1. Očigledno je da se interesi dveju zemalja razilaze. Ali to ni u kom slučaju ne sme biti povod sukoba, jer od istog ni jedna ni druga neće imati koristi. Samo oni u čijem je scenariju ovakav ishod, odnosno izbor Makedonije. Mi svakim svojim potezom moramoštiti građane na KiM.
    (Jovan, 22. avgust 2017 21:37)

    # Link komentara

  2. Srbija je mnogo ozbiljnija i temeljnija drzava od Makedonije tako da sa komsijama zelimo dobre odnose ali nas nece vuci za nos
    (Dejan, 22. avgust 2017 21:28)

    # Link komentara

  3. Ja se pitam,zar sam toliko tupava,da nista nisam razumela sta je ovaj rekao...
     (Edit, 22. avgust 2017 21:14)

    # Link komentara

  4. Nisam mislio, ali moram : O cemu ti pricas covece?! Do kad mislite da nam prodajete tu bajatu pitu o umesanosti zapadu svuda, kao da im je u interesu da imaju haos u svom predsoblju , dok se skoro na nedeljnim nivou sastajes sa Cepurinom, Rogozinom i ostalim KGB-ovcima.. Koga mislite da ste zavarali tom pricom o EU dok istovremeno radite sve suprotno. Sa Makedonijom nije bilo nikakvih problema dok nije dosao Zaev i rekao da hoce u NATO..Od tada konstantno pravite incidente , bez ikakvog povoda. Uglavnom, suplja vam je ova prica na sve strane. Odluci se sta hoces, sa civilizovanim svetom, u normalnom okruzenju.Ili ces da izigravas Putinovog potrcka, sa svim mogucim posledicama po zemlju.
    (Lonac, 22. avgust 2017 21:06)

    # Link komentara

  5. spijun strane zemlje pita da li moze da udje u skupstinu sa demonstrantima...neverovatno...ovo nema ni u alan fordu...
    (mrki, 22. avgust 2017 20:52)

    # Link komentara

  6. A mi svi smo veverice pa ne znamo da cela vlast i Bia brinu o ruskim nacionalnim interesima vise nego o srpskim. Da nije tako odavno bismo i mi bili clanovi NATO pakta, a ne jedina rupcaga u sred Evrope.
     (Xman, 22. avgust 2017 20:20)

    # Link komentara

  7. Ko zna ko je sve umešao prste u Makedoniji, ni njihov narod ne zna šta se tamo dešava...
    (kljp, 22. avgust 2017 20:12)

    # Link komentara