1. @(N.Kavaja, 25. jul 2017 06:18)

    Ja nisam euro-fanatik, štaviše jedinu korist od EU koju vidim je što tera ove domaće lenštine da urade bar nešto, al' to je sve nedovoljno i daleko od toga da ja postanem nekakav 'fanatik' za tu ideju. S druge strane, mislim da bismo trebali da priznamo Kosovo već sutra. U celosti! Trebalo je još '99, kad smo i zvanično kapitulirali i ukinuli našu državnost na toj teritoriji.

    Najveći problem Srbije je što živi u svojoj mašti a ne u realnosti pa zato i kao država postoji samo u mašti - u realnosti je Srbija sve samo ne država. Što se više snova okanemo, to ćemo bliže realnosti biti pa onda možda i bude nekakve šanse da se uradi nešto.

    A to da li ćemo u EU ili ne, da li će nam od toga cvetati ruže ili ne, to je skroz sekundarna i ne tako bitna stvar.
    (Aleksandar, 25. jul 2017 19:18)

    # Link komentara

  2. Nisam Vucicev bot ili SNS ali reci da je Vucic kriv za Kosovo je malo neozbiljno i nepoznavanje istorije.Prizrenska liga,prvi sv. rat,Tito,Sloba,Kostunica,Tadic,Dacic...i sad Vucic.Ne moze on da bude kriv za pre 50 godina.A da je Kosovo osetljivo pitanje,jeste i bice tako je to.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (momo dobri, 25. jul 2017 01:05)

    Ali ono najglavnije si zaboravio da od svih pobrojanih imena samo su Milosevic i Vucic stavili svoje potpise na sporazume - Kumanovski i Briselski.
    (paor, 25. jul 2017 10:49)

    # Link komentara

  3. Vučić će vladai 100 godina. Glasali su Ga zbog toga što ,,brani,, Kosovo a ti isti će ga glasati zbog toga što je priznao Kosovo. Nije Vučić kriv, već pileće pamćenje Naroda.
    (analitičar, 25. jul 2017 07:51)

    # Link komentara

  4. Vučiću evo ti moj stav u širokom dijalogu. Uredi to pitanje, razgraniči, priznaj, i bićeš zapamćen kao državnik jer si odstranio rak sa nacionalnog tkiva. Uz to i dužan si ti to da uradiš, jer nisi dao onima pre tebe ni da pomisle na taj potez, a i u budućnosti će samo nacionalistička opcija imati mandat da menja granice. Šta ispregovaraš dobro, to ti je državnički plus. Ne sekiraj se mnogo oko svega toga granice su od danas do sutra, a u ovom momentu to je sve što se može i ti si jedini koji može.

    Što se tiče ekonomije, o njoj ili ne znaš ništa ili lažeš štampu, rezultati su ti propast stagniramo od 2008 dok Evropa raste. Imaš fundamentalni feler u sistemu koji ne prepoznaješ ili ne pipaš namerno i makni se da dođe neko pismen jednom kad ukloniš taj teret Kosova. Možeš ti i to bolje, ali ne verujem da želiš jer bi srušio svoju partokratiju.
     (Vlada, 25. jul 2017 07:08)

    # Link komentara

  5. Botovima se ne obracam, oni su sramota za ljudsku rasu, amebe imaju vise samosvesnosti od njih. Obracam se Vama, euro-fanaticima, navodnim protivnicima aktuelnog rezima. Naravno da ce te se sloziti sa ovim veleizdajnikom i podrzati njegovo priznanje nezavisnosti dela nase teritorije, jer ce nas to odvesti u evropsku uniju. A tamo nas ceka blagostanje pa sta je onda ta "mala" zrtva kao sto je priznanje nezavisnosti KiM, koje ionako odavno nije nase, zar ne? Evropska unija ce nam pored ekonomskog blagostanja doneti i postovanje demokratskih principa, demokratskih sloboda itd. Ali zapitajte se moji "evropejci", kako to da ovaj aktuelni apsolutista, autokrata, diktator... uziva podrsku te iste "demokratske" EU? Zar Vam nije cudno sto EU i SAD podrzava jednog takvog vladara drzave koja je kandidat za ulazak u EU? Ne zapitate li se ponekad da tu nesto nije u redu? Da mozda iza te podrske postoji nesto drugo, sto i jeste pravi razlog dovodjenja na vlast ovog konvertita, demagoga, bivseg "velikog srbina". Da je mozda njima(EU i SAD) upravo i trebao takav vladar(AV), sa kojim je lako upravljati i uz ciju pomoc ce i ostvariti svoje ciljeve, koji svakako nisu demokratska i ekonomski prosperitna Srbija? Razmislite o tome, ali probajte realno, bez predrasuda, otvorenog uma.
    (N.Kavaja, 25. jul 2017 06:18)

