1. Svaka izjava Vučićevih hordi je tako banalan i tipičan spin da to nije više normalno. Tadić izjavi da bi trebalo ZAPOČETI PREGOVORE o objavljivanju ugovora,a kalifovi poltroni kažu da on traži da se OBJAVI UGOVOR. Šabić izjavi da su mu iz nekih opozicionih stranaka PREDLAGALI DA SE KANDIDUJE za gradonačelnika, a polupismeni Vučićevi poltroni kažu da je Šabić ODLUČIO da se kandiduje i da bi trebalo da zbog zoga podnese ostavku. Tipičan spin koji je u stvari namenjen onoj gomili polupismenih i nepismenih koji svaku kalifovu reč gutaju kao da je bogom dana.
    (NIMARK, 22. jul 2017 06:39)

    # Link komentara

  2. šta bi bila zastava bez fiata. Kragujevac prazan i napušten grad. Tadić nikome nije poklanjao zemlju, nije preko noći rušio zgrade, nije Tačiju ni ruku hteo dati zbog silnih zločina na Kosovu, a Vučić i Nikolić sa njim pregovaraju! halo Srbijo šta ti bi?! stalno laži iznose, obećavaju radna mesta, veće plate, autoputeve. pa gdje je sledeći Fiat u nekom drugom gradu, kakve vi ugovore sklapate sa investitorima i kako reklamirate srpsku radnu snagu?
     (gram, kilo, tona, 22. jul 2017 03:13)

    # Link komentara

  3. Zamisli da je Tadic sva njihova zla iz radikalskog doba objavio , pa kako vas nije sramota pet godina ste na vlasti i opet su drugi krivi, sta bi sa politikom Karlovac -Virovitica -Ogulin e to su vasi ugovori , nasa deca u sanducima sa ratista koje ste vi izazvali... Necete jos dugo kad padnete jako ce vas boleti !!!!
    (Milan M, 22. jul 2017 01:33)

    # Link komentara

  4. Kasno ti se upalila lampa.
    (Rasa, 22. jul 2017 01:22)

    # Link komentara

  5. objaviće to sale janković pa ćete svi u mardelj, ne brinite. i dinkić i tadić i čeda i ovi sad. da taj ugovor nije štetan bio bi objavljen do sad već.
     (progres..., 22. jul 2017 00:56)

    # Link komentara

  6. Па добро, захваљујући Тадићу ове СНС-овце сад имамо на власти. Зато Тадићу - не вреди ти сад да кукаш...
    А уговори...
    Мислим да би ваљало да овај народ зна детаље уговора о Бг на води и све уговоре који произилазе из њега. Да знамо колико ће година излазити нам на нос овај приватни пројекат на државном земљишту.
     (sempervivum, 22. jul 2017 00:28)

    # Link komentara

  7. Bio sam protiv Tadiceve vlasti 2012. (glasao sam za Cedu i to sebi ne mogu da oprostim dok sam ziv), ali ovi naprednjaci su toliko losi da se Tadicevog vremena secam sa nostalgijom.
    (Branko, 21. jul 2017 23:01)

    # Link komentara

  8. Tadić (i Koštunica) su krivi za povampirenje Radikala i SPS-ovaca. Sad kad je cela Srbija metastazirala u SNS, Tadić se setio da se brani. Prekasno. Vrag je odavno odneo šalu. Ti si kriv Tadiću, mogao si biti heroj ali ispao si najobičnija kukavica.
     (mr.strawberry, 21. jul 2017 22:45)

    # Link komentara

  9. Tadić je ovde u pravu, ali nesumnjivo da je njegova vlada sklopila taj inkriminišući , ponižavajući i za interese Srbije u krajnjem , štetan ugovor! Sama klauzula o tajnosti ugovora pokazuje da je to jako „smrdljiv“ posao! Jasno je da smo kao država ucenjeni u želji da po svaki, baš po svaku cenu , dovedemo Fijat u Kragujevac! I na kraju , Fijat će otići, pre ili kasnije, to je izvesno , a Srbija će ostati na cedilu...
     (Batalaka, 21. jul 2017 21:53)

    # Link komentara

  10. Svi koliko ih ima treba da ti se obrate sa uvazavanjem jel si im ostavio svaku stopu ove zemlje.Ni jednu stopu zemlje nisi nikome ni prodao ni poklonijo.
     (Vesela, 21. jul 2017 21:44)

    # Link komentara

  11. ...posle ovoga bi zaista trebalo insistirati na objavljivanju ugovora...
    ...da saznamo za koliko i kako nas prodaju nasi politicari...
    (kraja, 21. jul 2017 21:41)

    # Link komentara

  12. Smesno je sta rade ovi naprednjaci,napadaju Tadica zbog ugovora sa fijatom,a gde su vasi ugovori koje ste sklopili sa invenstitorima da budemo jeftina radna snaga ( tako se reklamisemo na cnn-u zar ne? ) ?
    (Bavarac, 21. jul 2017 21:28)

    # Link komentara