SPO: Gradonačelnik Kragujevca da podnese ostavku

Kragujevac -- Predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove u Kragujevcu Milan Urošević izjavio da gradonačelnik tog grada Radomir Nikolić treba da se povuče s funkcije.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Na svakom biračkom mestu tvrdim da bi Vučić osvajao minimum 8 puta više glasova nego Radomir. Toliko o njemu i njegovom ugledu u gradu. Srećom, nadam se da Radomir nas više nikad neće biti u prilici da vodi na izbore. Ovako nas je samo oštetio i oslabio i pružio priliku polumrtvoj opoziciji da digne glavu i krene u ofanzivu. A teška srca moram priznati da ovaj put ima pravo.
    (Lazar, 22. avgust 2017 14:41)

    # Link komentara

  2. Za ovog izgleda ni Dragica nije glasala, ako je uopšte tu još prijavljena. Teška bruka. Neočekivana, priznajem. Ovako se gubi poverenje naroda koji u stranku još uvek veruje.
    (Ivica Jovanovic, 22. avgust 2017 14:32)

    # Link komentara

  3. Pa i red je da podnese ostavku. Jesam glasao za SNS, čak i u nedelju u Čumiću sa celom porodicom, ali ovakav blam je ipak prevršio sve mere. Da ti ne možeš da izvedeš 6% birača na izbore, skoro pa ni cenzus, bruka. Nikolić nam samo kvari imidž i grada i stranke. Još kad sam video da su nas svuda gde je imao kandidate potukao Dragan Jovanović iz Topole u sred Kragujevca, sve je jasno.
    (Radenko, 22. avgust 2017 14:27)

    # Link komentara

  4. U svim mesnim zajednicama u Kragujevcu pobedio je SNS i grupe gradjana koje podrzavaju SNS.Neznamo ko je ovaj iz SPO,ovo sto prica je potpuna neistina.
    (Proka, 22. avgust 2017 14:14)

    # Link komentara