1. Prilicno povrsno.

    Samo da je otisao na Wikipediju nasao bi mnogo vise:
    [link]

    A da je stvarno radio istrazivanje po Google maps i samom Googleu verovatno bi bilo mnogo vise.

    Svidjalo se to svima vama iz ex YU ipak je on bio najveci drzavnih u istoriji ne samo nase zmelje nego i generalno sveta. A to govori i ovaj broj koji se moze naci po svetu. Ni jedan drzavnik nema toliko naziva.
    (Dejan, 25. jul 2017 09:42)

    # Link komentara

  2. nekom bas dosadno u zivotu kada je resio da broji ulice...
     (ko bre ovde lud?!, 25. jul 2017 08:23)

    # Link komentara

  3. Kao i svako ludilo, najviše se zadržava na balkanu.Kada su se u evropi rušile carevine, i stvarale nacionalne države, mi smo pravili multietničku jugoslaviju (mini austrougarsku). Kada je propao komunizam u celom svetu, mi smo pevali amerika i engleska, biće zemlja proleterska. Sad kada se raspada neoliberalni kapitalizam i EU, mi hrlimo tamo. Tako isto i za tita. Covek nas je masakrirao, danas slovacka ima veci gdp i 4 puta veci izvoz od Srbije, ali mi u dalje placemo i kukamo (verovatno za mladošću koja je prosla).
    (nema od nas ništa, 25. jul 2017 08:12)

    # Link komentara

  4. Broz treba da ima veliku ulicu u Beogradu, jer je deo istorije. U njegovo vreme je taj grad i porastao sa 300.000 na preko milion. I to treba u N. Beogradu, jer je građen u njegovo vreme. Jedino je u redu što je vraćeno ime Kralja Milana ulici u centru, jer se tako i zvala pre dolaska komunista.
     (bozk, 25. jul 2017 07:45)

    # Link komentara

  5. Da je bio mudri vladalac, danas bismo bili nekakva drzava, a ne banana drzava bez granica i ikakve perspektive. Licno mislim da je Srbiju ponajvise upropastio jer ju je izdelio jos Ustavom iz 1974. ali i jer je vladao po principu ,,Posle mene potop". Takodje smatram da ne samo da nijedna ulica niti trg u Srbiji ne treba da nose njegovo ime, vec bi cak i u skolstvu trebalo baciti vise svetla na istinu o doticnom (eliminacije politickih neistomisljenika, masovno ispiranje mozgova himnama o personi, katastrofalnoj ekonomskoj politici itd.) Cemu oklevanje? Pa nece niko na Goli Otok zbog izrazavanja misljenja valjda??
     (Andy, 25. jul 2017 06:13)

    # Link komentara

  6. BJRM

    Nijedan mali narod nemoze se osloboditi ustankom.Srbija kad je dobila drzavu imala je manji broj stanovnika od Turske armije.Uvjek presudi velika sila.

    Sa druge strane drago mi je sto ce za 50 do 100 godine od Istanbula do Zagreba biti Turska kada gledam kakav smo narod. (Zakon prirode, nece biti sredstva za penzije)

    I samo jedan podatak

    1920 godine Srba je bilo 6 miliona dok Turaka 12.Danas je Srba 12 miliona dok Turaka 75-80 miliona procena vikipedije.
    (Makedonac, 25. jul 2017 05:24)

    # Link komentara

  7. Uspeli su da nas zavade. The End
    (Falcon, 25. jul 2017 04:30)

    # Link komentara

  8. Сјајно! Довољно је само погледати где су европске земље које немају улице и тргове Тита, а где смо ми који се дичимо "највећим сином наших народа и народности" и паметном доста. Да идемо дубље, у лица на привременом раду у иностранству, Берлински зид, Јајце и националистичку творевину креирану тамо која се од настанка континуирано дезинтегрисала у име ослобођења народа и народности тамнице народа да би на крају била прва наша држава у историји која се распала сама од себе без да је било ко метак морао да испали, камоли да је окупира, све уста пуних братства и јединства, евиденцију Дијане Будисављевић, тражење мира од Немаца и усташа усред Загреба како би се у обосттраном интересу обрачунало са четницима, Голи оток, стрељање десетина хиљада људи у миру након свог страдања у рату, па уназад у Први светски рат и официровање у чувеној Вражијој дивизији, забрану повратка Срба на Косово... могли би до сутра.
    (my way, 25. jul 2017 00:22)

    # Link komentara

  9. "Na Kosovu, koje je autor istraživanja izdvojio, se ne nalazi niti jedna ulica ili trg sa Titovim imenom. "

    Coveku koji im je dao s v e, ama bas sto imaju. To govori o narodu.
    (kupanje cini cuda, 25. jul 2017 00:10)

    # Link komentara

  10. @ (BJRM, 24. jul 2017 22:40)
    - Tačno. I ne samo Makedonci. Hteli mi to da priznamo ili ne, realno i Srbija je svoj vrhunac imala za vreme SFRJ. Koliko god da je i tada bilo lošeg, ni u jednoj državi i ni u jednom periodu Srbi nisu bolje živeli. Ne ulazim u to šta je moglo biti nakon 1. svetskog rata umesto Jugoslavije, i kasnije nakon raspada SFRJ, ko je tu kriv a ko je prav. To je sasvim posebna tema. Ima puno i naše krivice što smo tako katastrofalno tu "igru" odigrali.
    (Zemljoradnik, 24. jul 2017 23:53)

    # Link komentara

  11. U zagrebu trenutno ultradesnicarska skupina koja je dobila mizeran postotak glasova drzi bandica za cojones a on mora okretat pedale inace pada jer afera iza sebe ima valjda milijardu. Zg odavno nije hdz-ov grad a kad se sdp vrati tamo na vlast vjerujem da ce vratiti titovo ime. Ostatak ulica, trgova i obala ima po istri, narod tamo pamti tko ih je spasio od italofasista. Dalmosi su sad u fazi izigravanja veceg katolika od pape a realno bi isto kao i istrani morali imati velik broj tih trgova. Ali dalmacija je pala, pobjedili su vlaji koji su ju nepovratno upropastili.
    (Hrvat, 24. jul 2017 23:36)

    # Link komentara

  12. u Srbiji treba svaki grad ds ims njegovu bistu na glavnom trgu a u predsednickoj palaci treba da ima kip njegov koliko je valjao
     (realan, 24. jul 2017 23:08)

    # Link komentara

  13. Pa makedonci bi trebalo da mu podignu spomenke umesto onog kičeraja kopiranog iz grčke što su podigli, jer da nije bilo Tita ni ove države što se danas zove BJRM ne bi bilo.
    (BJRM, 24. jul 2017 22:40)

    # Link komentara