1. Kakvo je Jankovic razocarenje,posle onakvog elana i podrske na predsednickim izborima. Tada sam mislio konacno neko ko ce dati novu snagu i okupiti opoziciju,a sada se vidi amaterizam i neiskustvo u politici. Razilazi sw sa DSom, ne ide na sastanak zbog LDPa...pa zamislite da vodi zemlju i da tako nece da se vidi sa ovim iz jednog razloga,pa sa drugim iz drugog razloga...Potpuno neozbiljno
     (stefan prvovencani, 19. avgust 2017 17:19)

    # Link komentara

  2. Zapad zapravo jedino bojkot shvata ozbiljno. Pogledajte Makedoniju, dok nije kompletna opozicija izašla iz Skupštine, Gruevski je mogao da radi šta mu je volja.
    (Neko odande, 19. avgust 2017 09:36)

    # Link komentara

  3. Zašto Meklaister ne bi podržavao Vučića?Prvo oni(zapad)su ga doveli na vlast,uz pomoć Dačića,iako to nije bila izborna volja glasača.Drugo ispunio je sve njihove zahteve, političke,ekonomske,društvene i više nego što su tražili.A treće danas Vučić ima većinsku podršku naroda.Brisel teži da zadovolji svoje interese,a to što se Srbija raspada po svim šavovima nije njihov problem.Tadić,Šutanovac,Čeda i ostali pokušavaju da se dokopaju vlasti na isti način kao što je to uradio Vučić.Realno tu praksu je 2008-e godine započeo Tadić,a i tada je Dačić odigrao makijavelistički.Od svih političara Vučić se pokazao kao najposlušniji i mnogo lakše se odricao državnih i nacionalnh interesa,kako bi zadovoljio svoje mentore.Jedina šansa za Srbiju je da se izvuče iz briselskih kandži i da se samostalno razvija.Ali to je sada gotovo nemoguća misija,jer je ceo društveni aparat pod kontrolom zapada.
     (demokratija nema alternativu, 19. avgust 2017 09:33)

    # Link komentara

  4. Treba svim zemljama clanicama EU uputiti molbu da napisu sta se sve jos od Srbije trazi a ne da nas vuku za nos kako im se cefne.Neka nas puste na miru jel je ovo postalo ne izdrzivo svakodnevnim pritiscima sta treba a sta ne treba da radimo.
     (Boban, 19. avgust 2017 09:16)

    # Link komentara

  5. Ja verujem da je Saša Janković pravilno odlučio.
     (Vlada, 19. avgust 2017 08:54)

    # Link komentara

  6. Uvazeni gospodine Sasa Jankovic drzite se svoga stava i ne popustajte pred ni jednim zapadnim liderom.U moje licno ime i moje porodice srecno vam bilo na politickom dobro promisljenom odlukom.
     (Danilo, 19. avgust 2017 07:54)

    # Link komentara

  7. To je strasno kakav smo mi provizorijum od drzave .I vlast i opozicija su samo izvodjaci radova , svako u svom delu a projekt menadzer je EK ....
     (aaa, 19. avgust 2017 06:50)

    # Link komentara

  8. Jao, jao, jao...sto je ljut ovaj covek. Treba li Mekalister da se 'procisti' ili 'dezinfikuje' da bi se s njim video? Koja je to naopaka politicka filozofija.
     (popaj, 19. avgust 2017 05:52)

    # Link komentara