1. @Starac Isaija 28.jun 2017.14:19

    Bas ste preterali....
    Postojale su srpske banke,kazete Vi....A ko je stedeo u njima? Predale su ustedjevinu gradjana Slobi i njegovima....

    Proizvodnja bila veca za 38%, nastavljate Vi.....kao da citate saopstenja Gorana Percevica i sl.Ko u to jos veruje?!?

    I sve to "nakon inflacije,sankcija i tokom bombardovanja"!.....kao da citirate jednu od sestara Arezina!!!
    Pa nisu to bile prirodne nepogode koje su dosle nicim izazvane.....
    Valjda je i "mudra politika Sl.Milosevica " bila zasluzna za to,?!? Ili Vi ne mislite tako?!?
    (eveninglight, 28. jun 2017 15:38)

    # Link komentara

  2. Zbog njega, Mladića i Karadžića smo dobili etiketu genocidnog naroda!
    (Danilo, 28. jun 2017 14:46)

    # Link komentara

  3. Милошевић је само први у низу "злих диктатора" над чијом земљом су испробане стратегије за све будуће конфликте: санкције, бомбардовања,"лажне вести", увођење демократије...Украјина, Либија, Ирак, Сирија су уништене по потпуно истом шаблону као и ми. То је и најбољи доказ за сваког разумног човека да је потпуно небитно ко је на власти у банана држави. То је схватио и покојни Ђинђић, али прекасно.

    И ако ми објаве коментар, чисто да подсетим: скоро све фирме приватизоване у време Милошевића и даље раде и постоје. За време бомбардовања, српска привредна производња је била већа за 38% него данас. Постојале су српске банке и српска Служба државног књиговодства. Све то након инфлације, санкција и током бомбардовања. Па ко жели, нека се замисли.
    (Старац Исаија, 28. jun 2017 14:19)

    # Link komentara

  4. Sve ste dobro napisali osim jednog bitnog podatka, tadasnji Ustav Srbije, nije dozvoljavao izrucenje srpskih gradjana bilo kome. Uredba je nizi pravni akt od Ustava pa je time Vlada Srbija prekrsila sopstveni Ustav. Ovo je cinjenica, objavili vi ovaj komentar ili ne
    (Kosovski vitez, 28. jun 2017 12:21)

    I ti si sve lepo napisao osim još jednog bitnog podatka, a to je da je Slobodan Milošević u Dejtonu Srbiju svojim potpisom obavezao na saradju sa haškim tribunalom, te praktično potpisao sopstveno izručenje.

    Ali ovde generalno pisati o tome šta je pravno, a šta bespravno u državi u kojoj vladavina prava ne postoji je poptuno deplasirano.
    (Marko, 28. jun 2017 13:54)

    # Link komentara

  5. I dalje jedna od najvecih sramota ove drzave!
    (danilo90, 28. jun 2017 09:41)

    Jos veca sramota je sto je uopste dosao i opstao toliko dugo na vlasti
    (Georgije ubiva azdahu, 28. jun 2017 13:50)

    # Link komentara

  6. Kasno je Milošević eliminisan iz srpske politike.
    Štetočina nas je već bila upropastila za jedan vek.

    A Djindjića je tzv. medjunarodna zajednica prevarila.
    (marija, 28. jun 2017 13:37)

    # Link komentara

  7. @Kosovski vitez
    Ustav Srbije je tada, kao i sada, sabranjivao izrucenje domacih drzavljana stranoj drzavi, a Haski tribunal je sud Ujedinjenih nacija. Iz opsteprihvacenih pravila medjunarodnog prava i potvrdjenih medjunarodnih ugovora postoji obaveza saranje sa Ujedinjenim nacijama i njihovim organima. Takodje i saradnja po osnovu Dejtonskog sporazuma koji je pomenut ovde u tekstu.
    (DusanC, 28. jun 2017 13:28)

    # Link komentara

  8. Moze da pociva u miru. Danas ima naslednika koji ga je prevazisao u unistavanju svog naroda.
    (Gator, 28. jun 2017 13:25)

    # Link komentara

  9. Da je prosao kao Causesku niko vise u Srbiji ne bi smeo da je olako gura u nesrece. Posto je prosao bez kazne DOS nekada i Milosevicevi pioniri danas ne bi nastavili njegovo delo. Zato je Rumunija danas u EU a Srbija na samom dnu Evrope po bedi, korupciji i siromastvu.
    (Root of all evil, 28. jun 2017 13:24)

    # Link komentara

  10. Sloba,stari komunista,setio se kako da pridobije glasove i simpatije ljudi koji su odrasli na pricama o Srbima kao " najvecem,najstarijem, najboljem, najlepsem,najjacennarodu u univerzumu"...i poceo da glumi velikog srpskog nacionalistu....

