1. Komentari su zaista smehotresni, na nivou kako mali Perica zamislja fer igru. Srbija nije na nivou Nemacke, ili Velike Britanije, pa da udara packe njima i da deluje protiv velikih igraca. Srbija je na novu Makedonije, i ostale balkanske buranije, stoga, kad se nesto zeli postici, krene se od sebi ravnog. Bez obzira sta je u pitanju, a mislim da sta god da jeste, u vestima se nece pronaci, neki koraci se moraju povuci. A ovi sto komentarisu da ce se osoblje vratiti, i treba da se vrati, nakon odredjenih akcija. Gospodo, ili primerno duhu ovog mesta, drugovi, od necega mora da se pocne. I mora mnogo toga da se nauci. Da li je sadasnja garnitura na vlasti dorasla zadatku je veliko pitanje. Ne gleda se dalje od svog nosa, ili bolje receno dzepa, a igre prestola se igraju na duze staze.
    (logika, 22. avgust 2017 13:34)

    # Link komentara

  2. A sto ne pokusa Srbija ovako da reaguje prema Nemackoj, ili SAD ili Turskoj? Pss ne moze...
    (Gora_, 22. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  3. Cirkus politika, za ispiranje ušiju domaće neobrazovane javnosti. Ista priča kao 90-ih, isti akteri u glavnim ulogama. Pretiš nekome praznom puškom - čemu to? Ima li ko mozga u ovoj državi? Ministar inostranih poslova svakodnevno ispaljuje saopštenja u medije, umesto da organizuje posetu i razgovara sa Makedoncima o problemima (ako ih ima) jer mu je to posao!! Ali ne, lakše je ubirati glasove mediokriteta dobro poznatom huškačkom retorikom, nego uraditi nešto korisno za državu. Da li ste primetili da su pokvarili odnose sa apsolutno svim državama u regionu za ovih 5 godina? Mislite li da je to slučajno, da to ne rade sa zadatkom?
    Dok god Dačić, Vučić i ova kompanija iz 90-ih bude odlučivala u vezi bilo čega u Srbiji, ova država će biti osuđena na preživljavanje i život u procepu između Istoka i Zapada
    (igor, 22. avgust 2017 12:47)

    # Link komentara

  4. ako postoji Meksiko i New Meksiko; ako postoji Francuska Gijana, Britanska Gijana ili Nova Gvineja i Gvineja Bisao itd..ne vidim razloga zašto se Makedonija nebi zvala Makedonija a ne FYRM.
    Pa nisu Makedonci FYROMsi nego Makedonci...
    Grčka je mala bankrotirana država koja se pravi važna na primjeru Makedonije. Neka se zarati sa Truskom oko onih ostrva, ako sme.
    (Petar, 22. avgust 2017 12:12)

    # Link komentara

  5. Dajte ljudi molim vas. Srbija besna?... Pa ko je potpisao Briselski sporazum?! Ko ispunjava sve što kosovski Albanci i Brisel traže u procesu "normalizacije odnosa između Beograda i Prištine"?! Ispada mi se kao durimo zbog priznavanja Prištine od strane Skoplja, a ovamo smo sami priznali praktično sve i bespogovorno pristali na odvajanje Kosova i Metohije od Srbije. Vučič kobajagi otvara dijalog o Kosovu, sa evidentnom namerom da sa sebe spere odgovornost, da bi onda dramio kako tamo neki Makedonci hoće da o Kosovu glasaju ovako ili onako. Najobičnija farsa!!!
    (Alex, 22. avgust 2017 12:05)

    # Link komentara

  6. Ukoliko je tačno da je Makedonija predlagač (ne samo glasač) tačke o prijemu Kosova u UNESCO onda je potez Srbije na mestu. Štaviše, trebao bi biti i oštriji.
    (Sremac, 22. avgust 2017 11:35)
    - Da je Srbija postupila isto prema svim predlagačima pa nekako i da razumeš, mada bi i to bilo glupo. Ovako ispada da se "iživljavamo" samo na onom od koga najmanje zaziremo, na Makedoniji. Nije nam Makedonija kriva što smo izgubili Kosovo, krivi smo sami. O svemu je trebalo misliti pre 25-30 godina.
    (Zemljoradnik, 22. avgust 2017 12:04)

    # Link komentara

  7. Nego neka Grci objasne zato su priznali Kosovske pasose. Znaci i Grci su priznali drzavu Kosovo. Povlaci i zatvarajmo ambasadu. A da i Rusi neka objasne zasto su priznali Kosovske pasose, povlaci i zatvaraj ambasadu. Ovi nasi buzdovani su pobrkali loncice. Smejurija od Srbije.
    (Mile, 22. avgust 2017 11:54)

    # Link komentara

  8. Ukoliko je tačno da je Makedonija predlagač (ne samo glasač) tačke o prijemu Kosova u UNESCO onda je potez Srbije na mestu. Štaviše, trebao bi biti i oštriji.
    (Sremac, 22. avgust 2017 11:35)

    # Link komentara

  9. Najbolja varijanta je da se i mi i oni pripojimo Grčkoj i na taj način ostvarimo sve integracije.
    (Trener, 22. avgust 2017 11:07)

    # Link komentara

  10. A sta ce biti sa Crnom Gorom koja isto priznala Kosovo i glasala za prijem istog u Unesko i Uefa?
    (Srbija, 22. avgust 2017 10:47)

    # Link komentara

  11. Ukoliko je JEDINI razlog za povlačenje diplomata to što MAK treba da predlozi Kosovo za članstvo u UNESCo onda smo reagovali preterano. MAK je priznala Kosovo. Zasto onda ne bi bila za članstvo te tzv. drzave u medj. organizacijama? Mi smo Briselskim sporazumom svasta nesto učinili na uspostavljanju državnosti tog projekta, pa niko nije cimao potpisnike i pregovarače...
     (Šumadinac, 22. avgust 2017 10:36)

    # Link komentara

  12. Naši "lideri" (ustvari samo on) vode cirkus politiku gde se preti manjima od sebe a liže pozadina većim. Kukavičko izdevanje nesposobnih tvoraca stalnih tenzija i konflikata. Na kraju Srbija dobije po nosu.
     (lažAV, 22. avgust 2017 10:16)

    # Link komentara

  13. Dragi Makedonci,zavrsavajte sto pre ,sve sta treba oko imena, i paljba u evroatlanske integracije, inace cete vecito ostati u mulju ,kao vase severne komsije.
    (Stari Taja, 22. avgust 2017 10:08)

    # Link komentara

  14. Grčka mora da shvati da osim male grčke pokrajine koju oni zovu Makedonija, postoji i država Republika Makedonija, svetski priznata kao suverena na SVOJOJ teritoriji.
    (Uroš, 22. avgust 2017 10:01)

    # Link komentara