1. Zvuči kao da su već osuđeni. Administrativni propusti ne dovode do nečijeg ubistva, niti se BIROKRATSKIM putem može sprečiti budala koja je rešila nekoga da ubije.
    Nego-srpska posla-neko mora da odgovara za tuđu ludost.
    (pera iz žalbenog, 21. avgust 2017 09:44)

    # Link komentara

  2. Zapleniti svu imovinu ubice na tekucim racunima i nekretninama na svoje ime i platiti od te prodate imovine troskove sahrane ubijene i skolovanje prezivele druge dece.Takav Zakon nama treba.Ne istrage.Imas para i nekretnine ubio si dete i zenu sa predumisljajem-sve ti se zaplenjuje momentalno ali momentalno i placa odsteta porodici ubijenog.Sestra ubijene ce od svoje plate placati skolovanje drugog deteta ubijene dok ce ubica sa svojim kapitalom uzivati u zatvoru i dalje korumpirati kao sto je korumpirao i pre ubistva.

    Ko ce platiti troskove sahrane sestri ubijene?Drzava na ime poreza i doprinosa kojoj se odbijalo celog zivota i njoj i ubijenog sestri?
    (Ljuba, 21. avgust 2017 09:09)

    # Link komentara

  3. Da se ne zaboravi i sud/sudije- zena je po njihovom nalogu placala one silne kazne u nameri da zastiti dete!
     (mima, 21. avgust 2017 08:42)

    # Link komentara

  4. ... Komisija Ministarstva naložila je direktoru Gradskog centra za socijalni rad (GCSR) da utvrdi eventualnu pojedinačnu odgovornost ljudi koji su bili ukljuceni u slučaj Maje Đorđević pre monstruoznog ubistva...

    Strašno! Kolege će da utvrđuju odgovornost kolega - to će biti objektivno kao kada Lekarska komora Srbije ispituje odgovornost / propust kolega lekara, pa nikada ni jednom kolegi ne utvrde propust / odgovornost.
    (Samosvesna gradjanka, 21. avgust 2017 07:40)

    # Link komentara