    # Link komentara

  6. Nisam Vucicev bot ili SNS ali reci da je Vucic kriv za Kosovo je malo neozbiljno i nepoznavanje istorije.Prizrenska liga,prvi sv. rat,Tito,Sloba,Kostunica,Tadic,Dacic...i sad Vucic.Ne moze on da bude kriv za pre 50 godina.A da je Kosovo osetljivo pitanje,jeste i bice tako je to.
     (momo dobri, 25. jul 2017 01:05)

    # Link komentara

  7. Kad shvatimo da je Vlade Divac veći Srbin od Stevana Sinđelića onda imamo šansi za bolje sutra!
     (Otkud tetka zna Jovića?!, 25. jul 2017 00:46)

    # Link komentara

  8. Srbija je zasluzila postovanje
    (ena, 24. jul 2017 23:43)

    # Link komentara

  9. Vazno je cuti i sta drugi misle jer se radi o kompleksnom problemu.
    (Zlatko, 24. jul 2017 23:41)

    # Link komentara

  10. Dragi predsedniče, ja sam učio albanski jezik od 5. razreda osnovne škole do 2. razreda srednje. To nije bio moj izbor, već sam morao. Voleo bih da vidim da u još nekim demokratskih zemljama to postoji, tj. da je pripadnik naroda osnivača države primoran da uči jezik nacionalne manjine. Toliko o tome. Što se tiče rešavanja problema KiM, ko vama daje za pravo da ga rešavate u ovom trenutku kada je Srbija još uvek u veoma teškom medjunarodnom položaja. Naprasno vi ste sada odlučili da taj problem ne ostavljate našoj deci?! S obzirom da je jedino moguće rešenje sada kompletno priznavanje Kosova kao nezavisne države, molim vas ne rešavajte ga!!!! Za drugo rešenje niste ni sposobni niti je ono u ovom trenutku moguće s obzirom na to ko je i gde je naša zemlja. Jedino pametno što možete da uraditi jeste da odugovlačite sve dok neko od naše dece ne bude dovoljno pametno da to reši na način koji je ide u našu korist. Prema tome, u ime moje dece ja vas molim da nedirate ništa. U suprotnom, posle Kosova, eto nama i "Preševske doline", Sandžaka i ko zna čega još.
     (Aleksandar, 24. jul 2017 23:40)

    # Link komentara

  11. Vucic je sam stvorio ovu realnost na Kosmetu da bi sad pricao prihvatimo realnost! kakvav paradoks. cinjenica je da je pre Vucica pozicija Srbije bila povoljnija nego sada posle njegove vladavine
    (Nex, 24. jul 2017 23:39)

    # Link komentara

  12. Grčka je izgubila Malu Aziju, Nemačka Istočnu Prusku i Kalininjingrad, Madjarska trećinu svoje teritorije posle prvog sv. rata.... Mi smo izgubili Kosovo i to je gotova stvar. Moramo da se borimo za narod koji odlazi i izumire. Jako smo siromašni, a bez novca nema ni države.
     (nemanja.s, 24. jul 2017 23:38)

    # Link komentara

  13. Srbi moraju ostati na Kosovu. Ko bi jos ostavio svoje ognjište.
    (Coca, 24. jul 2017 23:32)

    # Link komentara

  14. Treba resiti ovo pitanje sto pre i priznati ono sto je realno. Sve suprotno bi vodilo u rat, da li nam to treba?
    (Kapadokija, 24. jul 2017 23:09)