    A za to vreme igrao se rata,umislio da ume sa parama (umeo je,ali u svoju korist...setite se hiperinflacije,ustedjevine gradjana koju je prisvojio,piramidalnih banaka-Jezde i Dafine,....), na kraju je zaratio protiv najjace sile u tom trenutku,verujuci da moze da je pobedi.....

    Nadam se da cemo ga tako jos dugo pamtiti.....samo ne znam sta njegovi danas rade na vlasti?!? (Dacic-SPS,Vulin-JUL,Vucic- desna ruka Slobinog omiljenog opozicionara i Ministar informisanja u vladi 1999.......)
    (sunlight, 28. jun 2017 13:17)

    # Link komentara

  11. Prema nikome povijest nije bila toliko nepravedna, "balkanski krvnik", "monstrum"..čovjek pragmatični komunistički apartčik, zaslinio prst i vidio u kojem smjeru puše i počeo svojima ispunjavat muzičke želje. Vjerovatno se je privatno smijao "virovitica,karlobag,karlovac" likovima. Niti je pisao "noz" i kreirao "poturčeni srbi, izdajnici" obrazac, niti je birao pjesme, najobičniji pjevač. Uostalom, osjeti se između redova da je glavna zamjerka što nije prošlo. Ovi su sad u sedlu ne unatoč "100 za 1" nego zbog toga, a promjena je kod njih stvar realnosti na terenu, a ne posipanja pepelom..
    (hm, 28. jun 2017 13:15)

    # Link komentara

  12. Danasnji dan slavimo uz tortu!!!
    (Zexy, 28. jun 2017 13:09)

    # Link komentara

  13. Kratka i neslavna biografija. Izostavljeno je da je bio saučesnik u razbijanju Jugoslavije, da je igrao na kartu srpskog šovinizma, da je koristio kriminalce za svoje ciljeve i još mnogo zla je "zaboravljeno"...
    (Sili, 28. jun 2017 13:04)

    # Link komentara

  14. Tog dana je pocelo urusavanje onog sto je DOS zapoceo,a Kostunica poceo da vodi svoju,ili pre DB-ovsku politiku kojoj se priklonio....(setite se,okruzio se Ljiljom Nedeljkovic,Acom Tomicem, Radetom Bulatovicem,(koji je i danas ambasador u nekoj istocnoj drzavi.....) i slicnima....Uzeo Dacica i SPS za koalicionog partnera,i...... nastavio Slobinu politiku,ali ispod zita....)
    (moonlight, 28. jun 2017 13:03)

    # Link komentara

  15. Sve ste dobro napisali osim jednog bitnog podatka, tadasnji Ustav Srbije, nije dozvoljavao izrucenje srpskih gradjana bilo kome. Uredba je nizi pravni akt od Ustava pa je time Vlada Srbija prekrsila sopstveni Ustav. Ovo je cinjenica, objavili vi ovaj komentar ili ne
    (Kosovski vitez, 28. jun 2017 12:21)
    Sam Milosevic je taj ustav prekrsio milion puta, naravno kada je njemu odgovaralo.Prema tome, kada je Milosevic izrucen Hagu, taj ustav je vec odavno bio mrtvo slovo na papiru, zahvaljujuci upravo njemu.
    (Neko ko pamti, 28. jun 2017 13:02)

    # Link komentara

  16. @(distanca, 28. jun 2017 11:54)

    Sta ce ti distanca od 50 godina da shvatis sta si video rodjenim ocima, cuo rodjenim usima i osetio na goloj kozi? Radiji su ti mitovi nego susta realnost? Svasta. Srbija je zemlja u kojoj bolest zvana Slobodan Milosevic i dalje gasi mozgove, uostalom, kako je bilo prethodno sa kultom Staljina i Tita...
    (Pera, 28. jun 2017 13:01)

