1. Jos jednom je Ceda sve objasnio.
    (Ceda i Canak, 24. jun 2017 21:30)

    # Link komentara

  2. Nemam nista protiv Ane, samo mi je degutantno ko je brani.
     (Majstor celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca, 24. jun 2017 21:08)

    # Link komentara

  3. G.Jovanovicu prosvetlite nas navedite razloge zasto je pomenuta gospodjica idealna osoba za premijerku.I meni je dosta siromastva objasnite njene kvalitete.Hvala unapred.
    (peki, 24. jun 2017 21:01)

    # Link komentara

  4. @(Zoran Milosavljević, 24. jun 2017 20:25)

    O naprotiv, ovo je najmanje rizičan potez - na najjaču političku funkciju je postavio jedinu osobu koja nema šanse da ga ugrozi ni u državi, ni u stranci, ni u politici uopšte.
    (Aleksandar, 24. jun 2017 20:47)

    # Link komentara

  5. Nažalost Ministarka Brnabić je bila kratko ministarska, Nasledila probleme.
    No, ja ne vidim da je ipak bila uspešna. Pored toga nema nikakvo iskustvo
    i školsko znanje da vodi ekonomske probleme Srbije, odnodno Ylade. To je velika greška.
    U tom poslu doći če do velikog zastoja. Dobro,to je riskantan potez Vučića.Niko tu ništa ne može.
    (Zoran Milosavljević, 24. jun 2017 20:25)

    # Link komentara

  6. Čista zamena teza, g. Jovanovicu. Tu kritiku uputite predsedniku Vucicu, jer on nju jeste izabrao, izmedju ostalog, i zbog seksualnog opredeljenja ne bi li time pokupio još neki jeftin poen. A g. Janković je na to samo ukazao i taj ČIN kritikovao.
     (Silver Bullet, 24. jun 2017 19:15)

    # Link komentara

  7. Ona je postavljena zbog toga da bi se nastavilo sa aktuelnim političkim pravcem. Data je i malo veća uloga Dačiću, da bi se smirila Rusija. Nije lepo nekoga nazvati marionetom, a posebno ne sa stanovišta političke korektnosti, ali ovde definitivno to jeste slučaj. Istina je u velikoj meri da je njena specifičnost doprinela njenom izboru, takođe je istina i da je ona jedan od najboljih ministara u toj Vladi. Što se tiče gospodina Jovanovića, on je oduvek bio neko ko predstavlja veliku štetočinu na političkoj sceni kada su u pitanju interesi Republike Srbije. Pri tome nisam mislio na opredeljenje da Srbija treba postati članica EU, NATO (jer na osnovu procene situacije u regionu,to nekako i ima smisla kao rešenje za dugoročnu stabilnost u regionu), pa čak ni na njegovu politiku vezanu za Kosovo (mada bih o tome imao šta kasti), već pre svega na način na koji se isti obogatio na račun Srbije i njenih građana.Svi znamo kako se vlast koristi i kako je on iskoristio da unapredi ocene na faksu i ostatak svoje biografije, a bogatio se radeći prljave poslove za vlast i zloupotrebljavajući to i za lično bogaćenje.
    (neko, 24. jun 2017 18:14)

    # Link komentara

  8. On je prvenstveno naglasio da na premijersko mesto dolazi nakon vrlo loših rezultata njenog ministarstva. Sve ostalo proizilazi iz toga, nagradjujete jednog od najslabijih činovnika - razlog?
     (zluradi, 24. jun 2017 18:12)

    # Link komentara

  9. Nazalost, ona jeste marioneta.
    (konac, 24. jun 2017 17:35)

    # Link komentara