1. Vidm da imma dosta suprostavljenih mišljenja, jedni su za Amere drugi za Ruse. Većina ima mišljenje na osnovu pogrešnih, netačnih i propagandnih informacija.
    Zna se KO je bio prethodnih 30 godina gazda u svetu i sa KIM je trebalo sedeti na istoj strani.Na ovim prostorima SAMO SRBIJA NIJE POGODILA STRANU.
    (STAROSEDELAC, 27. jun 2017 23:40)

    # Link komentara

  2. Tito je znao koliko je stetan ruski uticaj na ovim prostorima i zbog velikog bolesnog rusofilstva bio je primoran da aktivira vaspitno kazneno popravni dom Goli Otok i na nasu srecu uspeo da prevaspita rusofile i da se odupre ruske cizme, gde smo bez podlih ruskih interesa kao drzava napredovali u svakom smislu. Posle Titove smrti, Rusi su ponovo poceli da vrsljaju nasli su svog coveka Milosevica iskoristili ga za njihove interese, a epilog svi znamo, raspad SFRJ, iracionalna politika, svadjanje sa celim svetom, izgubljeni ratovi, unazadjena Srbija u svakom smislu, a da Rusi prstom nisu mrdnuli da nam pomognu kada nam je bilo najteze. Zar vam nije cudno da smo jedina drzava u regionu u Evropi u nekoj vrsti politickog, bezbednosnog vakuma, da Srbija i dalje luta, stoji u mestu, napredak gotovo i ne postoji. Takva ranjiva i slaba Srbija odgovara Rusiji da bi se preko nasih ledja obracunavala sa zapadom, EU i da bi nas ucenjivala kad njoj odgovara. Mi smo odrasli gledajuci americke crtace, vaspitani po zapadnoj kulturi i bilo nam je dobro. Cim smo se poceli svadjati sa zapadom, okrenuli ledja razvijenijem delu sveta, krenuli smo nizbrdo evo 30 godina smo u bedi. Nadjite, procitajte u istorijskim dokumentima knigama koliko su nam Rusi naneli stete, verujte mi neprijatno ce te se iznenaditi. U visokoj politici nema emocija, bratske ljubavi, postoji interes i nista drugo. Ako se uskoro ne otrgnemo od ruskog zagrljaja, postacemo unazadjena ruska gubernija i svi cemo gledati da pobegnemo kao i sada sto bezimo u potrazi za boljim zivotom u EU, a ne u Rusiju. Mi odavno pripadamo Evropi i tamo nam je mesto. Svima nama je pre svega u interesu da dobro zivimo i da obezbedimo buducnost sebi i svojoj deci.
     (dzoni, 27. jun 2017 23:39)

    # Link komentara

  3. Americki ambasador je ovom izjavom prekoracio norme diplomatskog ponasanja. Nerasciscene sa Rusijom ne smete da resavate preko nasih ledja...sve sto odstupa od americkih interesa se proglasava nepozeljnim, neprihvatljivim (malignim). Ako je ruski uticaj po vasoj proceni maligan kakav je vas? Provereno kancerogen u narednih nekoliko miliona godina...1999 nismo zaboravili!
    (mlekadzija, 27. jun 2017 23:17)

    # Link komentara

  4. Sve tacno!
     (dragan, 27. jun 2017 23:17)

    # Link komentara

  5. Kada se neka drzava odluci za neutralnost, u svetu u kojem ta kategorija ne postoji, onda se pretvori u arenu borbe velikih sila i njihovih sluzbi, za njenu naklonost. Tako pocinje raslojavanje drustva i podele, a od neutralnosti ne bude nista, vec nam zivot lici na onaj u filmu ,,Tri karte za Holivud".
    Srbija treba da gleda svoje interesa, bez predrasuda i emocija. Nalazimo se u okruzenju drzava NATO-a i EU. Ne mozemo ovako slabi ici nasuprot svima, a i da mozemo, ne bi se trebali okrenuti totalitarnom poretku u Moskvi. EU je danas najbolja tvorevina za zivot svakog pojedinca i za suverenost njenih naroda. Jednostavno, sistem EU se pokazao kao najbolji na svetu.Poverenje u taj sistem potvrdjuje broj tuzbi nasih gradjana Evropskom sudu u Strazburu.Strane investicije i bezpovratna novcana ulaganja u Srbiju dolaze gotovo iskljucivo sa Zapada. Izvoz u drzave regiona i EU je desetostruko veci od onog u drzave takozvanog BRIKA. Sve nesuglasice u regionu resavace NATO i EU. Samo kao ravnopravne clanice tih organizacija, bicemo tako i tretirani. U suprotnom svi sporovi resavace se na nasu stetu. U tom trendu postoji mogucnost nove izolacije nase drzave, ekonomskog propadanja, destabilizacije i ponovnih opasnosti od gubitka teritorija...
    (Zemun grad SPO, 27. jun 2017 23:09)