    # Link komentara

  17. Koliko je zla naneo nama,svojim sugradjanima, (o ratovima koje je zapocinjao,pa gubio,da ne govorim), najmanje i najbezbolnije sto je moglo da mu se desi,je da bude izrucen Hagu....(u skladu sa Ustavom ili pravnim aktom,svejedno.....bez obzira sta o tome misli jedan Kosovski vitez....)
    (sasha..., 28. jun 2017 12:55)

    # Link komentara

  18. Sve ste dobro napisali osim jednog bitnog podatka, tadasnji Ustav Srbije, nije dozvoljavao izrucenje srpskih gradjana bilo kome. Uredba je nizi pravni akt od Ustava pa je time Vlada Srbija prekrsila sopstveni Ustav. Ovo je cinjenica, objavili vi ovaj komentar ili ne
    (Kosovski vitez, 28. jun 2017 12:21)
    Taj ustav Srbije je skrojen od strane Milosevicevih kriminalnih saradnika, sa ciljem da sto je moguce vise odgovara Milosevicevoj vlasti, koja je sama i takav ustav cesto krsila i time srozala njegov legitimitet.Prvi Milosevic taj ustav cesto nije postovao, pa je smesno pozivati se na takav ustav u situaciji kada je uradjeno nesto sto njemu nije u interesu, kao ovo izrucenje.
    (Neko ko pamti, 28. jun 2017 12:47)

    # Link komentara

  19. Slava srpskom heroju Zoranu Djindjicu. Znao je kakvo nam je pravosudje i da bi tiranin mogao ostati nekaznjen za kriminal i zlocine koje je pocinio. Iskoristio je to sto je tiranin sam i potpisao deklaraciju o saradnji sa Hagom i izrucio ga. Time je rizikovao svoj zivot jer se sav sljam koji se obogatio na grbaci ovog naroda okomio na njega. Ubrzo je pocela medijska haranga na Djindjica koja je rezultirala ubistvom. Djindjjc je ubijen izmedju ostalog i zato da bi danas Slobini satrapi mogli da budu na vlasti. Izrucenje Milosevica na Vidovdan je najvece herojsko delo jos od bitke na Kosovu.
    (Pedja, 28. jun 2017 12:47)

    # Link komentara

  20. Od 1987 do 2017, trideset godina vam pamet luta srpskim pašnjacima, svi smo vam krivi, sem vas samih! Imao sam 35 kad su počele priče o jadnim Srbima, koje niko ne razume, posle 30. godina ista priča, samo jad vam je veći normalno, ne svima!:( Mladi imaju samo dve mogučnosti, ili da idu, ili da se ukopaju u "srpske rovove", jer trečeg praktički nema! Šteta!:(
    (stranac 1952, 28. jun 2017 12:32)

    # Link komentara

  21. Zbog nedostatka mogucnosti da se Milosevicu sudi u Srbiji, zato sto su njegova porodica i saradnici na kriminalan nacin dosli do bogatstva od nekoliko desetina milijardi evra(tada iznete pare iz drzave u markama), Djindjiceva vlada je bila primorana da ga izruci Hagu i ovo je najhrabriji potez jedne vlasti u istoriji Srbije.
    (Nenad, 28. jun 2017 12:24)

    # Link komentara

  22. Sve ste dobro napisali osim jednog bitnog podatka, tadasnji Ustav Srbije, nije dozvoljavao izrucenje srpskih gradjana bilo kome. Uredba je nizi pravni akt od Ustava pa je time Vlada Srbija prekrsila sopstveni Ustav. Ovo je cinjenica, objavili vi ovaj komentar ili ne
    (Kosovski vitez, 28. jun 2017 12:21)

    # Link komentara

  23. Istorija treba da pokaže da li je Milošević bio to što pišu neki komentatori,ili ne...Dozvolimo ,ipak,onih 50 godina koji pretstavljaju distancu.Neću sigurno da doživim,ali sam uveren da će sa distance od 50 godina sve biti drugačije.Znaće se i ko je ustvari razbio SFRJ,zašto je to učinjeno,i zašto su Srbi od "starta" loši momci. A isporučivanje Hagu na Vidovdan ,najveći je greh kosmičkih razmera. Neki su platili taj greh,nažalost, a neki su,eto,na periferiji političke i društvene scene.Ali,obogatili su se...
    (distanca, 28. jun 2017 11:54)

