1. @(Ljubinka, 27. maj 2017 08:58)

    Ti možeš da izgradiš nešto nelegalno i ja nemam prava da ti to strušim samo zato što je nelegalno. Da bi se nelegalno porušilo sud mora da donese rešenje, pa da prođe žalbeni postupak, pa da se izda nalog 'rušiteljima', pa da se obezbedi prostor, pa da se na kraju poruši... Ako se tako ne uradi, rušenje je nelegalno kakav god da je status tog objekta.

    Inače, dve trećine tog naselja je nelegalno izgrađeno pa bi bio red da poruše i ostalo jer selektivna primena zakona je gora od bezakonja.
    (Aleksandar, 28. maj 2017 17:49)

    # Link komentara

  2. Nelegalno srušen objekt koji je nelegalan? Ko je ovde lud, nego gospoda islamisti vode verski rat u tišini.
    (Ljubinka, 27. maj 2017 08:58)

    # Link komentara

  3. ako vlast bude tako revnosna i iskljuci struju i sruši nelegalne objekte duž Save, onda pozdravljam ovaj potez
     (milovan, 27. maj 2017 08:30)

    # Link komentara

  4. Meštani naselja Zemun polja rekli su reporteru Tanjuga da je pre i tokom rušenja bila ugašena struja i, kako tvrde, nisu im radili mobilni telefoni.
     (Вања, 27. maj 2017 07:52)

    # Link komentara

  5. Drzavo svaka cast. Postupila po zakonu. Samo me interesuje zasto je GUP menjan za Prvomajsku ulicu? Umest cetiri trake vracena je na dve. Da nije zbog toga sto pojedini funkcionerei podigose bespravne objekte na zelenim provrsinama. Moze im se. Sad mogu i da se legalizuju. Naravno ako zele, ako ne stajace postojano kao i cica Tomine kolibe.
    (Posteno i haos je bolji, 27. maj 2017 06:11)

    # Link komentara

  6. Ček , prema zakonu o ozakonjenju objekata , jasno stoji predmet ozakonjenja može biti objekat pod krovom sazidan do novembra 2015. ,ovde očigledno nije slučaj da se radi o takvom objektu , tako da ne postoji zakonski osnov za ozakonjenje takvog objekta , a onda dolazimo do druge stvari , gradnja objekta posle stupanja na snagu tog zakona ,bez građevinske dozvole je krivično delo ! Samim tim neko ko vrši krivično delo je kriminalac i kakve pogodbe od države on može očekivati !
    (Dejan, 27. maj 2017 01:36)

    # Link komentara

  7. I umesto da "drzava" nama nesto novo da sagradi(vrtic, skolu, bilo sta) morace njima da zavrsi zbog mogucih sukoba. Presipanje iz supljeg u prazno..
     (Era, 27. maj 2017 01:28)

    # Link komentara

  8. Junacki nema sta! Nocu, bez elektricne energije i telefona sa specijalcima... Bravo... Sto ne porusiste uzgred i druge objekte bez dozvole
     (nane, 26. maj 2017 23:46)

    # Link komentara

  9. Nelegalno se rusi a legalno gradi,vi ste ocigledno malo pomesali.
    (Sanela, 26. maj 2017 23:43)

    # Link komentara

  10. "Meni je žao svakoga ko je učestvovao u ovome, makar i potpisom, jer se božja kuća ne ruši...''
    Da li to znači da je ,,božju kuću'' moguće zidati (i) bukvalno nasred puta ili u tuđem dvorištu (kao, naprimer, pravoslavna crkva u dvorištu Fate Orlović, legendarne nane Fate, u čijem dvorištu je po odluci zloglasnog Kačavenda a uz prećutno odobrenje glavešina SPC pravoslavna crkva nelegalno i sa zlonamernom porukom muslimanima iz tog dela Republike Srpske) i onda ako je onaj ko je investitor ubeđen da se ,,božja kuća ne ruši'' i da za takvu kuću građevinska dozvola nije potrebna? Treba srušiti sve što je nelegalno sagrađeno, a ne zato što je to ,,božja kuća'' pripadnika neke, bilo koje, religije.
    ,,Ovo je naša država, drugu nemamo, a ona je pokazala da nema sluha za nas, videćemo šta će biti dalje...''
    Onda poštujte zakone svoje države, naročito zato što ,,drugu državu nemate''. Šta će biti dalje - to će videti (i saznati) i ostali građani države Srbije, a ja se iskreno nadam da ćete pribaviti sve neophodne dozvole.
    Lepo je i za svaku pohvalu je što hoćete da budete ravnopravni građani države u kojoj živite a koja je i vaša država, ali bi bilo lepo i za pohvalu da svi koji se pozivaju na prava budu svesni da imaju i obaveze, kao što je obaveza poštovanja svih zakona koji važe u državi Srbiji.
    (Samosvesna gradjanka, 26. maj 2017 23:36)

    # Link komentara

  11. Da li crkva u centru Pristine ima dozvolu za gradnju?
    (bagzi, 26. maj 2017 22:50)

    # Link komentara

  12. Дакле, када мојој религији одговара, онда може и против закона државе у којој живим. Али, ја хоћу да мене држава поштује, иако ја не поштујем државу. И тако у круг... Не разумем имама са којим правом се позива на религију, на правду, на образ, ако је ПРОТИВЗАКОНИТО градио свој верски објекат? Ако су му више пута обустављали радове, то сигурно није било из забаве. А он је упркос томе наставио даље да чини кривично дело. И онда он прозива државу? Ова држава Србија је спррррррррдња јер су Срби генерално спррррррдња.

    Са друге стране, муслиманима требају верски објекти. Треба им муслиманско гробље и када се добију дозволе то треба све и направити. То су наши грађани. Треба сести са њима па видети шта их је натерало да се баве криминалним радњама, па ако је до државе - тужити државу. Ако је до безобразлука појединаца из муслиманске заједнице - њих тужити. Али, овде су сви толико заостали и конфликтни да ће опет морати неко са стране да нас доводи у ред, јер сами очигледно не умемо. Ето, мени се гради црква у сред Новог Пазара. А немам дозволу. И тако ми се хоће. Али ја нисам ефендија Зуки, па ми се неће опростити, а имамо и специјалан уходан одред који супер ради ноћу.
    (Религија - то сам ја!, 26. maj 2017 22:42)

    # Link komentara

  13. srbija drzava zlocina..
    (brax, 26. maj 2017 22:07)

    # Link komentara

  14. dozvola za krov ?
    kakav je to projekat kuce bez krova ?
     (milan, 26. maj 2017 22:07)

    # Link komentara