    # Link komentara

  6. Podrivaju ali ne bombarduju...velika razlika.
    Zar ne gospodine Skat?
    (Dex, 27. jun 2017 23:09)

    # Link komentara

  7. Komentar ima smisla, problem je samo sto USA nema vise kredibilitet, ni u svetu a kamoli u SRB. Sve sto kazu meri se kroz primere Iraka, Libije, Srbije, Saudi-Arabije gde biznis-interesi odredjuju spoljnu politiku.
    (Shamu, 27. jun 2017 23:06)

    # Link komentara

  8. Ne zna se kome je više stalo do nas,vama ili Rusima.....
    Boli vas uvo bre za Srbe,mi smo za vas samo brojevi.Vas interesuje kako nam uzeti lovu,rude i ostala bogatstva....
    Rusi nas još i mogu prevariti ali vi ne.
    Kako da vam bilo šta verujemo nakon bombardovanja i oduzimanja dela zemlje.Možda vam na drugim delovima planete uspeva medijsko ispiranje mozga,razne nvo i ostali trikovi brisanja ljudske pameti ali ovde ćete morati čekati otpr. 50 godina da bi vam se naneto zlo zaboravilo,da pomru neke generacije.....
    Nemojte nam pomagati više molim vas
     (idi begaj, 27. jun 2017 23:03)

    # Link komentara

  9. Miješanje u unutrašnju politiku zemlje.
     (Srpska, 27. jun 2017 22:52)

    # Link komentara

  10. Ja zaista ne znam kako ce se Srbija otarasiti ruske okupacione cizme. Rusi spijuniraju NATO zemlje sa nase teritororije i to ce Vulin i Dacic da nam objanse kako je to 'dobro'' za Srbiju. NATO ce nas zbrisati sa zemje i ovo je upozorenje, ne stavljajte RUSKE SPIJUNE na vasu teritoriju. To je covek hteo da nas upozori.
    (Svaka mu je Njegoseva, 27. jun 2017 22:44)

    # Link komentara

  11. Nazalost covek je totalno u pravu, Rusi presto svojih srpskih placenika su stopirali SFRJ da udje u NATO i EU 1990, a sad rade isto. Iako Srbija nema nikakve prakticne koristi od Rusije tamo se izvozi svega 4% od celokupnog srpskog izvoza i Srbija ima najgori defecit sa Rusijom, rusofili skoro 3 decenija ispiru mozak sa umisljenom ''bracom'' . Vecina Rusa blage veze nema gde se nalazi Srbija.
    (Svetozar, 27. jun 2017 22:38)

    # Link komentara

  12. Podržavam ovog gospodina, prijatelj Srbije.
     (Vlada, 27. jun 2017 22:33)

    # Link komentara

  13. Sada je Rusija jedina sila kojoj ide u prilog nesigurnost i rat na ovim prostorima , a nazalost Srbi i nase vlasti padaju na tu rusofiliju koju sire Rusi preko stranaka, medija , NVO i nazalost mnogih iz crkve. Nista nazalost nismo naucili iz 90 tih i opet 27 goidna kasniej opet srljamo sa bracom u te iste sumorne i ratne 90 te. Rat na ovim prostorima mogu upaliti samo Rusi preko Rebuplike Srpske, Srba na severu KIM, a ako im nije po meri vlast u Srbiji pokusace prevrat kao u Crnoj Gori i verovato bi i uspeli jer bi Srbi naseli na to za razliku od Crnogoraca i ostalih naroda u Crnoj Gori i tamo su se upecali samo nazalost Srbi koji su ipak manjina u CG i nemaju moc da promene nesto na izborima.
    (NN, 27. jun 2017 22:30)

    # Link komentara

  14. Pa ako ste vi dobronamerni sta ce vasim vojnicima imunitet od Srpskog sudstva?
    (Rob Sinji, 27. jun 2017 22:29)

    # Link komentara

  15. Amerika se veoma lose ponela prema Srbima 90tih godina, otela im je Kosovo i poklonila ga jednom drugom narodu, ne bih navodio dalje cinjenice.
    (cokoladica, 27. jun 2017 22:21)

    # Link komentara

  16. Da li je taj sporazum dvosmeran?
    Znaci li to da vojska srbije moze da prodje kroz zemlje natoa?
    (El stupido, 27. jun 2017 22:11)

    # Link komentara

  17. Rusima jedino ostaje da nas huskaju jedne na druge posto jos jedino u srb imaju neki uticaj i fanatike.
     (fiore, 27. jun 2017 22:11)

    # Link komentara

  18. Man'te nas se i vi i Rusi.
    Propade mi i ovo malo moždanih ćelija zbog vas.
     (poltron, 27. jun 2017 22:10)

    # Link komentara

  19. Rusi uvek prvo gledaju svoj interes, pa onda sve drugo....
    Na Balkanu vise nemaju drzavu koja hoce sa njima da saradjuje....Pobegli im Crnogorci, Makedonci, ostala samo Srbija...i na Balkanu i u Evropi .... Rogozin nam vec odredjuje ko nam je prijatelj a ko nije....Pokusava da se osveti Crnoj Gori zbog ulaska u NATO, pa kaze da je to ucinila zbog Srbije!!!
     (summer star, 27. jun 2017 22:10)