    # Link komentara

  24. Слободан Милошевић је био највећа срамота овог народа.За његово време, моја генерација, а данас већ скоро 50-годишњаци или мало млађи,смо изгубили нејлепше године и доживели највећа понижења. Само кад се сетим мобилизација и одвођења преко ноћи.Колико је младих људи из Крагујевца, Ваљева, Краљева и других градова одведено и на жалост страдало по ратиштима, на којима после рече Слоба, нисмо ни били.
    Па да додам хипер-инфлацију, чекање у редовима за све и свашта,санкције, крађе гласова... И данас чујем неке како кажу-код Слобе се боље живело!!! Код Слобе се најбоље умирало,гладовало.Далеко му лепа кућа и не родио се никада такав неко као он.
    Опет неки говоре да је требало ипак да му се суди у земљи.Е људи моји, а ко да му суди?Они које је он поставио?Па ослободили би га после годину дана, а онда би поново јахао.Зоран Ђинђић је био мајстор свог заната и знао је да ако се Милошевићу суди у Србији да од тога неће бити ништа.
    Зато је и сва дружина скочила на Ђинђића,јер су знали да је он једини који ће ову земљу да одведе у нормално друштво.То многима није одговарало,па и његовим коалиционим партнерима и зато је и убијен.
    (Мики, 28. jun 2017 11:52)

    # Link komentara

  25. Slobodan Milosevic je jos uvek predsednik Srbije. I bice to dokle god Srbija bude siromasna zemlja, na zacelju Evrope, opsednuta teorijom zapadne zavere protiv same sebe, posvadjana sa najblizima, podeljena izmedju dva pola koja vise ne postoje, gde je nasilje i netolerancija odgovor na svaki licni problem. To je nasledje Slobodana Milosevica, zivo i zdravo ove 2017. godine.
    (Milos, 28. jun 2017 11:15)

    Ima li Milose jos neki lider sa Balkana u tom nasledju. Ja nesto ne vidim da je drugim republikama, danasnjim drzavama, nesto svetaju ruze.
    (Mats Wilander, 28. jun 2017 11:49)

    # Link komentara

  26. Od istorijskog Gazimestana do Scheveningena za samo 14 godina.

    Mnoge zemlje centralne i istočne Evrope to vreme potrošile su od rušenja komunizma do članstva u NATO i EU.
    (Toxic, 28. jun 2017 11:28)

    # Link komentara

  27. I dalje jedna od najvecih sramota ove drzave!
    (danilo90, 28. jun 2017 09:41)

    Misliš na Slobodana Miloševića? Ne slazem se.
    (Milos, 28. jun 2017 11:23)

    # Link komentara

  28. Slobodan Milosevic je jos uvek predsednik Srbije. I bice to dokle god Srbija bude siromasna zemlja, na zacelju Evrope, opsednuta teorijom zapadne zavere protiv same sebe, posvadjana sa najblizima, podeljena izmedju dva pola koja vise ne postoje, gde je nasilje i netolerancija odgovor na svaki licni problem. To je nasledje Slobodana Milosevica, zivo i zdravo ove 2017. godine.
    (Milos, 28. jun 2017 11:15)

    # Link komentara

  29. Samo isporucite Slobodana Milosevica i krece boljitak za Srbiju....
    (zalosno, 28. jun 2017 09:22)

    Pa tako je i bilo! Brzo smo zaboravili batinjanje ljudi po ulicama, ubistva politickih protivnika, Marka i cigarete, izbeglice, izgubljene ratove, prazne prodavnice, gorivo po 3 marke za litar plasticnim bocama, plata od 5 maraka, vize i cekanje u redovima (za retke srecnike koji su imali para da idu negde), restrikcije struje, skole bez grejanja, itd, itd, itd.

