1. Да је сам Тесла устао и рекао да то није добра идеја - био би оцрњен од АВ истог секунда.
    Ми имамо велики проблем са једним неваспитаним намћором који све зна. Стварно се лоше и потиштено осећамо као грађани осуђени на овај његов простор. Јадно се осећаш кад те тако болесно мрзи твој председник...
     (+SAVO, 27. jun 2017 17:53)

    # Link komentara

  2. ова замисао би била смислена у држави у којој је немогуће да се догоди нешто попут рушења објеката у херцеговачкој улици.
     (.орг, 27. jun 2017 17:30)

    # Link komentara

  3. Ne mogu da zamislim da jarbol sa zastavom toliko kosta, ma koliki da je. Koje su to malverzacije. A o besmislenosti da ne pricamo, sve nam se raspada a u sta oni pare trose
     (uf, 27. jun 2017 17:11)

    # Link komentara

  4. "Odаvno je evidentnа i sve je izrаzitijа spremnost i potrebа predsednikа dа totаlno subjektivno, bez kriterijumа, brаni sebi bliske ljude, čаk i u situаcijаmа kаd postoje, nаjblаže rečeno, sumnje dа su ti ljudi u sukobu sа zаkonom, а dа, što je još gore, istovremeno vređа i omаlovаžаvа svаkog ko se usudi dа iznese bilo kаkvo mišljenje koje nije u potpunoj, servilnoj sаglаsnosti s njegovim", naveo je Šabić.

    U centar. BRavo
     (Rade, 27. jun 2017 16:59)

    # Link komentara

  5. Podrska Povereniku Sabicu, postoji mnogo pametnijih nacina da se potrose te pare, to nema nikakve veze sa postovanjem zastave drzave. Kao sto neko rece, zasto se ignorise Narodni muzej?
    (mislim, 27. jun 2017 16:38)

    # Link komentara