1. realno kod nas demokratija je uhakovana. Trebalo bi da vladaju najbolji od nas a kod nas se zapravo napravio sistem da su sve pozicije politicke. Ako je mandatarka expert koji nije clank stranke a ima najvecu moc, cemu izbori? Ako je ona postavljena po expertskom kljucu zasto onda nisu i ministri experti? Zasto su ministri politicke figure na najmocnijim pozicijama u drustvu a pri tome nisu kompetentni da se bave odredjenim oblastima naseg drustva. Ispada da onda upravljaju savetnici koji su strucni, pa koji djavo onda sluzi ministar osim da uziva u privilefijama. Zar nije logicno na ministarstvo energetike staviti nekakvog dokazanog inzinjera ?

    I stvarno vise taj zakon o poreklu imovine je neophodan da bi mi zaista doziveli katarzu, jer mi svi dozvoljavamo lopovluk i ne zasluzeno bogacenje zato sto je eto neko preko neke koalcije dosao na ministarsko mesto.

    A uzimate novac od naroda kroz poreze.. to nije zaradjen novac, to je nije sistem koji kreira vrednost vec sistem koji bi trebao da iskoristi pametno taj veliki kapital i budzet, sto ga puni sa novcem svakoga od nas. I sad dodje tamo neki ministar i on odlucuje o milionima gde ce sta ce i nikome ne polaze racuna. Hocemo zakon o poreklu imovine bre, da se ne krade vise, i da najbolji od nas odlucuju sa svojim znanjeme a ne uhlebe i podobne likove. Srbija nije vasa vec nasa, svacija, narodna.
    (gojko, 28. jun 2017 11:19)

    # Link komentara

  2. Srećan ti Vidovdan, narode srpski!
     (fidelio, 28. jun 2017 11:08)

    # Link komentara

  3. Nemogu samo da shvatim da se pojedini ministri menjaju po resorima i da su sposobni da vode svaki. To je nemoguće. Problem je u vasem zadovoljavanju zelja i potreba politickih. A od znanja i struke nema blage veze.
     (goran, 28. jun 2017 11:03)

    # Link komentara

  4. Kakve veze imaju ambasadori bilo koje zemlje sa srpskom vladom?
    idu li nasi ambasadori na njihove skupstine?
    (Samo pitam, 28. jun 2017 10:49)

    # Link komentara

  5. Ambasadori? A sta oni tu traze?
    (sisoje, 28. jun 2017 10:40)

    # Link komentara

  6. Ocekujemo zakon o poreklu imovine, resavanje pljackaskih privatizacija, hapsenje politicara i tajkuna koji kradu narod od 1990g do danas. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno i zamajavanje ojadjenog naroda.
     (pravda, 28. jun 2017 10:39)

    # Link komentara

  7. I . . . nikom ništa.
    (Ratko, 28. jun 2017 10:39)

    # Link komentara

  8. Dragi ministri i narodni usrecitelji, hoce biti zakona o poreklu imovine, koji se vec godinama najavljuje? Da vidimo kako to da politicari, ministri i tajkuni plivaju u raskosi, sta su imali pre bavljenja politikom a sta imaju danas- i zasto su oni sve bogatiji a narod sve siromasniji..
     (praveReforme, 28. jun 2017 10:37)

    # Link komentara