    Jeste, danas je MNOGO bolje. (Bar svi idu u Grcku na more sto je za vreme Milosevica bila misaona imenica). A ako zelite da bude kao u Nemackoj, ajd da krenemo da radimo kao Nemci a ne da im se smejemo kako su disciplinovani ("budale, ne parkiraju na travu samo zato sto ima znak").
    (kiza, 28. jun 2017 11:11)

    # Link komentara

  30. Pre : Gotov je , Gotov je , Gotov je.
    Sada : Gotovi smo , Gotovi smo.
    (miki, 28. jun 2017 11:06)

    # Link komentara

  31. Sloba nas je unazadio a svi ovi posle njega, zacementirali. A vi udarajte minuse do mile volje jer oni nece izmeniti stvarnist.
    (sisoje, 28. jun 2017 11:04)

    # Link komentara

  32. Ајде да кренемо хронолошки али од задњих дана његове власти. За 5.10. хтео да подигне војску на народ, али срећом у војсци и полицији барем код Легије и Бухе било памети. Пре тога хтео да покраде изборе. Убиство судије. Убио кума. Убио новинара. Катастрофална политика на Косову и улазак у рат. Издаја Крајине. Санкције на Дрини. невероватна крађа, отимање и криминал, и земља у беди. Подиго војску на народ. Покрао прве изборе. Дакле човек је био потпуна катастрофа за земљу. И поред свега мислим да је катастрофална грешка што је испоручен. Ако су се са њим натезали толике године пре него што су нас бомбардовали, сигурно нас не би бомбардовали поново због његовог неизручивања. Горе од тога нема а и све смо већ прошли. При томе треба ре`и и да се немацима судило у Немачкој.
    (marko, 28. jun 2017 10:55)

    # Link komentara

  33. Top lista najvecih gresaka njegove politike:

    1. Doslednost u komunistickoj ideologiji, u vreme kada je Evropa odbacivala komunizam. Vrhunac te glupe politike je bilo formiranje JULa, koji je bukvano upropastio poziciju SPS i ubrzao politicki krah te partije, koju je tek Tadic uspeo da podigne iz pepela!

    2. Insistiranje na ocuvanju Jugoslavije umesto da je odmah proglasio nezavisnu Srbiju. S tim u vezi, glupiranje sa politkom zvanom "Srbija je jedina naslednica SFRJ", sto naravno niko normalan nije hteo da prizna.

    3. Simatije prema ruskim komunistima i otvorena podrska pucistima protiv Jeljcina, cime je i Rusiju okrenuo protiv Srbije. Zbog toga su Rusi glasali za sve sankcije u SB UN protiv SRJ i Srbije, a tokom ratova su Hrvatima isporucivali i oruzje. Srbima nista!

    4. Kontinuitet promasene Titove politike prema Izraelu, koja je favorizovala PLO i Palestinu, uz vecitu tvrdnju kako su Izraelci oteli Palestincima teritoriju i slicne gluposti. To glupiranje je imalo jos vecu cenu, s obzirom na ulogu Izraela u NATO i americkoj politici uopste.

    5. Represija protiv obicnog naroda, prisilne mobilizacije, hapsenja ... mislim da mu je ovo poslednje na kraju i doslo glave! Da je samo bio za mrvicu pametniji i pustio stvari niz vodu kao danas Vucic, Milosevic bi vladao jos decenijama! Ali dzaba, nista nije kapirao ...

    6. Namenska industrija i izvoz oruzja u Libiju i Irak. Ameri i Rusi ne trpe konkurenciju.
    (svedok vremena, 28. jun 2017 10:47)

    # Link komentara

  34. Samo isporucite Slobodana Milosevica i krece boljitak za Srbiju....
    (zalosno, 28. jun 2017 09:22)

    Pre 28 godina, kada je Sloba preuzeo vlast imali smo BDP od 54 milijarde dolara. Kada je izgubio izbore 2000-te (inace je krao izbornu volju gradjana sto je dovelo do revolucije), BDP je bio 6.3 milijardi dolara, danas je 6 puta veci i iznosi 38 milijardi dolara. Javni dug u trenutku odlaska Slobe je bio 201% BDP-a, danas je oko 71%. Jos se nismo ekonomski oporavili od Slobe.

