AP: Gej premijerka ok, ali Vulin...

Beograd -- Buduća srpska premijerka predložila za ministra odbrane tvrdo proruski orijentisanog Vulina i time raspršila nade Zapada da će se Srbija "udaljiti" od Moskve.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Nije ona ništa predložila, spisak ministara joj je dat da ga pročita, a zna se ko ga je sastavio.
    (Goran, 27. jun 2017 16:20)

    # Link komentara

  2. Teška greška.Podcenjivanje stručnjaka za ovo ministrasko se nastavlja. Dorični godpodin
    koi će sesti na ovu fotelju predstavlja bruku koju niko ne može da opere u oćima realnih
    kvalifikovaniu i visoko školovanih vojnih kadrova. Ko to može da zamisli da se sa Vulinom razgovara o migovima i ostalom modernom vojnom opremom.
    (Milovan S Nikolić Sombor, 27. jun 2017 16:18)

    # Link komentara

  3. Nije bitno da li je pro-ruski ili pro-americki orjentisan, covek je ****** i ja ne mogu da verujem da mu se ikakva funkcija daje...
    (Nije bitno, 27. jun 2017 16:10)

    # Link komentara

  4. ja nisam siguran da li bi iko od 2oooooo glasaca koji su glasali za Vucica na prethodnim izborima zeleo ovaj scenario,da Vulin bude ministar vojni, a siguran sam da niko od ostalih 5000000 gradjana ne moze da veruje sta se desava
    (Nenad, 27. jun 2017 15:51)

    # Link komentara

  5. E stvarno su ovi Ameri postali već smešni sa svojom kuknjavam kako je Srbija osim prema njima orijentisana i prema Rusiji. Pa zašto ne bi bila - Rusi su slovenski narod, naši vekovni prijatelji i nikad nas nisu napadali, a kamoli bombardovali kao NATO. Uostalom, isti taj Zapad i NATO su prouzrokovali raspad Jugoslavije, a sad glume neke svece. Ispravno je da Srbija treba da bude vojno neutralna (ako već neće uz Rusiju), kao i da održava dobre odnose sa svima - što ovim zapadnjacima očito ne odgovara.
    (alex, 27. jun 2017 15:01)

    # Link komentara