vas i vasih ideja.
    (LFC, 19. septembar 2017 18:16)

    # Link komentara

  6. То је ок.........један евро по особи...….. и од тих пара сређивати калемегдан.....то се свугде у свету ради
    (ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 19. septembar 2017 18:12)

    # Link komentara

  7. Čitam negde na Netu i da će političari da imaju posebne kartice za besplatan ufur na Kalimegdan. Inače je skroz u redu da narod plaća ulaz jer se tim novcem može izraditi jaka i visoka čelična ograda oko parka da ne može da ulazi ko kad hoće u park.
    (Nebo, 19. septembar 2017 18:04)

    # Link komentara

  8. Bace tako kosku ionako iritiranom narodu pa uzivaju citajuci komentare. Stidite se!
    (neobavezno, 19. septembar 2017 18:03)

    # Link komentara

  9. Хехе, пуче пробни балон још на земљи.
    (my way, 19. septembar 2017 18:00)

    # Link komentara

  10. Ne znam koliko je pametno predlagati ovako nešto. 5. oktobar je blizu.
    (1€ satnica srpskog shljakera, 19. septembar 2017 17:59)

    # Link komentara

  11. Puste vam kosku da vide šta narod misli. A narod kao narod odmah digne dževu
    (delta, 19. septembar 2017 17:53)

    # Link komentara