    Napravio je medijski mrak. Deo sopstvenog naroda koji nije za njega nazivao je "stranim placenicima, izdajnicima, petokolonasima, spijunima", podrzavao je i inicirao mrznju medju sopstvenim narodom, po staroj latinskoj "zavadi pa vladaj". Bio je despot, autokrata, na narod je i tenkove izvlacio. Sirio je mrznju svakodnevno o komsijama i isao u rat. Kriminalizovao je drzavu i podrzavao Arkana koji je pljackao po BiH, ili Zemunski klan koji je likvidirao ljude. Moral je nestao tada, zavladala je negativna selekcija, gde su uzori kriminalci, a skolovani budale. Krao nas je preko Jezde i Dafine. Ubio je Stambolica, clanove SPO, atentat na Vuka Draskovica. UBICA!Sankcijama nam je unistio i privredu i privredne konekcije, stavio nam je etiketu koju necemo izgubiti ni za sledecih 40 godina. Ratovima nas je smanjio jer ih je sve izgubio, zavadio nas protiv najvece planetarne sile, Srbi su posle toliko vekova napustili svoja ognjista, toliko je ljudi napustilo zemlju. Slobodan Milosevic nas je UNISTIO.
    (Pera, 28. jun 2017 10:43)

    # Link komentara

  35. Nek mu sudi istorija !!! Milosevic Slobodan je se zatekao u momentu najvecih previranja na celo Srbije kasnije SRJ,jedno je sigurno kao politicar iygubio je sve !!! Kosovo,RS Krajinu pustio niz vodu i ako je on uz Tudjmana sve to zakuvao ... ja ne kazem da je on mislio lose Srbiji taman posle,ali njegovi potezi koje je vukao bili su fatalno losi po samu Sbiju i ceo Srpski na rod na teritoriji bivse SFRJ,jedino sto je uspeo to je Republika Srpska,uy puno zrtava,suma sumaru,kada se sve pogleda nama rat 1991 nije ni trebao,narod bi ziveo mnogo bolje,i bio daleko sretniji,pa i da se sve pocepalo po Avnojevski granicama,ali ne bi bilo rata /
    (Dejvid Koperfild, 28. jun 2017 10:43)

    # Link komentara

  36. Da je bilo razuma i politicke snage da mu se sudi u Srbiji za zlocine
    nad srpskim narodom Srbije, Bosne i Hrvatske danas bi bili zdravi.

    Niko nikada nije odgovarao za nase unistenje, ekonomsko, politicko,
    kulturno i biolosko (izumiremo).

    Kada cemo smoci snage ne da proganjamo jedni druge, jer od toga koristi
    necemo imati, vec da sebi sami kazemo koje su politicke opcije
    u datom trenutku 1990 - 1999 odgovorne i zasto, za kataklizmu koju
    smo preziveli svi bez obzira na nasu politicku orijentaciju.

    Bez toga nastavicemo da se medjusobno sukobljavamo, na svakim izborima
    pricamo o patriotama i izdajnicima i naravno da ostajemo siromasni
    duhom i materijalno.

    Milosevic je ocigledno vladar u cije vreme smo preziveli najgori period
    u istoriji.

    Zasto je predat krvnicima, zasto je Karadjordjeva glava morala biti
    predata krvnicima su politicke nijanse koje govore o politickoj
    moci Srbije pocetkom XIXog ili krajem XXog veka

    ali

    ne potvrdjuju politicku velicinu niti Milosevica niti Karadjordja.
    Oba su u datim istorijskim momentima politicki bili u krivu i uvodili
    nas u jos gore katastrofe, zato su i uklonjeni.

    Nema zala za Milosevicem ima zala za nasom nemoci.

    Saberimo se i stavimo stvari na svoje mesto. Niko, ni jedan politicar
    nije vredan naseg unutrasnjeg sukoba.
    (friendly, 28. jun 2017 10:34)

    # Link komentara

  37. I Srbija je na vidovdan, kažu sasvim slučajno, ostala bez predsednika, koji se takođe, sasvim slučajno, u kovčegu vratio kući.
    (Branko Von Beca, 28. jun 2017 09:27)

    Ti si ostao bez predsednika. Mi, kojima je bar malkice stalo do svoje zemlje, ljudi i ljudskosti, pristojnosti, ma bilo čega pozitivnog - mi smo se otarasili ološa kome je svrha postojanja bila sistematsko uništavanje Srba i njihovih komšija, i sve to samp da bi njegova supruga i deca mogla da se pretvaraju u Moskvi da nisu toliki talog kao što jesu.
    (MiIos, 28. jun 2017 10:28)

