1. Sa Srbijom nešto dobrano nije u redu. Kad su ovamo bili izbori, nas koji nismo bili za srpsku listu nazivali svakojakim imenima a sad podrzavaju Haradinaja. Teško nama srbima na kosovu dokle god se Beograd meša.
    (Kosovac, 22. avgust 2017 09:13)

    # Link komentara

  2. Ako ga Srbi podrze znaci da je Vucic tako naredio.
     (nebojsa, 22. avgust 2017 02:15)

    # Link komentara

  3. nikako mi ne ide u glavu. kao zapadni komsija govorim da je haradinaj trebao da ode na sud pa da dokaze da je nevin. ako nema cvrstih dokaza ok. onda moze na miru i da seta po srbiji. a dok nije tako ne kontam te poteze. ko ce znati koja je muka natjerala te ljude da tako reagiraju. cudan zeman
    (komsija, 22. avgust 2017 00:59)

    # Link komentara

  4. Kao neko ko je uglavnom apolitičan, ali prati članke slične sadržine, ne mogu a da ne primetim jednu iritantnu pojavu. Naime,pre par dana ova ista "skupina" je brže bolje etiketirala Sašu Jankovića da je "Izdajnik" pod mantrom-parafraziram "Haradinaju bi dozvolio da udje u Interpol".Ukoliko se naslov realizuje, šta onda reći,a ne izazvati mučninu morala, i glavobolju zdravog razuma. Generalno zdrave konstruktivne kritike,i mnogo više dostojanstva nam ne dostaje u političkom životu,jer time rešavamo boljku nad boljkama-Aroganciju i neslogu...Svako dobro dobri ljudi.
     (Boem u Srcu, 22. avgust 2017 00:26)

    # Link komentara

  5. Ako se ovo desi i ono preostalo Srba na severu zasluzuju da budu proterani. Ej covece, ulaze u koaliciju sa osvedocenim ratnim zlocincem koji je licno kasapio njihove sunarodnike. Sta na ovo kaze svemocni, ili poslanici bas i rade po njegovom nalogu. Da mogu, uzeo bih eskimsko drzavljanstvo...
    (Marko, 21. avgust 2017 23:30)

    # Link komentara

  6. Sta se desava sa poternicom za Haradinaja? Kad ga Francuzi oslobode to je veliki pravni skandal, a sasvim je u redu da Srbi podrze Vladu bivseg komandanta OVK-a optuzenog za ratne zlocine.
     (rekreativac, 21. avgust 2017 23:27)

    # Link komentara