    # Link komentara

  20. Ima nas puno koji tako mislimo i nadam se da će nas biti sve više.
    Možda se i izvučemo.
    (s., 27. jun 2017 22:06)

    # Link komentara

  21. другим речима, русија је канцер.
    ово није дипломатски, него каубојски речник.
     (.орг, 27. jun 2017 22:00)

    # Link komentara

  22. Koje je ovo licemerje, ono, na nivou.
    Gospodine Amerikanac, kad vec spominjete te 90-te da vas ja onda nesto podsetim-
    Mi kad smo hteli sa rusimo Milosevica tada, vi ste ga branili svim silama. Javno ste ga nazivali "Faktor stabilnosti na Balkanu"
    Pustili ste ga niz vodu tek kad su svi vasi planovi bili ostvareni- proterani Srbi iz Hrvatske, pola Bosne, uzeto Kosovo a Srbija preorana vasim radioaktivnim bombama.
    Prema tome, manite se nas i ne pricajte nam sta su nasi intresi.
    Nasi intresi nisu da idemo u Evropu jer mi vec jesmo u Evropi.
    Ako mislite da su nasi intresi da budemo srecni sa onim sto ste nam uradili u zadnjih 25 godina e onda se mnogo varate.
    Nisu Srbi bas toliko glupi koliko vi mislite.
    (Marko, 27. jun 2017 21:59)

    # Link komentara

  23. Ovaj covek se sve vise mesa u nasu unutrasnju politiku...
     (moso, 27. jun 2017 21:56)

    # Link komentara

  24. Većina stanovnika Srbije želi u EU. Problem im je ludačka politika USA koja
    te tera da se posvađeš sa zemljom koja ti mnogo znači u svakom a naročito u ekonomskom smislu.
    Ono što je Srbija doživela od USA i EU je pouka da im mi ništa ne značimo.
    Prema tome, ako je Srbija prihvatljiva za EU bez da ratuje protiv Rusije -OK!
    Ako nije, znači da nam ne želite dobro.
    (bogdan trojkaš, 27. jun 2017 21:56)

    # Link komentara

  25. a sto vas Amere to toliko tisti? Mi smo valjda nezavisni a nevas protektorat.Uostalom da nije vas osiromaseni uranijum mozda lekovit ?
     (Mili, 27. jun 2017 21:56)

    # Link komentara

  26. Kulturno brat Amer objasnio
     (Ajte vi Ruje polako kuci, 27. jun 2017 21:54)

    # Link komentara

  27. До сад сам и мислио да Руси бунаре,али кад теби, Америци,смета...значи да раде позитивно за Србију.
     (Смена Страже, 27. jun 2017 21:49)

    # Link komentara

  28. Bojim se da je vaša "velika albanija" mnogo maligniji uticaj na region.....
    (Goran, 27. jun 2017 21:37)

    # Link komentara

  29. Upravo tako, mada veliki deo Srba ne primecuje taj ruski maligni uticaj, vec po difoltu slepo veruje svemu sto dolazi iz te mracne ruske kuhinje.
    (Milan Indjija, 27. jun 2017 21:31)

    # Link komentara

  30. maligna su oboljenja koja su ostala kao posledica vaseg pozitivnog uticaja. koliko neko nema obraza to je cudo.
     (veljo gegelj, 27. jun 2017 21:25)

    # Link komentara

  31. Recite to ovim našima.
     (Aleksandar Veliki, 27. jun 2017 21:17)

    # Link komentara

  32. a vi ste ta stabilnost !
     (rosonero, 27. jun 2017 21:14)

    # Link komentara

  33. I problem sa Trump-ovim stavom prema muslimanima. I on podriva. politiku gubitnice H. Clinton.
     (Beogradjanin, 27. jun 2017 21:13)

    # Link komentara

  34. I ja kazem isto kao vi.
     (Katarina, 27. jun 2017 21:12)

    # Link komentara

  35. Auu, a Baćuške ništa a? Pa onda da ostanu u Niš!?
    (Kojo, 27. jun 2017 21:11)

    # Link komentara

  36. Isto kao vi. Svet bi bio lepse mesto kada bi se okanili ostatka sveta
    (Banat, 27. jun 2017 21:10)

    # Link komentara

  37. Nista za dodati, jednostavno...
    (jarilo, 27. jun 2017 21:10)

    # Link komentara

  38. Istina i neka mi neko da argument da nije tako.
     (Xman, 27. jun 2017 21:10)

    # Link komentara

  39. Svaka mu je ka u Njegosa.Covek objasnio sustinu bez obzira na predstojucu paljbu rusofila.
     (BgHQ, 27. jun 2017 21:10)

    # Link komentara