1. Opet se javljaju potencijalno osumnjičeni da razvodne stvari sa naklapanjima i politikom. Pravo pitanje je šta radi tužilaštvo za organizovani kriminal? Bavi se glupostima, presude na osnovu njihovih optužnica se obaraju i vraćaju na ponovno suđenje a oni se igraju Eliot Nesa. Strašno kako i šta rade.
    (Vlajko, 21. jun 2017 09:39)

    # Link komentara

  2. I naivnom coveku je jasno da se preko pisanih tekstova pokojnog Pantica,lako moze doci i do nalogodavalaca i izvrsioca,ali je pravo i ozbiljno pitanje,zasto javni tuzilac nije to pokrenuo i zasto se to sistematski godinama zatrpavalo?.Koje krupne zverke stoje iza tog ubistva kadaje ceo sudski sistem stavljen u zastitu tih likova od istine ovog ubistva?.Koliko je Srbija kao drzava ozbiljna kada ovakve stvari u nasem sudstvu prolaze,kada pojedinci za milionske pljacke gde bi u normalnim drzavam dobili visegodisnje kazne,dobiju,,kaznu,,da nose nanogicu i da sede u kuci godinu dana?,gde sama,,presuda,,vredja intelekt ovog drustva,koje se bar deklerativno zalaze za vladavinu prava.Nazalost Srbija je podeljena po feudima gde jedni drugima se ne mesaju u svoj region,gde javni tuzilac nesme nista da preduzme dok ne dobije,,blagoslov,,od glavnog,,feuda,,i zato imamo i imacemo ovakvih slucajeva,a mladi i obrazovani bice jos vise motivisani da odavde beze glavom bez obzira,jer ovde za narednih decenija nema sanse za neku iole ozbiljniju perspektivu i mogucnosti pravno uredjene drzave.
    (aleksandar grozni, 9. jun 2017 05:06)

    # Link komentara

  3. BRE,što zamajavate narod!?Ništa vi niste otkrili,ovakve vesti poturate kako bi narod smetnuo sa uma sa kojim BITANGAMA ima posla!!!!
     (pedja, 9. jun 2017 01:54)

    # Link komentara

  4. Da upravu je,organizovana kriminalna grupa.Niko to ne radi neorganizovano,Mira,rade markovic i ostali.....to je podzemlje i svi znaju a prave komisije ko da nema sud da ispita.Dokle vise ovaj narod pravite da nezna nista......
    (Kameko, 8. jun 2017 20:53)

    # Link komentara

  5. Imate li neki dokaz? Motiv je motiv a ne dokaz.
    (Bi, 8. jun 2017 20:13)

    # Link komentara

  6. Verovatno su Marsovci, kao i Stambolica, Curuviju, 4 coveka na Ibarskoj.
     (Ma da, 8. jun 2017 19:44)

    # Link komentara