1. Neverovatno! čoveka nekoliko puta sude a nemogu mu naći krivicu, aubistvo dece i žeteca prestali su da istražuju. Jasno je to da postoje 2 arśina. Ulaskom Srbije u NATO postglo bi se da bi KiM i dalje za nas ostala naśa pokrajina. NATO nije drżava već savez koji je trenutno najmoćniji, ali i ono ima svoj vek trajanja.
     (e, 18. avgust 2017 08:18)

    # Link komentara

  2. Kiparski model je ovde neprimenjiv iz prostog razloga jer Srbija nije ni blizu sila ko Turska, a ni ko Grčka, a Albanci već imaju sve u ovakvom obliku kako je, Srbija nema šta da im ponudi, nema čime trgovati, to je moglo da funkcioniše pre 10 godina, danas više ne.
    Priznali su ih u ovoj varijanti preko pola članica UN-a, uključujući sve glavne zemlje pa čak neformalno i Rusija i Grčka koji im priznaju pasoše, a koliko mi je poznato pasoše imaju samo priznate i nezavisne zemlje, još kad tome pridodamo i pozivni broj tu nema više mesta nikakvoj raspravi ni pregovaranju, game over!
    (Hamburger je čovek iz Hamburga!, 18. avgust 2017 07:48)

    # Link komentara

  3. @kosovar

    Не одлучује проста,него апсолутна већина.Мислиш да су могли,да их не би до сада убедили?
     (Italiano vero!, 18. avgust 2017 07:42)

    # Link komentara

  4. Ne nego cemo opet Jugoslaviju - ajde bre reci nesto pametnije.
    (Tonik, 17. avgust 2017 23:59)

    # Link komentara

  5. On je podsetio da je 23 od 28 država EU priznalo nezavisnost Kosova, što kako je naveo, govori da u EU nema saglasnost o kosovskom pitanju.

    "Zato oni ne mogu da izvrše pritisak. Mekalistar može u privatnom razgovoru Vučiću da kaže svašta, možda on predstavlja većinski stav EU, ali u EU se ipak odlučuje konsenzusom", naveo je Ivanović.

    Znaci vecina odlucuje a ne manjina 23 sa 5 lakse je ubediti 5 ngo 23 TAKO DA ...
    (kosovar, 17. avgust 2017 22:27)

    # Link komentara