    # Link komentara

  38. Nema problema tu su njegovi učineci i njegovi ministri.
    (alo, 28. jun 2017 10:26)

    # Link komentara

  39. I dalje jedna od najvecih sramota ove drzave!
    (danilo90, 28. jun 2017 09:41)

    Misliš na Slobodana Miloševića? U pravu si, slažem se.
    (Miki, 28. jun 2017 10:21)

    # Link komentara

  40. Neponovio se takav covek.
    (Goran, 28. jun 2017 09:59)

    # Link komentara

  41. Једино ми је жао што му сами нисмо судили.Човек нас је вратио у 15. век,продао Крајину,увео санкције Републици Српској,изгубио Косово,убијао новинаре и неистомишљенике,а данас популарнији него икад.Трунку патриотизма у себи није имао,политички камелеон и врхунски опортуниста,чега год да се ухватио успео је да упропасти,памти Србијо.
    (Кајзер Созе, 28. jun 2017 09:50)

    # Link komentara

  42. Sloba je pobedio na izborima, ovi svi posle su uzurpatori. Tako da...
    (Urke, 28. jun 2017 09:50)

    # Link komentara

  43. Izrucenje Milosevica je bilo hrabar i patriotski cin. To je bio trenutak kada smo imali cemu nadati, pokusaj da se Srbija izadje iz kataklizme u koju je uveo nacionalizam. Ali nije uspelo, nacionalizam je i danas gotovo netaknut, jedino sto nema vise potencijala za rat kakav je postojao devedesetih..cisto zbog uslovnog refleksa na ono siromastvo i bedu koja je svakako bila gora nego danas.
    (marko, nis, 28. jun 2017 09:46)

    # Link komentara

  44. Kako je to Milosevic Dejtonskim sporazumom pristao na osnivanje Haskog tribunala za bivsu Jugoslaviju?

    Tribunal je osnovan rezolucijama Saveta bezbednoti (br. 808 i 827 iz 1993.) kao PRINUDNA MERA koju Savet preduzima na osnovu glave 7 Povelje Ujedinjenih nacija u cilju uspostavljanja i ocuvanja medjunarodnog mira i bezbednosti.

    Upravo je takav pravni osnov osnivanja sporan ne samo u nasoj vec i inostranoj literaturi.
    (Student prava, 28. jun 2017 09:41)

    # Link komentara

  45. I dalje jedna od najvecih sramota ove drzave!
    (danilo90, 28. jun 2017 09:41)

    # Link komentara

  46. Izručenje na Vidovdan ....slučajnost ili ne ?!

    Kažu da su Francuzi morali da potpišu kapitulaciju u drugom svetskom ratu u istom vagonu u kojem su Nemci potpisali kapitulaciju 1918...
    A i gospodin Cincar Marković da je morao da potpiše kapitulaciju jugoslavije 1941 za istim stolom u istoj prostoriji , sadašnja Češka ambasada, gde su potpisali predaju preostale Austrougarske i Nemačke snage 1918.

    A kažu i da su Austrougari na Vidovdan 1914 ostali bez vladara, koji se u kovčegu vratio kući.

    I Srbija je na vidovdan, kažu sasvim slučajno, ostala bez predsednika, koji se takođe, sasvim slučajno, u kovčegu vratio kući.
    (Branko Von Beca, 28. jun 2017 09:27)

    # Link komentara

  47. Milosevic je bio jedan naivan aparatcik, koji nije mogao shvatiti da se "istina nece probiti", jer su svi mediji na zapadu kontrolisani, niti je mogao shvatiti da ce ga preveslati jedan Ceda Jovanovic i isporuciti.

    Odgovornost je referendumom prebacivao na narod, koji naravno nije bio u stanju da sagleda situaciju.

    Naravno lako je sada kritikovati i biti pametan, ali se meni cini da nije bio najsrecnije resenje 90tih godina, staviti jednog naivnog aparatcika koji veruje u stvari koje vise u svetu ne postoje.
    (seljadin, 28. jun 2017 09:25)

    # Link komentara

  48. Samo isporucite Slobodana Milosevica i krece boljitak za Srbiju....
    (zalosno, 28. jun 2017 09:22)

    # Link komentara