1. Fejsbuk je samo sredsvo koje olaksava razmenu izskustava i svega drugog razlicitim devijantnim likovima.Bilo je toga i pre fejsbuka,samo su metode bile drugacije.
    Ne,nisu krivi Pink i Grand za to sto devojcice prihvataju takav modus ponasanja.Krivi su njihovi roditelji,jer su im omogucili da zive po takvom modelu.Televizije i mediji samo iskoriscavaju nedostatak kulture i vaspitanja.

    Sto se tice pedofilije,nje je uvek bilo i bice,jer to je jedno od osnovnih devijantnih ponasanja pojedinaca i seksusalnih predatora.
    Ono sto drustvo moze da ucini,jeste da ih sto efikasnije zatvara na sto duze zatvorske kazne.Terapije ,kastracije,bilo fizicke ili hemijske ,ne pomazu,jer ne uklanjaju zelju,a ako im se "odsece" sredstvo za postizanje zadovoljstva,obicno ga nadju u ubijanju.

    Ne treba pljuvati Balkan,posto je ovakav vid devijacije prilicno malo zastupljen,u odnosu na razvijenija i bogatija drustva.Nas problem je iskonski primitivizam ,koji nam ne dopusta da brze napredujemo.Sva ona mrznja prema gejevima,prema njihovoj integraciji u javni zivot,mogucnosti da usvajaju decu i sl.,samo su jedan od primera tog primitivizma.Crkva je jedan od najvecih zastitinika istog !

    Devojcice koje se slikaju golisave,taj vid ponasanja su pokupile od svojih majki,koje ih uce na svom modelu.Moral ne postoji.Prostitucija cveta,jer mnoge nisu naucene da je obrazovanje ono sto bi trebalo da se ceni,vec samo da budu sto bolje "meso"
    (Mirko Pantic, 19. avgust 2017 08:36)

    # Link komentara

  2. @ protoos
    Zasto ne pominjes i odgovornost momaka za tu situaciju. Nisu samo devojke zastranile vec i momci tacnije devojke su samo kolateralna steta situacije u drustvu za koju i muskarci imaju odgovornost. Kao i zene i muskarci su veoma podlozni uticajima , cak mnogo lakse i opasnije nego zene.Pogledajte samo komentrare muskaraca na tekst o onoj zeni koja ( navodno) u 8 mesecu trudnoce ima potpuno ravan stomak. I odmah kada to vide hoce da i njihove zene budu takve, odmah svoje zene i poznanice sa stomakom proglasavaju debelim , alavim i sl. Koja je to podloznost i nedostatak razuma. Koji to muskarac danas ce da pogleda i obrati paznju na neku finu skromno obucenu nenasminkanu devojku? Svi kao hoce takvu a bale za onim golisavim i sredjenim na ulici. Onda to mlade fine devojke vide i misle da je to put do muskarca. Cak i kada neki decko nadje tu finu i skromnu cim mu se ukaze prilika sa tom nekom sredjenom, prevarice ovu finu . I koja je onda poruka devojkama??? Ne budite fine.
     (Ana, 19. avgust 2017 08:22)

    # Link komentara

  3. Uvek je bilo lakše promovisati svoje telo nego zagrejati stolicu. Ukazujete na najstariji zanat samo je sada u drugom obliku, zahvaljujući razvoju tehnologije.
     (Zoki, 19. avgust 2017 08:04)

    # Link komentara

  4. Kakvi stari takvi mladi. Sokantno, ma nije nego, a ko ih vaspitava? Zakazali smo svi, i porodica i drustvo.
    (Milica, 19. avgust 2017 06:09)

    # Link komentara

  5. Pre par dana me je sestričina pitala da joj otvorim profil na Facebooku. Rekao sam joj da je nemoguće da otvori profil pre 13. godine, a sada ima 11. Mislim da je i 13 godina premalo i da prilikom registracije naloga deca moraju da navedu profil roditelja koji će imati konstantan uvid u poruke koje dete šalje, bar do 16. godine. Deca misle da su mnogo pametna ako znaju da uključe računar i puste video na YouTube, ali to je daleko od istine i moraju biti pod nadzorom.
     (NikolaKG80, 19. avgust 2017 02:09)

    # Link komentara

  6. jadni ti fini nevini odrasli porodicni muskarci sta sve moraju da trpe... takmice se... kad ce neko njih da istrazuje??
    (ledeno doba, 19. avgust 2017 00:09)

    # Link komentara

  7. Roditelji ne mogu da vode racuna ali moze drzava. Svi vi hocete profit ali bez rizika.


    Ne moze.
     (iii, 18. avgust 2017 23:21)

    # Link komentara

  8. šta očekivati od "dece" kojima su uzori grand i parovi
     (nn, 18. avgust 2017 22:35)

    # Link komentara

  9. A da ih prvo vaspitamo?
     (adaman, 18. avgust 2017 22:20)

    # Link komentara

  10. Balkan je oduvek bio mesto kriminala, prostitucije, jeftinog zivota i glumatanje holivudskog glamura.Nazalost, nase zene, devojke i uopste sa Balkana su dobile epitet zena koje lako postaju jeftina roba zarad boljeg zivota i pristaju na mnoge stvari zarad novca i boljeg zivota.Ako se nastavi i dalje ovakav trend i zivot u Srbiji, bojim se da ce Srbija postati mesto crvenog fenjera i haoticnog sistema vrednosti i potpune propasti nacije i drzave.Nazalost to je surova realnost i nikoga nije briga za to, ali i mi kao drustvo i same zene su doprinele takvoj situaciji.
    (Protoss, 18. avgust 2017 21:50)

    # Link komentara

  11. Jadna deca! Jadne te devojcice! Ma, bre...JADAN je ceo ovaj svet u kome obitavamo danas!
    Dace "Bog" da nas pogodi neka kamencina iz svemira...da nas bre, NEMA VISE!
    Suvise je devijacija i bolesti u ovom drustvu!
    (Napet, 18. avgust 2017 21:47)

    # Link komentara

  12. Baš čudno, imate i grupe gde odrasli pišu sve i svašta. A odkud to baš u Srbiji, možda zato što na televizijama sa nacionalnom frekvencijom u rijalitima možete čuti sabrana dela najgorih uvreda koje neko može da čuje, uz sve to primere kako nekome razbiti nos, glavu itd.
    (Bika, 18. avgust 2017 21:38)

    # Link komentara

  13. Srbija je dno dna, i tonemo sve dublje. Hvala pinku i snsovcama
    (Realno, 18. avgust 2017 21:34)

    # Link komentara

  14. Današnji bolesni svet .....
     (Karlo Koluči, 18. avgust 2017 21:29)

    # Link komentara