1. Pratim ovaj sport jer mi je najbolji drug godinama bio u reprezentaciji. Ja verujem malom. Godinama je takva situacija, okupe se treneri, piju, locu, odnosi u savezu katastrofa, borci nemaju uslove, klubovi nemaju uslove.. A ljudi na celu saveza se ne menjaju decenijama. Drze ih ti nazovi rezultati koji postizu na amaterskim takmicenjima u najslabijoj konkurenciji. Kada npr rvaci osvoje medalju prica se o tome danima, al zato kik bokseri odu na takmicenje i od 20 takmicara njih 18 uzme medalje. To ne govori da su oni jaki vec samo govori kakva je konkurencija. Pa nismo mi toliko jaki valjda u tom kik boksu, a nikad ni jedan nas borac nije radio K1 npr, ili Glory ili UFC?
    Kik boks savez bruka drzave Srbije!!!
    (Nemad, 29. avgust 2017 18:10)

    # Link komentara

  2. Najžalosnije je kada roditelj ne poznaje svoje dete. Verovatno je mali mnogo povučen i miran s obzirom da se opredelio za neku tako miroljubivu i plemenitu veštinu, a ne kao oni baletani, sve same siledžije.
    (Bika, 24. avgust 2017 17:16)

    # Link komentara

  3. Ne razumijem komentare. Niko od nas nije bio tamo, s toga niko nema pravo ovakvih komentara. Drugo, momak je maloljetan, imao on 4 ili 17 godina, pred zakonom je svejedno. Treće, ne vidim apsolutno ništa loše u tome što majka sina od 17 godina zove djetetom. Četvrto, trenera ima svakakvih, u to sam se lično uvjerio na svojoj koži.
     (kele, 24. avgust 2017 07:47)

    # Link komentara

  4. Trenirao sam kik boks i znam kako je.. treneri znaju da budu vrlo neprijatni. I to sto kaze verbalno nasilje, to je znalo da bude i direktno fizicko nasilje, ali pod maskom "treniranja", na kraju se trener izdrao na mene pred celom salom pred takmicenje, jer sam se drznuo da udjem u deo za sudije. Samo sam se okrenuo i otisao - kap koja je prelila casu posle svih tih godina. Imao sam isto tako 16-17 godina. Nase drustvo je jedino koje cuti na takve gluposti, cuska/udarac detetu je cisto vaspitna mera, potpuno prihvatljivo. Nisu svi sposobni da rade sa decom.
    (misko, 24. avgust 2017 02:23)

    # Link komentara

  5. Helikopter mama. Taj će ti sinčić krv popiti.
     (nčf, 23. avgust 2017 23:33)

    # Link komentara

  6. Ma ne bi moje dete nikad, gde ono krivo!
    (Darth Vader, 23. avgust 2017 23:18)

    # Link komentara

  7. Kad majka kaze "Dete je lezalo na krevetu, nije ucestvovao u galami... " i slicno, bezrvezervno verujuci svome detetu, odmah je jasno koliko je roditelj osvescen i na sta se svodi njegova roditeljska uloga. Jadni danasnji treneri i prosvetni radnici sa ovakvom decom. Ja imam 44 godine i secam se kakve smo sve gluposti pravili kao adolescenti i naravno nikad roditeljima nismo pricali istinu, uvek je bio neki drugi kriv. Al su nasi roditelji makar bili mudri i pametni, jer nam nisu mnogo verovali i jako dobro i odmereno su obavljali roditeljsku ulogu. Ova zena ima neki prezasticujuce-posesivni roditeljski model za koji svi znamo da je pogresan. Sama njena recenica "Dete (17god) je poslato bez pratnje kuci" govori o njenom vaspitnom modelu. Jadan taj trener sto je poveo takvu jednu osobu na pripreme sa sobom. A smem da se kladim da je covek (trener) intervenisao upravo zato sto su neki klinci pravili galamu i probleme. A onda mali otisao kuci, ispricao bajke mami u strahu da ne ispadne on kriv. Majka jedva docekala da ima zrtvu s kojom ce da se ganja po sudovima i slika na televiziji.... P.S. Cak i u najgorem slučaju da je trener neka zloća a mali dobrica (sto je 0,1% verovatnoce) pravi roditelj bi rekao detetu "Sine, to ti je jedna zivotna situacija iz koje mozes nesto da naucis. Sutra ces mozda imati takve situacije i na poslu... budi mudar, i nadji neki svoj nacin da se izboris sa takvim situacijama..."
    (Dragan, 23. avgust 2017 23:08)

    # Link komentara

  8. Šta je istina, ko zna? ALI, maloletno DETE od 17 godina, kome je potrebna pratnja odraslih?
    Ja sam sa 12 godina sama putovala vozom sa presedanjem (3 puta) od Beograda do jednog sela u okolini Daruvara. Da li su današnja DECA od 17 godina zaista toliko nesamostalna, osim kada bahatuju u školi, ili na ulici?
    (nada22, 23. avgust 2017 22:17)

    # Link komentara

  9. Mrzi me učiteljica.
     (Boban, 23. avgust 2017 21:40)

    # Link komentara