    # Link komentara

  15. Završni čin...zato i jeste tu 5 godina.
     (čovek, 24. jul 2017 22:39)

    # Link komentara

  16. Mozemo mi da se zanosimo koliko hocemo ali cinjenica je da je kosovo i metohija de facto nezavisno i mi Srbi odnosno nasa vlada i predsednik mogu samo da se izbore da Severni deo kosova dobije odrdjenu samostalnost pod patronatom medjunarodne zajednice.Drugi nacin je RAT a njega nemozemo da vodimo a vecina i nebi htela tako da je to realnost sa kojom moramo da se suocimo. Setitete se plana Z4 koji je Srbima u Krajini nudjen i gde bi im kraj sada bio da su ga prihvatili.
    (Slobodan, 24. jul 2017 22:36)

    # Link komentara

  17. Amerikanci ga pritisli da prizna Kosovo, inace leti sa vlasti. Verovatno mu i prete zatvorom s obzirom na ogroman novac koji su zgrnuli on i brat.
    (Dushkic, 24. jul 2017 22:33)

    # Link komentara

  18. Boli opoziciju to sto Vucic dobija postovanje od strane velikih sila i sto svi stoje sada na nasoj strani! Neka ih i boli!
    (dunja, 24. jul 2017 22:29)

    # Link komentara

  19. Ugled nase zemlje u svetu raste a samim tim postovanje je vece.
    (lazar, 24. jul 2017 22:26)

    # Link komentara

  20. Pitanje KiM je tema koja mora da ima dobar kraj bez losih posledica za bilokoga
    (janko, 24. jul 2017 22:22)

    # Link komentara

  21. Prica li prica o resenju Kosova i valjda misli da ce to biti dovoljno onima kojima je obecao da mu poveruju, ali nece....
    (Bla, bla, bla, 24. jul 2017 22:22)

    # Link komentara

  22. Prica li prica o resenju Kosova i valjda misli da ce to biti dovoljno onima kojima je obecao da mu poveruju, ali nece....
    (Bla, bla, bla, 24. jul 2017 22:22)

    # Link komentara

  23. Da bi ti to shvatio trebalo je proći naših 20 godina života, a ti si zahvaljujći tom KIM postao ovo što jesi.
    (Petar, 24. jul 2017 22:21)

    # Link komentara

  24. Za sta nas spremas?
    (Ivan, 24. jul 2017 22:21)

    # Link komentara

  25. O, o... Ode Kosovo...
    (Saka Jada, 24. jul 2017 22:21)

    # Link komentara

  26. Kaze, Srbi da promene imperijalnu svest....pa jel tebi dobro bre?????
     (MS, 24. jul 2017 22:18)

    # Link komentara

  27. Vodimo ozbiljnu i odgovornu spoljnu politiku kojom smo otvoreni za dijalog sa drugim narodima na Balkanu, po svim pitanjima i Amerikanci to vide. Naravno, istovremeno nećemo zanemariti naše nacionalne interese i više se sa nama ne razgovara jezikom pritisaka i ucena kao nekada.
    (Cvetko D., 24. jul 2017 21:54)

    # Link komentara

  28. Poseta SAD-u je bila od velikog znacaja za Srbiju. Ne, nije bilo lako, niti prijatno ali neophodno je graditi dobre odnose za dobru buducnost.
    (Zvezdana, 24. jul 2017 21:53)

    # Link komentara

  29. Objasno je sadrzaj svoje posete, a mnogi su od toga ovde pravili lakrdiju. A njima se to ne bi desilo ni u sledecem zivotu.
    (Inspektorka, 24. jul 2017 21:46)

    # Link komentara

  30. Je l' to kao onda kada su "ćutali i slušali njegov govor u UN i oni koji inače ne slušaju nikoga"? Ovaj Vučić je sam po sebi neverovatno zabavan, ali to što mu toliko raje veruje nije nimalo zabavno. Zapravo, zastrašujuće je.
    (Samsara, 24. jul 2017 21:42)

    # Link komentara